Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

lorkee geçimş olsun canım
bitte halev günaydınn
nasılsınız
kızlar listemiz nerde adeti yakın olan hatun var mı
saolasın canım hosgeldın sen de

olsun canım zamana bırakmak en guzelı bu asamada
sakın olmanada cok sevındım ...
hayırlısı guzel bı kafa dagıtmak bı cok seye ılac olabılır bence

günaydın şekerim keçiboynuzun tadı gerçekten çok kötü ben yaparken kokusuna tahamül edemiyorum benimki de önce içmem falan dedi ama sonra alıştı tadına sen yinede yap içsin çok faydalı hakikaten tatil falan iyi olur ya bende 23 nisanda memleketime gidcem oh oh lülülülülülü

bebişkom adına çok sevindim 10 gün yokluğumda en azından bi hamiş haberi olmuş ohhhhhh ne güzel inşallah sonraki günlerde de sizlerden alırız güzel haberler canlarım
ben salladım valla bıraktım oluruna tatilde arada aklıma geliyordu zaten birden akıldan çıkarılmıyor neyse şuan iyiyim adetimi bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

ayselım nasılsın canım ya cok yogun gecmıs senın de h sonun ...
Allah kolaylık versın ne dıyeyım ..
tatılın ne zaman yaz tatılın ...

günaydın fıstıklar nasılsınız?
Lorkeciğim tatlım öğlene kadar dinlen sonra bakarsın ev işlerine.
Bitte halev hoşgeldiniz nasılsınız?
Edut tatlım iyi olmana sevindim o tatalı canını üzme arkadaşımmm hayattan umut kesilmez ki senin umut kesmen için çok çok erken tatlımmmm

ayselım nasılsın canım ya cok yogun gecmıs senın de h sonun ...
Allah kolaylık versın ne dıyeyım ..
tatılın ne zaman yaz tatılın ...

canım uykusuzum gece uyuyamadım yorgunumda bugün çok halsizim yani.
Yaz tatilimin 10 gününü haziran sonunda kullanacam kalan kısmını yazın sıcak havalarda evde geçirmek dinlenmek niyetiyle kullanmayı düşünüyorum

saolasın canım hosgeldın sen de

olsun canım zamana bırakmak en guzelı bu asamada
sakın olmanada cok sevındım ...
hayırlısı guzel bı kafa dagıtmak bı cok seye ılac olabılır bence

hayırlısı..ilginç olanı tuhaf biçimde rahatım... kısmetse olacak nasılsa...

Edut tatlım iyi olmana sevindim o tatalı canını üzme arkadaşımmm hayattan umut kesilmez ki senin umut kesmen için çok çok erken tatlımmmm

ikimizinde problemi olması tuhaf ama hayırlısı

sürekli içemezde artık arada yapıcam içemezse yediririm artık...birde sağolsun playforu gnc al demiş bide bişiler yazmış alıcam..ama dediğim gibi zorlamayla olmaz

halevvv hoşgeldin canım....

lorkecim.. hayırlısı olsun inş... inş bi sorun çıkmaz testlerinde falan...

edutum kafanı boşaltmışsın ya bu tedavi için en büyük adım zaten.. geriside gelir inş...

kuzu buda beni korkutoyr ama acaba diyorum bu kadar rahatladım ya tövbe tövbe hiç olmayacakata acaba allah benimi rahatlatıyor içime huzur veripboshayallersmile

kuzu buda beni korkutoyr ama acaba diyorum bu kadar rahatladım ya tövbe tövbe hiç olmayacakata acaba allah benimi rahatlatıyor içime huzur veripboshayallersmile

öyle düşünce edut yaa... rahat olmak gerekiyor... kanser bile yeniliyor umut olduğu sürece.. ben çok kanserliyken çürüyüp giden sonra hamile kalıp bebeği sayesine yaşama tutunup kanseri yenen kadın biliyorum... umut ve sevinç olduğu zaman herşeyi yapabilirsin.. pozitif olmak gerek... kaldıki sizin ciddi bir probleminiz yok.. halledilebilecek şeyler

hoşbulduk canlarım

ıyı dusunmussun canım yaz sıcaklarında bunalabılrısın cunku en azından bıraz rahatlarsın tatılde

halevvv hoşgeldin canım....

lorkecim.. hayırlısı olsun inş... inş bi sorun çıkmaz testlerinde falan...

saolasın canım hosgeldın

yok kuzum be...inan tuhaf biçimde dert etmiyorum...nasılsa Allah hayırlısını biliyor

kısllarrrrr
bakın ticker ım renk değiştirdi =)))))) ctesi kontrol vardı.. pipiyi gördüükk =)))) erkek bizimkisiii

kısllarrrrr
bakın ticker ım renk değiştirdi =)))))) ctesi kontrol vardı.. pipiyi gördüükk =)))) erkek bizimkisiii

anaaa ben demıstım sen pek rahatsın erkek bu dıye ...
hadı hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasıb etsın gamyoncuiremsu

anaaa ben demıstım sen pek rahatsın erkek bu dıye ...
hadı hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasıb etsın gamyoncuiremsu

zaten aklıma geldi... ben hiç erkek diye düşünmemiştim.. sen rahat geçiriyorsun hamileliği erkek olabilir deyince bende hep öyle düşünmeye başlamıştım.. sonra baktık ki erkekmiş =)))

canlar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…