Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bu arada bittecim bizim plan yattı galiba((..bir dahaki gelişime kısmetse((((

günaydııın hatunlar halev zeytin peynir ikilisi getirde yiyelim

birde domates ve çay.....benim yetiştirdiğim domatesler olunca yeriz artık:))) sen napan bittem...ne çalışkan hatun oldun sen

kızlarrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnn
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

amma satcısın kızımmm :tomato: bu da benim yetiştirdiğim tomatolar
yoğunum ya bu aralar koşturup duruyom

kuzum gelemiyorum ki.... eğitim koydular şirkete...dedim benim eğitimle ne işim olur ama birde ben hafta sonu tekim anacımmm:çok üzgünüm:

bi geçmiş yapayım dedim ama çok sayfa var
önemli gelişmeler oldu mu ben yokken bilmiyorumkismile

halevvvv görmeyeli pek bi içe kapanık olmuşun kıss

yok be tatlım ben yokken neler konuşulmuş diye geçmişi okuyorum canım o yüzden böle suskunum yoksa aynıyım ve gayet iyiyim bi kahve falıma baktırmıştım pazar günü ne güzel şeyler söyledi; büyük bir kısmet, eşim ve benim kucağımda bebiş, hamile bayan, güzel haberler alınacağını, ama üzerimde çok göz olduğunu söyledi canım bide işyerinden bi abla bakıverecek falıma onun ki tamamen doğru çıkıyor :1shok:

hoşgeldiiin kıvırcığım nasıl vakit geçirdin bakalım ankarada Şeniz

kız sükür kavuşturana.....
vallahi özledim hepinizi ya
ankara iyiydi görenlerin benim kilo almış halimi bebek sanmaları dışında kaydirigubbakcemile3 kardeşimin eşi hamişti onla doktora gittik bebege baktık süper bişi ya içim kıpır kıpır oldu
sonra boılbol annemle sohbet ettik kısacası iyiydi ya hatta süperdi diyebilirim buraya dönmeyi hiç istemedim
sizler naptınız

ee ii o zaman falada fazla inanma tatlım günah valla :1ninca:

bende haberler kötü...eşimin değerleri kötü çıktı... bakalım bir ara doktora gideceğiz ve test tekrarlanacak sonra kadın doğumcuma gidilecek aşılama olabilir dedi...onun için rahim filmi çekilecek...yadaaaaa sallayacağım...ki bu ara baskın olan sallamak

kızlarrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnn
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin kıvrıcığım Ankaramız nasıldı umarım stresi üzüntüyü herşeyi sana unutturmuştur Ankara bu arada sınav nasıl geçti

azcık daha kalsaydın ya annenin yanında ohh sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…