- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Hasta olsan bile git bu kadar gecikme nedenmiş öğren bence canımKızlar Dr dan randevu aldım şimdi kahverengi akıntı başladı sanırım bunun arkası kirmizilar
Hasta olsan bile git bu kadar gecikme nedenmiş öğren bence canım
Anladım canım :)Canim ben kendimi Şartlandır dim hamileyi m diye ondan oldu kesin bakalım bir daha ki regli de böyle olursa giderim o zaman şartlardir ma olmicak:))
Ah canim üzelme, gelecek aya insallah. Elbette gelecektir bebeklerimiz, umudunu sakin kaybetme
Kızlaaaar doktor yumurta takibi yapacak diye hastaneye gittim bugün hormon testiyle beraber betahcg de istemiş değer 7.5 çıktı pazartesi tekrar kan ver dedi yükselecek mi diye ama benim kırmızılar gelmişti çok şaşkınım geç döllenme mi oldu acaba bu normal mi korkmaya başladım
canim cok mu yogundu kirmizilar?
Öyle yapcam canım benim normalde benim ilk gün pek kanamam olmaz ama bu ay lvbdan çıkamıyorum ve ilk günümcanim bgnde bi bak durumuna dinlen guzelce baktin gecede aynisin yrn doktora git bi bakalim
canım biz daha bu ay ilk denememiz ben telefon uygulamasından takip ettim ovulasyon günlerini ama tabiki kesin sonuç değildir. bu ay olursa olur olmazsa olmaz kafasıyla deniyoruz. eğerki regl olursam doktora gidip bi hormon tahlili yaptırmak istiyorum sorunsuz çıkarsa Martta test ile devam edeceğiz.
2 gün oldu zaten yoğundu normal adet ama şimdi bitti gibi
Bizimde bu ay ilk denememiz! Keske senin gibi olabilsem. Ben cok fazla stres yapiyorum. Her gün test ediyorum ama birsey cikmiyor. Ben istiyorumki fazla beklemeyelim, hersey yapalimki hemen olsun. Tabi bu sekilde daha cabuk yipranirim, farkindayim ama kendime engel olamiyorum
Sen cok rahat gibi duruyorsun? Bunu nasil basarabiliyorsun?
Normalde de 3gün falan yoğun olurum hayırlısı AllahtanYerlesme kanamasi olmasin? Genelde adetin daha fazla sürmüyor mu?
ilk ay diye öyle :) yoksa aslında normalde aşırı aceleci panikli biriyimdir kendimi frenliyorum ha tabi birkaç ay nasip olmazsa kalamzsam strese başlayabilirim meraklanmıyor muyum fazlasıyla!!! ama nasip ve hayırlısı diye dua ediyorum sadece çevremde o kdr çok var ki kaç ay bekleyip hamile kalan sanırım normali bu diye kendimi şartlandırdım. eskidenmiş zart diye hamile kalmak. mesele şey bana çok komik gelio ilişkiden sonra ayak havada beklemek. bende yapıyorum ama eskiden sanki annelerimiz ninelerimiz öyle mi yapmış da hamile kalmış. artık maalesef çok zor
Kızlar ins. Bende hamileyimdir bundan 2 ay once 4 haftalik bir dusuk yasadim bu ay gebelik belirtiside var haftaya belli olur ins. Dua edin
Normalde de 3gün falan yoğun olurum hayırlısı Allahtan
Evet! Benimde aklima eskiler geliyor. Kadinlar ovülasyonun ne oldugunu bilmezdi ama 7-8 cocuklari oluyordu
Ve ben simdi hamilelik üzerine kitap okuyorum ve ovülasyon, yumurta ve spermin birlesmesini felan detayli anlatiyor. Öyle bir olaganüstü birsey ki. Hem sperm iyi olacak, iyi yüzecek, dogru yolu bulup, dogru yumurta kanalina girecek. Ve bunu tam yumurta orda oldugu zaman ile denklestirip birde yumurta ile bir olacak.
Yani bu bile bazen bana o kadar imkansiz geliyor ki. Millet nasil hamile kalmis diye merak eder oldum. Hatta gecmiste yasadigim hamilelik korkular bana komik gelmeye basladi. Sanki o kadar kolay mi da!
Ha bu arada ayaklar havada olmasinin o kadar faydasi yokmus, ama yinede deniyorum tabiama iliskiden sonra 15-20 dakika öyle yaslanmak, faydasi varmis
walla zaten bende 15-20 dk en fazla durabiliyorum en az yarım saat dur dediler de yok anam canım sıkılıo gittyise gitmiştir zaten diye normal yatış pozisyonuna geçiyorum
dimi ya hatta bir arkadaşım hamile işte bu olaylarla ilgili bişey konuşurken kayın validem de dedi biz bunları hiç bilmezdik neymil onlar diince bi koptuk hey allam fazla bilgi de suyu çıkıyor yani :) dediğin gibi bebek başlı başına bişr mucize ve bu mucizeyi gerçekleştirmek tabiki kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?