Hahaha bende hemencik bikiyorum, hele ayaklar havadayi zar zor 3-5 dakika yapiyorum. "Amaaan akrobatmiyiz, gittiyse gitti" diye bende düsünüyorum.
Hii bide bu yastan sonra kv'deye ögretin bir tane daha dogursun kadin
Bide biliyormusun bebegi istiyordum da, bu kadar cok istedigimi bilmiyordum. "Benim niye bebegim olmuyor" konularina daha iyi anlamaya basladim.
Rahat ol stres yapma yeter ve yumurtlama gününü kaçırmaKızlar bizde başlıcaz artık bu ay da deniycez ne yapmalıyım ben yardım lütfen
Tamam canım zaten bekliyoruz eşim ile birlikte geçen ay olmadı inşallah bu ay bizimde 1 tane bebeğimiz olacak inşallahRahat ol stres yapma yeter ve yumurtlama gününü kaçırma
Bende geçirmişti m kimyasal iyice düşünce adet başlıyorKızlar bhcg düşmeye başlamış. doktor kimyasal gebelik geçirmişsin dedi. tutunamamış yavrucağım
ne zaman geçirmiştin canım,kaç ay sonra hamile kaldın? doktor demek ki olabiliyormuş daha çok çalışın dedi bana.Bende geçirmişti m kimyasal iyice düşünce adet başlıyor
Ben 2014 ekim di ama istenmeyen bi gebelikti zaten allah en iyisini bilir istemediğimiz bi zamanda oldu diye düşünüyorduk kimyasal çıktı bebek için 2 aydır çalışma yapıyoruz geçen ay yumurtlama dönemine denk getiremedik çok şükür bu ay denk geldi ve oldu Rabbim dileyen herkese nasip etsinne zaman geçirmiştin canım,kaç ay sonra hamile kaldın? doktor demek ki olabiliyormuş daha çok çalışın dedi bana.
Aynen bende oyleyim benim sat 17 ocak bide catlatma ignesi yaptrmistm bugun test yaptm negatif cikti yarin kanda baktrcmBayanlar benim de sat ocak 16 bütün de ayin 16 ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi var nrmalde düzenlidir test yaptım negatif sizce olma ihtimali varmı bir umut hiç belirti yok maşallah hiç biryere agrimiyor
Aynen bende oyleyim benim sat 17 ocak bide catlatma ignesi yaptrmistm bugun test yaptm negatif cikti yarin kanda baktrcm
Peki sende de belirti yokmu ben de tık yok kendimi minikler hale geldim ağrı hissedip diye ama yok [/Q
Bikac gundur idrarimin rengi acik kirmizi pembe gibi bisey oda belirtimi bilmiyrm ama agri sizi yk gecen hafta basim cok agriyodu yuzumde baya sivilce cikmisti ama onlarda gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?