şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

merhaba hoşgeldin..çok çok geçmiş olsun çok üzücü birşey..düşüklerinin bir sebebi varmıydı peki ?

Allah allah madem klomen verdi yumurta kontrolünü yaptı neden çatlatma iğnesi vurmadı ki bende onu anlamadım..senin için daha iyi olurdu en azından çatlayıp çatlamayacağı kesin olurdu..

Canım bu ay benide yaz bakalım ugurlu gelecek mı? Belkide topik banada ugur getırır.

22 şubat bat 25 yasındayım sat ise 23 ocak ıdı

Allah allah madem klomen verdi yumurta kontrolünü yaptı neden çatlatma iğnesi vurmadı ki bende onu anlamadım..senin için daha iyi olurdu en azından çatlayıp çatlamayacağı kesin olurdu..

yok cnm bnm ignemi yaptı dr 24 saat oldu yapalı catlar aksama doru die tahmin ediyorum :)

bu ay 25 günde gördüm canım 3 yumurtlamya geliyor bakalım bekleyecem üşütmüşde olabilrim.elsin olsaydı şimdi kızardı bana doktora git demedimmi diye :)

okudum okudum :) kızarım tabi gitsene sancın varsa kist falan vardır belki ilaç verir alla allaaaa..yumurtlama gününe de tertemiz girersin işte..

kızlar akşam eşim ne diyor sen nisanda hamile kal ocaktada dogum yaparsın diyor bende öyle planlayınca olsa deyince olur olur diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…