- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.281
Sabirsizim sanirim ben(doktor en iyi tedavi hamile kalman deyince bi umut bekliyorum iste hanii engel olsa kistler bu sekilde olmaz once tedavi derdi diye kendimi mi kandiriyorum acaba ben (
İnş. şubat ayında bende hamile kalırım
canım sabırnı ve umudunu asla kaybetme Canım hakkında hayırlısı olsun.. Bizim için hayırlısını bizden daha iyi ve iyiki bilen Rabbimiz var bebekim sabır edeceksin zor ama herşeyin vakti ve saaati belli
inşallah canım hoşgeldin
merabalar.hayirli aksamlar..oncelikle insallah Rabbimin gönlunuze gore vermesini diliyorum...
Günaydın kızlar hepinize güzel hafta başları diliyorumm..
durumumu merak edenlere kısaca açıklıyorum :) bugün sabah idrar yaptım maalesef tek çıktı.. kan testi vermedim çünkü idrar negatif. adetim hala az ama devam ediyo. doktor muayenesine gidiyim diyorum ama azda olsa adeim devam ediyo öleyken gidilir mi ??
ozel olmazsa fikir edinmek amaciyla soru sormak istiyorum;ama acil cikmam gerektiginden sorumu sorup cikacagim.cevaplarsaniz cok sevinirimkac yillik evlisiniz ve nasil cocuk yapmaya karar verdiniz.bir de evliliginizde acabalara yer veriyor musunuz,yani ileride anlasamazsak diye dusunerek mi cocuk yapma konusunu dusundunuz....:26::26:
Yok canim o zaman sen bugun kesin bekle yarin yapin calismalarinizi:))bizde adetim bittiginden beri gun asiri calisalim bu ay cok calisalim diye konustuk aramizda ama simdi o da gorev gibi oldu bu askla yapilan bisey gorev gibi olunca cok rahatsiz ediyo beni yaa ama 1 gun bile atlarsak ya gunum kacarsa diye kendimi suclu hissederim kendimi cok sikiyorum cok(
canım seni çok iyi anlıyorum,biz de geçen ay senin yaptığın gibi yaptık manevi bir baskı uyguladım eşime gün aşırı yapmamız lazım die,hatta ayıptır sölemsi bazen bir gece yapıyorduk bide spermler daha aktif die sabah..ayaklarımı havaya kaldırmalar,yatakta yarımsaat dinlenmeler..ama gerçekten biraz işin keyfi kaçıyor romantizim yerlerde..nekadr hazırlanıp süslenip püslensemde yinede amaca yönelik olunca işin rengi değişiyor gibime geliyor( ama bi yandanda ya o gün bugünse bugün yapmazsak ya kaçırırsak die şeytan dürtüo (
yani canım aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık(
Allah ım aratmasın inş hiç kimseye
dua deyil canım tesbihat allahımn 99 isminden biri oturdugun yerde çekebilirsin ya varis diye çek
canım seni çok iyi anlıyorum,biz de geçen ay senin yaptığın gibi yaptık manevi bir baskı uyguladım eşime gün aşırı yapmamız lazım die,hatta ayıptır sölemsi bazen bir gece yapıyorduk bide spermler daha aktif die sabah..ayaklarımı havaya kaldırmalar,yatakta yarımsaat dinlenmeler..ama gerçekten biraz işin keyfi kaçıyor romantizim yerlerde..nekadr hazırlanıp süslenip püslensemde yinede amaca yönelik olunca işin rengi değişiyor gibime geliyor( ama bi yandanda ya o gün bugünse bugün yapmazsak ya kaçırırsak die şeytan dürtüo (
yani canım aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık(
Allah ım aratmasın inş hiç kimseye
aynen dediğin gibi hatta birgün olmadı ben oturdum agladım çocuk gibi inan,buğündü yumurtalam günüm diye eşim içinde çok sıkıcı bir durum hal alıyor böyle olunca
Aynen oyle aslinda biz bu kafaya takma haliyle hayatlarimizi zorlastirip sikinti yaratiyoruz ama elde mi iste takmamak ister istemez bi gerginlik durup dururken aglamalar hatta belki eslerimize kendilerini eksik hissettiriyoruz istemeden onlarda makine deil sonucta yorgun oluyolar halsiz oluyolar ama iste bu icimizdeki ya bugun olmazsa da gunu kacirirsam duygusuu(
aynen dediğin gibi hatta birgün olmadı ben oturdum agladım çocuk gibi inan,buğündü yumurtalam günüm diye eşim içinde çok sıkıcı bir durum hal alıyor böyle olunca
Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz demekki yaa duygularima tercuman oldun:))allah bizim yardimcimiz olsun vallaa(
aynen canım aynen..evde biri varken hele k.validemlerdeyken (bi dönem ayrı şehirlerdeydik) hayatta yapmam die kıyameti koparan ben gün kaçırmayayım die "hadi yapalım" bile demişliğim oldu inanın..eşim kabul etse umruma gelmezdi inanın..rezalet diz boyu
iyiki sizler varsınız tek benmiyim böyle die üzülüyorduminş bu ay güzel güzel yazacağız bizde buraya hamişiz diye inş..
Biz 1.5yillik evliyiz temmuzda 2 yil dolucak ama onun oncesinde de beraberdik tabii 13 subatta 3 sene olucak beraberligimizde cocuk yapmaya bi anda birbirimizi cok sevdigimiz icin bizden bi parca olsun ikimize ait diye karar verdik benim annem babam ayri babamla gorusmuyorum arayip sormuyo o nedenle zor bi karar olmaliydi belki de guven acisindan ama hic tereddut etmiyorum esimden cok guveniyorum iyi bi baba olucagina ilerde allah korusun biz anlasamasak ayrilsak bile onun iyi bi baba olucagindan eminim allah yaniltmasin tabii insallah.kimse esi icin ben guvenmiyorum aslinda ama yinede bebek istiyorum demez:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?