- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.381
ekledim pembeeeee
kızlar merhaba umarım hepımızın bebişleri olur benide eklerseniz memnun olurum bat 25 6 aydır klomenle denıyorum mart ayında aşılamaya gecıcem aşılama hakkında bılgısı olan varsa benı bılgılendırebılırmı acaba
canım ben 1 kere oldum ama yıllar önceydi eşinden sperm alıp en canlılarını seçiyorlar onu sana kanülle enjekte ediyorlar biraz yatıyosunnn orda sonra bekliyosunn
canim test yaptinmi ?
gloryrose hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin..
canım 3 gün geçmiş aslında test yapabilirsin..adetlerin düzenlimidir peki?
Çalışıyorum canım ama aklımdan hıc cıkmıyor kı :S
canım ben 1 kere oldum ama yıllar önceydi eşinden sperm alıp en canlılarını seçiyorlar onu sana kanülle enjekte ediyorlar biraz yatıyosunnn orda sonra bekliyosunn
kızlar bende aşılama için iğnelerimi oluyorum ama benim ilk aşılamada yumurta takibi yapılıyor ya perşembe dr a gitmiştim hatırlamıyorum şuan bilmem kaç cm demişti yumurta için p.tesi çağırmıstı tekrar ben p.tesi gittiğimde de çatlamış hafta sonu yumurtan demişti ve o ay aşılama iptal olmustu.Yine aynı sey olmasından korkuyorum çünkü iğnelerden sonraki kontrolüm yarın.
bende öelyim işte heralde sende masa başısın
bılgılendırmen ıcın tesekkur ederım peki yattıktan son orada aynı gun işe gıdebılırmıyım
canım otobüs araba yok dediler bana ve 3 gün sırt üstü ya demişlerdi kalkmadan tabiki doktordan doktora deyişebilir ben yatmıştım
anladım canım ama ben bankada calısıyorum hergun 4 saat yol cekıyorum ızın almamda 3 gun cok zor umarım oyle olmaz bende olursa yapcak bişi yok tesekkıurler bılgın ıcın
sen daha once asılama yaptırmısmıydın pekı senındemı ılk olucak canım
anladım canım ama ben bankada calısıyorum hergun 4 saat yol cekıyorum ızın almamda 3 gun cok zor umarım oyle olmaz bende olursa yapcak bişi yok tesekkıurler bılgın ıcın
bu benim 3. aşılamam olacak ama o anlattığım iptal olan aşılamayıda sayarsak 4.
gecen ay tutmustu aşılamam ama düşük yaptım.aşılamadan sonra 20 dk falan yatırıyorlar hastanede.Bana bir kısıtlama vermediler.Ama ben evde 1-2 gün dinlendim işe gitmedim yıllık izin kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?