şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canım ben 1 kere oldum ama yıllar önceydi eşinden sperm alıp en canlılarını seçiyorlar onu sana kanülle enjekte ediyorlar biraz yatıyosunnn orda sonra bekliyosunn

gloryrose hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin..

canım ben 1 kere oldum ama yıllar önceydi eşinden sperm alıp en canlılarını seçiyorlar onu sana kanülle enjekte ediyorlar biraz yatıyosunnn orda sonra bekliyosunn

kızlar bende aşılama için iğnelerimi oluyorum ama benim ilk aşılamada yumurta takibi yapılıyor ya perşembe dr a gitmiştim hatırlamıyorum şuan bilmem kaç cm demişti yumurta için p.tesi çağırmıstı tekrar ben p.tesi gittiğimde de çatlamış hafta sonu yumurtan demişti ve o ay aşılama iptal olmustu.Yine aynı sey olmasından korkuyorum çünkü iğnelerden sonraki kontrolüm yarın.

sen daha once asılama yaptırmısmıydın pekı senındemı ılk olucak canım

canım otobüs araba yok dediler bana ve 3 gün sırt üstü ya demişlerdi kalkmadan tabiki doktordan doktora deyişebilir ben yatmıştım

anladım canım ama ben bankada calısıyorum hergun 4 saat yol cekıyorum ızın almamda 3 gun cok zor umarım oyle olmaz bende olursa yapcak bişi yok tesekkıurler bılgın ıcın

sen daha once asılama yaptırmısmıydın pekı senındemı ılk olucak canım

bu benim 3. aşılamam olacak ama o anlattığım iptal olan aşılamayıda sayarsak 4.
gecen ay tutmustu aşılamam ama düşük yaptım.aşılamadan sonra 20 dk falan yatırıyorlar hastanede.Bana bir kısıtlama vermediler.Ama ben evde 1-2 gün dinlendim işe gitmedim yıllık izin kullandım.

anladım canım ama ben bankada calısıyorum hergun 4 saat yol cekıyorum ızın almamda 3 gun cok zor umarım oyle olmaz bende olursa yapcak bişi yok tesekkıurler bılgın ıcın

merhaba öncelikle hayırlısı olsun..ben 3 kere aşılama 2 kere de tüp bebek yaptırdım aşılamaların hiçbirinde de yatırmadılar..sadece 2 tüp bebekde yattım onun da sebebi sakinleştirici vermiş olmalarıydı..doktorum doçentti ve yatmaya gerek yok normal hayatına dönebilirsin demişti..ama sanırım hastaneden hastaneye fark ediyor..etmemesi gerektiği halde..sonuçta tıpta tek gerçeklik var faydalı ise yatarsın değilse yatmazsın doktora göre değişiyor olması çok saçma bence ama maalesef öyle..

anladım canım pekı asılama yapılacagı gun eşimin izin alması gerekmı nasıl ılerlıyor bu surec bırde rapor cıkarmaya calısıyor doktorum o nasıl cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…