- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.361
kesinlikle haklısın
Ben sabah namazı ıle ytsıyı bıtek vakıtlı kılabılıyorum calsıyorum dıye dıgerlerı kaza oluyor ole oluncada kaynamaya cok musaıt oluyor kaldıkca kalıor anlıyacagın
amin canım ama aksatma derim namaz önemli... namazdan sonraki dualar daha kolay kabul oluyor :))
ayy cok degisik bir duygu tattim az once ya cok sagol canimin ici morelim cok bozuktu yerine geldi sayende
bence silsen daha iyi olur yanlis anlasilir ayberk_ece ye sorduklari gibi nasil bu kadar erken ogrendin derler kii
belki hamile bile degilimdir kirmizilarin geldigi gun onu silmek daha cok zorume gider belki
ayy bilemedim cok karmasik duygular icindeyim
kız ben nasııı sevinydimm uyusss siliyim dur ayy ben onu nasıl yaptım bilmiyorum o gün 2 kişiye yapmışım hamile die oda gerçek çıktı inşallah fatmada güzel haber verir
aaa evet çalşınca zor canım yaaa ben de yaşıyordum o sorunu.. neyse Allah kabul etsin in.ş.
Kizlar Allah kabul etsin hepimiz icin dua edin.. Burda valla kendi kulturunden uzak olunca daha zor oluyor.. Gerci TR'de de ailede anca bayramdan bayrama , cenazeden doguma okunurdu kuran, Oyle namaz kilan fln yoktu bizim evde.. Insan gormeyince alismayincada bilemiyor Allah gunah yazmasin biraz zor geliyor. Ama en son gecen kandilde bende yasin okudum, napalim bizdende bu kadar Allah icimizi biliyor hepimizin dualarini kabul eder ins..
cnm 3 ihlas bir fatiha da yeter.. yeterki Allah de... Karıncanın sesini duyan Rabbim hepimizin sesini duyar kalbimizdekini bilir... yeterki... istemesini bilelim..
kızlar merhaba
dün bat günümdü,gelen giden bişey yok ama ben her ihtimale karşı hemen sevinmek istemiyorum bi yandan da acaba mı diorum böle karışığım biraz,inşallah hamileyimdirbatları gelenler yada yaklaşanlar siz de durumlar nasıl?
canım benim de üç gün geçti pazartesi olcaktım ama gelen giden yok bi karnım ağrıyo kesin olcam diyorum sonra geçiyo ama göğüslerim çok acıyo anlatamam
selam hamisler ve hamis adaylari.nasilsiniz bugün
canım benim de üç gün geçti pazartesi olcaktım ama gelen giden yok bi karnım ağrıyo kesin olcam diyorum sonra geçiyo ama göğüslerim çok acıyo anlatamam
sagol canim iyiyim ben de cok sukur.bebis hayali kuruyorum,ama henuz calisma yokiyiyiz tatlim
sende ne var ne yok??
ben hızımı alamadım64
kızlar merhaba umarım hepımızın bebişleri olur benide eklerseniz memnun olurum bat 25 6 aydır klomenle denıyorum mart ayında aşılamaya gecıcem aşılama hakkında bılgısı olan varsa benı bılgılendırebılırmı acaba
sagol canim iyiyim ben de cok sukur.bebis hayali kuruyorum,ama henuz calisma yok
hamis haberi mi var canim
ekliyorum caaımm hoşgeldinn
evet kızzzzzzzzzzzzz glroyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?