şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kesinlikle haklısın
Ben sabah namazı ıle ytsıyı bıtek vakıtlı kılabılıyorum calsıyorum dıye dıgerlerı kaza oluyor ole oluncada kaynamaya cok musaıt oluyor kaldıkca kalıor anlıyacagın

aaa evet çalşınca zor canım yaaa ben de yaşıyordum o sorunu.. neyse Allah kabul etsin in.ş.

amin canım ama aksatma derim namaz önemli... namazdan sonraki dualar daha kolay kabul oluyor :))

Kizlar Allah kabul etsin hepimiz icin dua edin.. Burda valla kendi kulturunden uzak olunca daha zor oluyor.. Gerci TR'de de ailede anca bayramdan bayrama , cenazeden doguma okunurdu kuran, Oyle namaz kilan fln yoktu bizim evde.. Insan gormeyince alismayincada bilemiyor Allah gunah yazmasin biraz zor geliyor. Ama en son gecen kandilde bende yasin okudum, napalim bizdende bu kadar Allah icimizi biliyor hepimizin dualarini kabul eder ins..

kız ben nasııı sevinydimm uyusss siliyim dur ayy ben onu nasıl yaptım bilmiyorum o gün 2 kişiye yapmışım hamile die oda gerçek çıktı inşallah fatmada güzel haber verir

kız ben nasııı sevinydimm uyusss siliyim dur ayy ben onu nasıl yaptım bilmiyorum o gün 2 kişiye yapmışım hamile die oda gerçek çıktı inşallah fatmada güzel haber verir

hayirlisi olsun canim
gidip gelip o sayfaya bakiyom ismimin karsisinda ki isarete bakiyomm

cnm 3 ihlas bir fatiha da yeter.. yeterki Allah de... Karıncanın sesini duyan Rabbim hepimizin sesini duyar kalbimizdekini bilir... yeterki... istemesini bilelim..

cnm 3 ihlas bir fatiha da yeter.. yeterki Allah de... Karıncanın sesini duyan Rabbim hepimizin sesini duyar kalbimizdekini bilir... yeterki... istemesini bilelim..

Amin canim ins. zaten ezberimde bildigim 4 dua var sadece aklima geldikce icimden okuyorum.. Bizim Adamada alistirdim oda yemekten sonra bir elhamdurallah diyor o kadar .. Allahim hayirlisiyla bizimde bebisimizi gondersin ins..

canım benim de üç gün geçti pazartesi olcaktım ama gelen giden yok bi karnım ağrıyo kesin olcam diyorum sonra geçiyo ama göğüslerim çok acıyo anlatamam

kızlar merhaba umarım hepımızın bebişleri olur benide eklerseniz memnun olurum bat 25 6 aydır klomenle denıyorum mart ayında aşılamaya gecıcem aşılama hakkında bılgısı olan varsa benı bılgılendırebılırmı acaba

ekliyorum caaımm hoşgeldinn

sagol canim iyiyim ben de cok sukur.bebis hayali kuruyorum,ama henuz calisma yok

hamis haberi mi var canim

evet kızzzzzzzzzzzzz glroyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…