şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

anlamadım cnm bebek mi oldu o mu 6 aylık yoksa sen mi 6aylık evlisin e 5sene ne tedavi gördün ay karıstı iice ..

kısaca şöyle özetleyim 5 sene tedavi gördüm eşimden ayrıldım kaynanam çocugum olmadı diye istemedi ayırdılar 4 sene aradan sonra tekrar evlendim 4 sene doyum kont hapı kullandım kistden dolayı evlenince bıraktım doktorum 3 ay içinde klamzsan gel dedi ben umudumu yitirmiştim bütün doktorlar aynıteşhisi koydular rahimde yapışıklık endometriosiz yani sancılı adet görme ve kist kısırlık teşhisinden dolayı heyet toplandı normal yoldan kalamazsın tüp bebek oda bir ihtimal dendi.tam o aşamda ayrılınca bırakmıştım.vel hasıl ben kalamam diye şartlandırınca kendimi 3 ay sonra kalmışım ilaç kullanımı ağır kaldırma sonucu düşük yaptım.düşük yaptıgımında doktorda ögrendim.1 hafta yattım ama durmadı 6 aylık evliyim şimdi işde böyle

ama çok güzel bir duyguymuş hamilesin kelimesini duymak üzülüyümmü sevineyimmi bilemedim.ama o kelimeyi duyurdu ya yarabbim düşük olsada üzülmedim anlatamam o duyguyu yıllarca duymak istediğimdi

Herkeze iyi akşamlar kızlar bu aksam şansıma erken bitti mesaii öpüldünüz sabah görüşmek üzere :)

kısaca şöyle özetleyim 5 sene tedavi gördüm eşimden ayrıldım kaynanam çocugum olmadı diye istemedi ayırdılar 4 sene aradan sonra tekrar evlendim 4 sene doyum kont hapı kullandım kistden dolayı evlenince bıraktım doktorum 3 ay içinde klamzsan gel dedi ben umudumu yitirmiştim bütün doktorlar aynıteşhisi koydular rahimde yapışıklık endometriosiz yani sancılı adet görme ve kist kısırlık teşhisinden dolayı heyet toplandı normal yoldan kalamazsın tüp bebek oda bir ihtimal dendi.tam o aşamda ayrılınca bırakmıştım.vel hasıl ben kalamam diye şartlandırınca kendimi 3 ay sonra kalmışım ilaç kullanımı ağır kaldırma sonucu düşük yaptım.düşük yaptıgımında doktorda ögrendim.1 hafta yattım ama durmadı 6 aylık evliyim şimdi işde böyle

bi solukta okudum hikayeni filim gbi cnm zor günler atlatmıssın umarım o kötü günler artk geride kalır ve yakın zamanda bebişin olurrrrrr.. aminn :)

aslında ikinizede sordum o soruyu ama iki metni tek camda toplamayı bilmiyom :1:

sende tam gün çalışıomuşsun gene biz 2 3 gibi çıkıyoruz. :( sen nerde çalışıyon ki ?

egepen üretici bayisiyiz biz bnde pvc cizimlerini yapıyorum birde önmuhasebesine bakıyorum c.marteside gelen cok oluyo fiyat almak için çizimler oluyo oyüzden tam gün :(

Back
X