şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kısaca şöyle özetleyim 5 sene tedavi gördüm eşimden ayrıldım kaynanam çocugum olmadı diye istemedi ayırdılar 4 sene aradan sonra tekrar evlendim 4 sene doyum kont hapı kullandım kistden dolayı evlenince bıraktım doktorum 3 ay içinde klamzsan gel dedi ben umudumu yitirmiştim bütün doktorlar aynıteşhisi koydular rahimde yapışıklık endometriosiz yani sancılı adet görme ve kist kısırlık teşhisinden dolayı heyet toplandı normal yoldan kalamazsın tüp bebek oda bir ihtimal dendi.tam o aşamda ayrılınca bırakmıştım.vel hasıl ben kalamam diye şartlandırınca kendimi 3 ay sonra kalmışım ilaç kullanımı ağır kaldırma sonucu düşük yaptım.düşük yaptıgımında doktorda ögrendim.1 hafta yattım ama durmadı 6 aylık evliyim şimdi işde böyle

Ben ilk sayfadan beri okuyorum yazilarinizi herkesin hikayesini biliyorum hatta beklenmeyen adet tarihlerini bile :)))herkesden iyi haberler bekliyorum insallah:))ama bence sen hamilesin icime oyle doguyo insallah allahim isteyen herkesin hamile oldugunu ogreniriz burdan ve sonra da senin de hep soyledigin gibi arkadasligimiz devam eder nasil buyutucegimizi konusuruz:)))

nesrincim hayırdır öle okdr agrı kesici içeçek kdr ne agrın var merk ettm bide üzüldüm ..gecmiş olsun

adet kız çok kötü sancım buay anlamadım özellikle göbegim yürürken düşecek gibi ağrıyo sabahtan bu yanada 3 hapım.eşim gitme dedi ama be kalktım geldim direk aklıma bura geldi burası olmadan olmuyor bağımlılık yaptı.ha birde aceba düşükmü, yine diye şüphelenmiyor deyilim.onun aynısı yaşadıklarım.eşimde hamile görmüş beni üçbuçuk haftalık olmazsa yarın doktora gidecem

adet kız çok kötü sancım buay anlamadım özellikle göbegim yürürken düşecek gibi ağrıyo sabahtan bu yanada 3 hapım.eşim gitme dedi ama be kalktım geldim direk aklıma bura geldi burası olmadan olmuyor bağımlılık yaptı.ha birde aceba düşükmü, yine diye şüphelenmiyor deyilim.onun aynısı yaşadıklarım.eşimde hamile görmüş beni üçbuçuk haftalık olmazsa yarın doktora gidecem

kırmızılarının durumu nasl cnm yogun mu?

Ben ilk sayfadan beri okuyorum yazilarinizi herkesin hikayesini biliyorum hatta beklenmeyen adet tarihlerini bile :)))herkesden iyi haberler bekliyorum insallah:))ama bence sen hamilesin icime oyle doguyo insallah allahim isteyen herkesin hamile oldugunu ogreniriz burdan ve sonra da senin de hep soyledigin gibi arkadasligimiz devam eder nasil buyutucegimizi konusuruz:)))

adet görüyorum canım inşallah burda sırayla hamilelik yaşar ozamanda sorunlarımızı paylaşır çocuklarımızı büyütürüz.sezgiyle beşik kertmesi yapacagız zaten :))

adet görüyorum canım inşallah burda sırayla hamilelik yaşar ozamanda sorunlarımızı paylaşır çocuklarımızı büyütürüz.sezgiyle beşik kertmesi yapacagız zaten :))

inşşşşş. bizde dügünlerine geliriz artk haginizin oglu hanginizin kızı olcak peki onada karar verdiniz mi :D

aynen öle cnm bnm bna dr hipnotik tedavisi al dedi :) yani rahat olsak akışına bıraksak olacak belkide :D

Aynen oyle aslinda olay kafaya takmamakla alakali cok iyi biliyorum ama gelde anlat iste kendine boyle hayal kuruyorum adet tarihim gecmis farkina bile varmamisim aa bugun ayin kaci diye bakmisim 5 gun gecmis test yapmisim ve pozitifff:)))allahim hepimizin hayallerini gerceklestirsin insallah dogru zamanda hayirlisiyla:))

yoğun canım birde su gibi akıyo bazen ha birde özürdileyerek yazıyorum küçük bişeyler düşüyo top top toplu iğne başı kadar

cnm o düşen kan oarcaları bnmde oluyo arastırdım biras sunlar yazıyodu:rahim kendini gebelige hazırlıyormus ve duvarındaki fazlalıkları atıyomus onlarda o fazlalıklar işte bide üşüttüysen ondanda olur rahat ol bnce bişi cıkmaz... sıcak su tobası koysana beline karnına ii gelebilirr

evet canım stres en büyük düşman ben tedavi gördüğüm zamanlarda çok takardım çok ağladım yatmalar ilaçlar neler neler.ben bu hamillikde yatmadım bile olmayacak diye biliyorumya aklıma hamileliğin h si gelmedi.herşeyi olluruna bırakınca demek oluyormuş ben buna inanıyorum

git tabi canım madem çok sancılı devam ediyo. hatta bugün izin al git. nie yarını bekliyosun..

cnm o düşen kan oarcaları bnmde oluyo arastırdım biras sunlar yazıyodu:rahim kendini gebelige hazırlıyormus ve duvarındaki fazlalıkları atıyomus onlarda o fazlalıklar işte bide üşüttüysen ondanda olur rahat ol bnce bişi cıkmaz... sıcak su tobası koysana beline karnına ii gelebilirr

normalde pelte şeklinde düşer benden bukez küçük oluyor.zaten bu ay herşeyim farklı oldu.koydum canım akşam bacaklarım karnım kızardı resmen elimde bir torba onla gezdim :))

çin takvimlerine baktım da bnm mayısa kadr erkek hep :D sizlerde baksanıza cinsiyt ne yazıyo subat ayı için :) (maksat muhabbet olsun tabi Rabbimin işine karsmak olmaz)

Olsun canim hic uzulme o zaman obur aya kaldi tum umutlar demekki dogru zaman degilmis ama sen 1 kere kalmissin ya hamile en kisa zamanda yine olucak eminim ben allah dogru zamani bekliyodur sana melegini gondermek icin ama gondericek mutlaka :))

Back
X