şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Cok haklisin allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah:))ben burda okuduklarima gore sunu anladimki her ay hamile olabilirmis gibi dikkat etmek lazim agir kaldirmamak kendimizi zorlamamak falan bide doktora gidince hamilelik olabilirmi derse olabilir demek her daim:))bicok arkadas da doktor hatasi nedeniyle dusuk yapmis cunku:((

be onu yaşadım canım kendi doktoruma gitmedim sancıdan dolayı başka hastaneye gittim hemen beni yatırmaya kalktı içeri geçtim ücretten haberiniz varmı dedi 50 tl yatma bende yatmam ben tahlillerim yapılsın giderim deyince kız tahlil istememiş doktorunuz dedi doktorun yanına gittim sadece zorunlu klamdıkca ağrı kesici kullan dedi çıktım kendi doktoruma gittim mger iltihap varmış.ya bir bak gebemi deyilmi başka bişeymi var yokk hemen tar serum hadi güle güle

be onu yaşadım canım kendi doktoruma gitmedim sancıdan dolayı başka hastaneye gittim hemen beni yatırmaya kalktı içeri geçtim ücretten haberiniz varmı dedi 50 tl yatma bende yatmam ben tahlillerim yapılsın giderim deyince kız tahlil istememiş doktorunuz dedi doktorun yanına gittim sadece zorunlu klamdıkca ağrı kesici kullan dedi çıktım kendi doktoruma gittim mger iltihap varmış.ya bir bak gebemi deyilmi başka bişeymi var yokk hemen tar serum hadi güle güle

Evet hic umurlarinda bile degil ama sonra travmayi yasayan bizleriz aslinda ilgili kontrolleri duzgun yapan halden anlayan bi doktor bulup sonrada hic degistirmemek lazim ama simdi hep diyolar ya bir doktorla kalmayin baska doktorlarada gidin diye isimiz zor valla:((

haziran dogumluyum cnm bn eklememe gerek yok öle okumustum suan oldugum yas oluyo die bakılıyo biliyorum bn :) ee eklersem 27ye mi bakcama ama bn dha 25i doldurmadım ki haziranda bitcek yıl olarak 26 oldum dha yanii...üff az karıstı ama olsun :)

aman hikaye onlar yaw benimki de erkek çıkıyodu ama çok şükür kızım oldu :)))

yemegımı yedım full vıtamınlı corba içtim içind bir ben yoktum :27: yemekcı ablamız şaolşun :31:benım ıcın ıyı oluo :32: buarada yaza kadar olmaz ışe hamamlara gıdıcez eşime çok iyi gelıomuşşş :53: gıdenler şak hamıle kalıomş yumurtaları açıomuş :53:

yemegımı yedım full vıtamınlı corba içtim içind bir ben yoktum :27: yemekcı ablamız şaolşun :31:benım ıcın ıyı oluo :32: buarada yaza kadar olmaz ışe hamamlara gıdıcez eşime çok iyi gelıomuşşş :53: gıdenler şak hamıle kalıomş yumurtaları açıomuş :53:

Afiyet olsunn :56: yarasın :21:

Akşama kocişlere ne yemek yapıcaksınız bayanlarrr :56: fikir edinelim,hem muhabbet olsun :23:

Back
X