şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

hayırlısı bebekim ama yetisemeyecem koca yok:-) yanımda degil 16gün yumurtlarsam bi ihtimal

Hic belli olmaz canim ya allah buyuk belli mi olur sen olumlu dusun olucakmis gibi hayal kur ama cokta kaptirma uzulmemek icin aslinda en guzeli akisina birakmak calismalara buldugumuz an devam etmek :)))ben sana diyorum ama akisina birakma isini kendim de hic beceremiyorum:))

kocis ise gitti.kp disari cikti.kv de de gelmis sen niye yatiyon diyor,insan yatarken haber vermez mi diyor.Allah im yaa tuvalete giderken de haber vereyim mi?sinirimi bozdu oyle gitti evden kadin yaa.:36:
sinir olurum böyle her işe karışan kayınvalidelere... çok şükür evim ayrı derdim ayrı...

hangisinde bal karısımında mı ? bnm normal yumurtlamam ama klomen kullanıyorum dha ii büyüsün die bide günü anlayalım die catlatma ignesi vurduruyorum 36saate catlıyo anlıyorum napim yemeyim mi bn karıstım bak şimdi :s
valla tam bilen birisine sorun canım yanlış yönlendirmeyeyim ama yumurtlama sorunu olan kişilere öneriyorlar...

sadece akşamları yedirebildim sabahları yemedi midemi bulandırıyor dedi
hımmmo zaman benimki de akşam yer mide bulantısı oluyorsa...

bekletmezler inşallah daha fazla meleklerimiz bu arada bende çok istiyorum ıkız olmalarını:-)

inşallah canım hayırlısı olur hepimiz için:38:
:38::38::38:

insallah guzel haber alirsin,hamis olursun boyle:49: :16:

inşallah canım hepimiz için sonuç aynı olur:49:
:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49:

benimki isyan etmez...kırarım kafasını... şimdi keçiboynuzu pekmezine taktım...dün bir kaç yere baktım bulamadım bir onu da bulsam eşimi düşünemiyorum düz duvara tırmandıracağım adamı....:9::9::9:

canım bende keçiboynuzu kürü yapmıştım o ay bebiş oldu bizim inanılmaz farkediyo öncesi sonrası test yapılınca farkı gördük biz tavsiye edereim :29:
:29::29::29::29:

arkadaşlar ne tasti bunlarrrrrrr

canım normal gebelik testi:38:

kocis ise gitti.kp disari cikti.kv de de gelmis sen niye yatiyon diyor,insan yatarken haber vermez mi diyor.Allah im yaa tuvalete giderken de haber vereyim mi?sinirimi bozdu oyle gitti evden kadin yaa.:36:

değişik bir kv varmış canım Allah sabır versin ona neymiş yatarsın tabi habermi verilecekmiş..Allahtan benim kv öyle değil...

bende şubat ayında umutla bekleyenlerdenin arkadaşlar adetim 2şubatta ben 4 gün önce kan tasti yaptırdım negatiff maesef umut kalmadı yani gerçi belli de olmaz rabbim bilir sizce umutlanmayı bırakmalımıyım:) adetimden baya evveil kan tessti yaptırdım çıkmayabilirmi acaba:)

bende şubat ayında umutla bekleyenlerdenin arkadaşlar adetim 2şubatta ben 4 gün önce kan tasti yaptırdım negatiff maesef umut kalmadı yani gerçi belli de olmaz rabbim bilir sizce umutlanmayı bırakmalımıyım:) adetimden baya evveil kan tessti yaptırdım çıkmayabilirmi acaba:)

asılama yaptırdıyssan cıkardı ama normal yolla gebe kalırsan kanda bile olsa şimdiden cıkacagını sanmıyorum..bide ne gerek var detine bkr vakit varken yaptırıyosun kafanı karıstırıyosun?

canım aslında bebek için gitmedim kan değerlerime baktırmak için sağlık ocağıa gittim iyki gitmişim b12 yerlerde demir çok düşük arada onada baktılar bakalım hayırlısı olsun inşallah bida zaten günüm geçmeden imkansız gitmem baya uğraşıyosun 1 gün bekliyosun kan sonucunu :) ha bide şu nette satılan yumurtlama testleri hakkında bilginiz varmı yaa.....

keçi boynuzu pekmezi iyimi geliyor gerçekten? bizde bebiş düşünüyoruz,ben soğan suyu kürüne başladım onu bitirince incir kürü uygulicam,yumurtanın çatlamasını kolaylaştırıyormuş..inşaallah Rabbim bana ve tüm isteyenlere bebişlerini verir..

canım aslında bebek için gitmedim kan değerlerime baktırmak için sağlık ocağıa gittim iyki gitmişim b12 yerlerde demir çok düşük arada onada baktılar bakalım hayırlısı olsun inşallah bida zaten günüm geçmeden imkansız gitmem baya uğraşıyosun 1 gün bekliyosun kan sonucunu :) ha bide şu nette satılan yumurtlama testleri hakkında bilginiz varmı yaa.....

hadi ya nerde hangi sehirde yasıyosun cnm sen biz 1 saatte alırız test sonuclarını :) bnm bi bilgim yok testlerle ilgili hiç ilgimi cekmedi denemedim

hadi ya nerde hangi sehirde yasıyosun cnm sen biz 1 saatte alırız test sonuclarını :) bnm bi bilgim yok testlerle ilgili hiç ilgimi cekmedi denemedim

eşimin memleketine gitmiştik köydeydi ya sağlık ocağı bilmiyorum belki büyük şehirlerde hemen veriyorlardır doğrudur yani yumurtama gününü tespit etmek için ovulasyon testleri var gitti gidiyorda satılıyor onlardan dedim olmazsa bu ay ondan alacağım ucuz zaten tam gününde denk getirelim bu ay eşimle zaten biraraya gelemedik hergün hergün uğraşmaktansa:)

Back
X