şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

selam arkadaşlar şubattan bebiş bekleyenlerdenim...inşallah olur..burda çakşık kökünü okuduğumu hatırlıyorum bilgisi olan kullanan var mı? nesrin 68?:)

Canım merhaba iyisin inşallah umutlandırmak istemem seni ama bende hamile kaldığım ay yumurta görmüştüm seninde öyle olur umarım

iyim canm sagolasın.sen naslsn. Vala bende umutlanmayım diyorum ama içımde gitmiyo degil. Sen nasl görmustun ruyayı? ben yumurtaları kaynatıyodum.

iyim canm sagolasın.sen naslsn. Vala bende umutlanmayım diyorum ama içımde gitmiyo degil. Sen nasl görmustun ruyayı? ben yumurtaları kaynatıyodum.

Canım bende iyiyim tşkler hastalandım şubata artık benim inşallah (19 Şubat)
ben koli ile görmüştüm elime alıyordum şuan tamda hatırlamıyorum işin aslı ama Rabbimin izni ile seninde öyle olur...

kısssllaarrr ben geldimm.. mrb herkese..
hemen int açtım topiğe girdim gittiğimden beri epey bişiyelr yazılmış hemen okuyuverdim baktım bebişi gelenler olmuş mu die...
bende bugün bekliyordum adetimi ama olmadım,yolculuk hava değişimi filan derken gecikti galiba :(( ama bende sanırım şubata kaldım..
buarada gittiğim yerde bi bayanla tanıştım 2 aylık hamileymiş hanım çok zayıftı ama konuşunca anlattı kendisi süpriz olmuş onlara o hiç anlamamış hamile olduğunu karnım öyle ağrıyordu ki diyor ölüyorum sandım dedi, adet sancının bin beteriydi ben kist filan var sandım dedi o ağrı ile dr a gittim orda öğrendim dedi..tabi zayıf olduğunu vurguladım çünkü zayıf bayanlarda rahim büyümesinden dolayı böyle de bi belirti oluyormuş..
inş Allah hepimizin gönlüne göre versin,bizde sürpriz olsun inş:)))

Rabbim hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ve hepimiz inşallah en yakın zamanda güzel bir anne adayı oluruz... :)

kızlar biliyosunuz benim adetlerim meğerse düzensizmiş yeni öğrenmiştim. bu ayda yumurtlama dönemini kendim hesaplayıp ilişki oldu ama ben yine de umutlanmak istemiyorum hamileysem diye. :26: Amaaa rüyamda yumurta gördüm hamilelik anlamına geliyomuş. 1hfta öncede ne gördüğümü hatırlamıyorum ama gene anlamı hamilelik olan bişey görmüştüm.. böyle bişey olur mu ki ? ne dersiniz :)

aa öyle mi demekmiş yani yumurta görmek hamilelik mi demekmiş..bende gördüm ama ben ultrasonda gördüm haftasonu akıntım olduğu için doktora gitmiştim sağ yumurtalıkta yumurtam varmış onu gördüm :))
hadi bakalım inşallah doğrudur gördüğün rüya..hayırlısıysa olur..ne zaman adet olmuştun ?

aa öyle mi demekmiş yani yumurta görmek hamilelik mi demekmiş..bende gördüm ama ben ultrasonda gördüm haftasonu akıntım olduğu için doktora gitmiştim sağ yumurtalıkta yumurtam varmış onu gördüm :))
hadi bakalım inşallah doğrudur gördüğün rüya..hayırlısıysa olur..ne zaman adet olmuştun ?

höhöhö :)) espri konusuda yaptın benim konumu öle mi :1: sende ulturasonda mı gördün :) bende rüyamda gördüm inşallah ulturasondada kabuğunu görürüm :P
vala dedim ya en son 25 aralıkta oldum ... bu ay ne zman gelir bilemiyom :)

höhöhö :)) espri konusuda yaptın benim konumu öle mi :1: sende ulturasonda mı gördün :) bende rüyamda gördüm inşallah ulturasondada kabuğunu görürüm :P
vala dedim ya en son 25 aralıkta oldum ... bu ay ne zman gelir bilemiyom :)

yok kız aşkolsun küçük bir espirik :) inşallah küçücük kese olarak görürsün ultrasonda en kısa zamanda..

Back
X