- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi nesrin6868
- #1.341
Günaydın şubatta hamiş kalacak anne adayları....ve hayırlı cumalar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım batını bilmiyorduk batını yaz hemen ekleriz yazmazmıyız kız
sezgi ne yaptıki merak ettim gelmedi hala
tşk canım takıldım öyle size,zaten giremedim kaç gündür bu arada sayfalar ilerlemiş ya hamişimiz yok mu? bu arada bat 19 şubat[/QUO
başlıktanmıdır nedir hala kalan yok ilk hamişimizi bende sabırsızlıkla bekliyorum
Günaydın şubatta hamiş kalacak anne adayları....ve hayırlı cumalar...
geldim kuzum geldimm.. hepinize günaydın..
dün akşam eve gittim yaa eve gidene kadar bişey yok. ped yerleştirdim biraz açık renkte kırmızı gelmiş. sonrasında jel gibi kaygan kırmızılar geldi ama yine açık ve az.heralde bugün devamı gelir diye düşünüyorum.. sırtım haricinde hiç bi yerimde ağrı yok. bi ara akşam sol kasığımla sağ bacağıma kramp girdi başkada yok.. bu jel gibi kaygan açık renkte gelen kırmızı kafamı karıştırdı. ben şimdi mi yumurtluyom yoksa anlamadım :26: :85:
başlıktanmıdır nedir hala kalan yok ilk hamişimizi bende sabırsızlıkla bekliyorum
geldim kuzum geldimm.. hepinize günaydın..
dün akşam eve gittim yaa eve gidene kadar bişey yok. ped yerleştirdim biraz açık renkte kırmızı gelmiş. sonrasında jel gibi kaygan kırmızılar geldi ama yine açık ve az.heralde bugün devamı gelir diye düşünüyorum.. sırtım haricinde hiç bi yerimde ağrı yok. bi ara akşam sol kasığımla sağ bacağıma kramp girdi başkada yok.. bu jel gibi kaygan açık renkte gelen kırmızı kafamı karıştırdı. ben şimdi mi yumurtluyom yoksa anlamadım :26: :85:
tabiside başlıktan :) eğer sen ocak anneleri yazsaydın biz hepimiz çıkardık :) artık sen şubat 23te ben şubat 25te vercem haberi :) diğerleride tabiii :)
canım tutunma kanamaşı olmaşn ooooooooo![]()
bir teşt yapşana
![]()
canım yumurtlarken kanama olmaz ilşkiden sonra , çatlarken açık kahve gelir bazende açık pembe renkde olur sadce birde tutunma kanamsı olur 1 gün sürer oda yoğun deyildir onun haricinde kanama olmaz
herkese günaydııın.iyi ki kaynatmamışsınız yaw 6 sayfa olmuş oku oku anca bitti :) nasılız bugün güzeller..sezggicm inşallah devamı gelmez..benim de hamileliğimde açık pembe kanamam olmuştu az az yerleşme kanamasıymış..inşallah senin de öyledir..karın ağrın var mı ?
bilmiyorum ki ... akşamda dua ettim hep inşallah bebeğim tutunduğu için oluyodur diye :85: şimdiden yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. geçsin biraz günler. daha geliyo ki az az bitmedi :85:
inş. cnmmm bebek ıcındır onlarrr ama ben dayanamaz yapardım![]()
İnşallah gelmez :85: dün biraz vardı ağrı mideye doğru çıkıyodu. gece yatarkende vardı. sağıma dönüp yattım geçti ama. şimdi yok ağrı bi sırtım ağrıyo..
bide karnım aç![]()