şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canım inşallahhhh inşallah herkes hepimiz meleğimize kavuşuruz...başdönmesi bende de var... kasık kasılması da.. ama her adete yakın bunlar olduğundan önemsememiştim

benimki zaten tamamen psikoloji adetten hemen sonra hamile olucak değilim.ama sen büyük ihtimal hamilesin ay çok sevindim ya böyle üye olur olmaz birinin hamilelik haberini almak çok güzel :)

hemen umutsuzluğa kapılıp kötü düşünme canımm pozitif düşün pozitif olsuuuunnn :)

benimki zaten tamamen psikoloji adetten hemen sonra hamile olucak değilim.ama sen büyük ihtimal hamilesin ay çok sevindim ya böyle üye olur olmaz birinin hamilelik haberini almak çok güzel :)

inşallah dediğiniz gibidir canlarım bu ağrı beni biraz tedirgin etti doğrusu

cicimmm geldi benim kırmızılar bugünü 1.gün olarak alalım ne yapıyorum anlatt hadiii :)
kızlaar bide kist yada düzensizlik gibi bişeyim yok hangi kürü uygulasam verimli sonuçlar alırıımm ?

ovulasyonu ne zaman yapmam gerek kızlar şimdi.biliyodum aklım karıştı bi anda.
regl tarihlerim:13 aralık 12 ocak 10 şubat
cnm adetinin ilk günü 1. gün say ve 10. günden itibaren yap... ben bu ay öyle yaptım...
ayrıca bu ay yaptıklarım
incir kürü
keçiboynuzu kürü
yakı yapıştırma
yumurtlama testi
meryem suresi
yasin suresi
her namazdan sonra dua
bal tarçın çörekotu karışımı

işte bnlar ;)))))

cicimmm geldi benim kırmızılar bugünü 1.gün olarak alalım ne yapıyorum anlatt hadiii :)
kızlaar bide kist yada düzensizlik gibi bişeyim yok hangi kürü uygulasam verimli sonuçlar alırıımm ?

soğan kürü yapma düzensizlik yoksa..kesinlikle incir kürü yap...eşine de keçiboynuzu.. birde bir hafta bal tarçın çörekotu karışımı yap ye... ve bol bol dua...

cnm adetinin ilk günü 1. gün say ve 10. günden itibaren yap... ben bu ay öyle yaptım...
ayrıca bu ay yaptıklarım
incir kürü
keçiboynuzu kürü
yakı yapıştırma
yumurtlama testi
meryem suresi
yasin suresi
her namazdan sonra dua
bal tarçın çörekotu karışımı

işte bnlar ;)))))
20'sinde yapiyim o zaman canıım.incir kürünün tarifini kullanımını ve bal tarçın çörek otunu nasıl ve ne zaman yapmam gerektiğinide anlatırsan daha soru sormicamm :)

inşallah dediğiniz gibidir canlarım bu ağrı beni biraz tedirgin etti doğrusu

Canim benim hic tedirgin falan olma bebis belirtileri arasinda adet olucak gibi karin agrisi ilk siralarda bence sen %99 hamilesin testin bile baya belli olmayinca hic cikmiyo zaten silik milik istersen 3 gun beklet cikmiyo ayy insallah iyi haberlerini bekliyorum cok heyecanlandim yaaa:))

Canim hic uzulmek yok yola devam zaten ilk denemede hamile kalma sansi bile%25 martta alicaz senin hamis haberini de bol bol halay cekicez:))

inşş canımmm teşekkürleer hepimiz hamiş kalırız umarım marttaa :)üzülmedim tatlım zten olumlu olmak gerek düşünmekten yıllardır sekmeyen adetim 2 gün erken geldi bide üstünee :D

inşş canımmm teşekkürleer hepimiz hamiş kalırız umarım marttaa :)üzülmedim tatlım zten olumlu olmak gerek düşünmekten yıllardır sekmeyen adetim 2 gün erken geldi bide üstünee :D

gizem bizim ilk atışlar gol olmadı bebeğim:( şimdi hangi kürleri yapıyos de bakalım.

elifnil cim tebrik ederimmmmmmmm....yeni gördüm haberinii....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

20'sinde yapiyim o zaman canıım.incir kürünün tarifini kullanımını ve bal tarçın çörek otunu nasıl ve ne zaman yapmam gerektiğinide anlatırsan daha soru sormicamm :)

kuzum sor tabi estağfurullah... incir kürünü saraçoğlu sitesinden uyguladım.. 1 lt. kaynayan klorsuz damacana suyna 15 adet inciri yıkayıp ikiye bölüp attım..20.dk kısık ateste kaynadıktan sonra ocaktan indirip soğuyana kadar bekledim..sonra süzdüm cam bir ağzı kapalı surahiye koyup öğünlerden 15 dk. önce içtim.. 3 e böldüm yani.. keçiboynuzu kürünü eşin uygulayacak, yarım lt klorsuz kaynayan suya 7-8 adet keçiboynzunu kurup attım ve 3k. kaynadı sonra ocaktan indirip 20 dk. bekledim demlendi.. sabah aç karnına ve gece yatarken içirdim.. çok tesirli bu bilgin olsun... ayrıca, bir kaba biraz bal biraz çörekotu ve tarçın koydum ve karıştırdım bunu ölçülü yapmadım... adetimin 2. gününden itibaren 15 gün sabah akşam yemek kaşığı ile yedim.. şifa Allah'tan.. tavsiye ederim baya tesirli.. haa bir de ymurtlama tarihimde ilişkiden sonra eczaneden aldığım yakıyı belime yapıştırdım.. yumurtanın kolay çatlayıp spermin kolayca içine girmesini sağlıyormuş.. eski kadınlar böyle yaparmış ben hepsini bu ay yaptım.. :34:

Back
X