Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Eki Görüntüle 3630212
Ben birkaç parça bişey aldım iki cinsiyete de olabilecek şekilde. Özellikle peluş tulumlara bayılıyordum kış bebeği olduğu için direk onu aldım 🥰
Ya şubatta doğacaklar ya zaten hemen çıkmayız çok hastane hariç. Sonrasında da bahara giriyoruz çok peluş almaya gerek olmayabilir bence. Ben de ilk hep peluş favoriliyordum sonra düşününce az almaya karar verdim😂

Ya şubatta doğacaklar ya zaten hemen çıkmayız çok hastane hariç. Sonrasında da bahara giriyoruz çok peluş almaya gerek olmayabilir bence. Ben de ilk hep peluş favoriliyordum sonra düşününce az almaya karar verdim😂
Bende hastane kontrollerine vs giderken giydiririm diye düşündüm heves işte 🥹🥹

9. haftada kanamam olmuştu bir de progestan başlamıştı dr 2 hafta filan kullandım sonra devam edeyim mi diye sordum kanamasız süre 2 haftayı geçtiyse bırakabilirsin tekrar olursa yine başlarız dedi dr hala progestana devam eden var mı bazen kanamam tekrar olursa diye korkuyorum
Ben kullanıyorum. Dr um 14 haftayı doldurunca keseriz dedi. Ki başlarda onermemisti ben acile gitmiştim lekelenme ile orda başlanmıştı. Sonra kendi Dr um birakabilirsin dediği halde kullanmıştım çünkü tek doza düşmeyi denedim tekrar lekelenme oldu. O yüzden devam et demişti fikrini değiştirip. Şimdi 13+1 im devam yani az kaldı. Ben de korkuyorum tabi o ayri

Hormonlarımız bedenimizi ele gecirdi 😂acaba alsak ekstra artış olur mu ya gözüme batıyor benim
Hormonal bence de😂 benim kalınlaşma fazla yok ama boy olarak uzamış sadece göbek tarafında ama başka yerlerde değişiklik farketmedim. Alacak kadar rahatsız etmiyor bi de zaten çok ağrım var kasiklarda. Onun da acısını ekleyemiycem karnıma 😅

Eşime de annesi hep yazmış. İlk evlendiğimde oturup okumuştuk benim çok hoşuma gitmişti. Ben de başlayacağım. İlk haftalar halim yoktu da şimdi ufak ufak canlanıyoruz yazarız
Ya o yıllarda böyle bir şeyi düşünüp yapmak vallahi helal olsun kayınvalidenize:) burcunu merak ettim balık mı:)

Hormonal bence de😂 benim kalınlaşma fazla yok ama boy olarak uzamış sadece göbek tarafında ama başka yerlerde değişiklik farketmedim. Alacak kadar rahatsız etmiyor bi de zaten çok ağrım var kasiklarda. Onun da acısını ekleyemiycem karnıma 😅
Benim de kalınlaşma yok da uzama var dediğin gibi ne bileyim ya her şeye huylanir oldum 😂

Yaaaa😍 hatıra defterini nereden alabiliriz link var mı
Fotoğrafını paylaştım site adı verebılıyor muyuz emin değilim ama en meshur alısverıs sitesinden aldım öyle diyeyım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 46
Ben hamile kalmadan önce almıştım 😂unisex ve her mevsim olabilecek şeyler işte düz muslin örtüler ,dediğiniz gibi hastane çıkışı ,zıbın vs hamile kaldıktan sonra bunlarla ilgilenecek enerjim kalmadı 😂umudum ikinci trimesterde
Muslin ben de almayı düşünüyorum herkes fazla alın diyor hatta çok kullanışlı oluyormuş. Ben bir de sling lerden alacagım yeni doğanda kullanımı çok rahat hem bebek kendını guvende hıssedıyor hem de anne ozgurca rahat edebılıyor baka cok mantıklı gelıyor

Muslin ben de almayı düşünüyorum herkes fazla alın diyor hatta çok kullanışlı oluyormuş. Ben bir de sling lerden alacagım yeni doğanda kullanımı çok rahat hem bebek kendını guvende hıssedıyor hem de anne ozgurca rahat edebılıyor baka cok mantıklı gelıyor
Sling ben de çok istiyorum çok beğeniyorum muslini de evet herkes çok kullanılır diyor ben de bakınca hem kundak yaparken hem gaz çıkarırken üzerime koymak için hem koltuğa vs koymak gerekince altına sererim vs vs gibi şeyler için çok kullanisli olacağını düşünüyorum

Sling ben de çok istiyorum çok beğeniyorum muslini de evet herkes çok kullanılır diyor ben de bakınca hem kundak yaparken hem gaz çıkarırken üzerime koymak için hem koltuğa vs koymak gerekince altına sererim vs vs gibi şeyler için çok kullanisli olacağını düşünüyorum
Bir de bir tanıdıgım şimdiden indirimde felan görürsen alt değiştirme bezlerinden al dedi mantıklı geldi çok kullanılıyormuş. Ben sanırım cicili bicili seylerden ziyade daha çok fayda sağlayacak şeylere yoğunlaştım:)))

Kızlar aranizda kadrolu öğretmen arkadaşlar var mı ? Doğumlar Şubat'ta olacak Allah nasip ederse. İzinler bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorlar acaba. Çünkü izinler bittikten sonra her türlü yine okul zamanına denk geliyor izinlerin bitişi

Ya o yıllarda böyle bir şeyi düşünüp yapmak vallahi helal olsun kayınvalidenize:) burcunu merak ettim balık mı:)
Boğa burcu :) resim yapmayı falan da seviyor çok sanatsal bir kişilik 😂 ben de gerçekten çok şaşırmıştım. Ben evin 3. ve son kızıyım anneme kendimle ilgili bir şeyler soruyorum çoğu şeyi hatırlamıyor 😂

Back
X