- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
- #7.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun olmazsam ki olurum gibi geliyo salı test yaparım çarşamba da kan testine giderim belki
ay heyecan yaptım şimdi inşallah ikimizde hamişizdir![]()
Inşaallah özlemini duyduğunuz bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz . Rabbim sizleri merhametinden mahrum bırakmasın aminnn...
Günaydınnnn![]()
kızlar dün sabah yataktan kalkamadım sol tarafım acayip ağrıyordu acile gittik kan idrar testi verdim,idrarda enfeksiyon çıktı böbreklere kadar sıçramış acayip agrım var,kasık sancılarım batmalarım hep enfeksiyondanmış,bat 14 şubat ama kanda gebelik çıkmadı olsa çıkardı heralde,bide o kadar enfeksiyonla biraz zor sanırım,neyse artık şu enfeksiyonu yok edip önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
kızlar dün sabah yataktan kalkamadım sol tarafım acayip ağrıyordu acile gittik kan idrar testi verdim,idrarda enfeksiyon çıktı böbreklere kadar sıçramış acayip agrım var,kasık sancılarım batmalarım hep enfeksiyondanmış,bat 14 şubat ama kanda gebelik çıkmadı olsa çıkardı heralde,bide o kadar enfeksiyonla biraz zor sanırım,neyse artık şu enfeksiyonu yok edip önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
Kuzumm keseyi gormussunuz cmtesi gunu kalp atislarini duymaya da az kaldi:))) ne zamana verdi randevuyu dr??
Çok geçmiş olsun canım sen saglıgını kazanda bebıs sonra ınsallah mevlam nasıp eder..
Canim cok uzuldum gecmis olsun ama uzulme herseyim basi saglik sen bi atlatta enfeksiyonu sonra gelicek bebisin kendine dikkat etmeye bak simdi ilaclarini ihmal etme sakin ki biran once gecsin:))
Testler verdi onları yap öyle gel dedi bu hafta halletmeye çalışıcam bakalım canım![]()
canım sen benden tecrubelisinşimdi doktorumla konuştum cumartesi gel kesesine bakalım dedi ? sonrasında neler olucak , sen nasıl bir sürectesin şimdi ?
kızlar birde idrar yolu enfeksiyonunda idrar yaparken yanma en büyük belirtilerden biridir,bende böyle ortaya çıkmadı kasık agrısı ve batması olarak başladı,hiç yanma olmadı,kendinize dikkat edin,sizlerdede olup anlamayabilirsiniz,çünkü ben hep kasık sancısını batmasını gebelige yorumladım![]()
kız sevmez olurmuyuz hoşgeldişn aramıza ben görmedim liste yapıyordum batını yaz ekleyim listeye canım anlat bakalım kendini şimdi tanıyalım
benimde sol kasığımda ince ince sızlama oluyo 2 hafta olucak nerdeyse ama sadece sol kasık enfeksiyon olabilir mi yani :18: