şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bugun olmazsam ki olurum gibi geliyo salı test yaparım çarşamba da kan testine giderim belki
ay heyecan yaptım şimdi inşallah ikimizde hamişizdir :46:

ay hadı bakalım rabbım umarım sanada nasıp eder
Benım daha cok var ogrenmem ıcın 22 sınde ancak yaparım ıdrar testırnı

kızlar dün sabah yataktan kalkamadım sol tarafım acayip ağrıyordu acile gittik kan idrar testi verdim,idrarda enfeksiyon çıktı böbreklere kadar sıçramış acayip agrım var,kasık sancılarım batmalarım hep enfeksiyondanmış,bat 14 şubat ama kanda gebelik çıkmadı olsa çıkardı heralde,bide o kadar enfeksiyonla biraz zor sanırım,neyse artık şu enfeksiyonu yok edip önümüzdeki maçlara bakıcaz:)

Çok geçmiş olsun canım sen saglıgını kazanda bebıs sonra ınsallah mevlam nasıp eder..

kızlar dün sabah yataktan kalkamadım sol tarafım acayip ağrıyordu acile gittik kan idrar testi verdim,idrarda enfeksiyon çıktı böbreklere kadar sıçramış acayip agrım var,kasık sancılarım batmalarım hep enfeksiyondanmış,bat 14 şubat ama kanda gebelik çıkmadı olsa çıkardı heralde,bide o kadar enfeksiyonla biraz zor sanırım,neyse artık şu enfeksiyonu yok edip önümüzdeki maçlara bakıcaz:)

Canim cok uzuldum gecmis olsun ama uzulme herseyim basi saglik sen bi atlatta enfeksiyonu sonra gelicek bebisin kendine dikkat etmeye bak simdi ilaclarini ihmal etme sakin ki biran once gecsin:))

kızlar nasılsınız hamile olanlar hamile olmayı umutla bekleyenler ya da hiç umudu olmayanlar :50:

Canim cok uzuldum gecmis olsun ama uzulme herseyim basi saglik sen bi atlatta enfeksiyonu sonra gelicek bebisin kendine dikkat etmeye bak simdi ilaclarini ihmal etme sakin ki biran once gecsin:))

saol cnm,valla artık yanımdan suyu eksik etmiycem normalde hiç su içemiyorum,şimdi zorla içiyorum,evlenmeden önce hiç böyle şeyler olmuyordu ya evlendim enfeksiyonla tanıştım,geçiyor tekrar başlıyor,ilaçlar hep 1 haftalık oluyordu şimdi kullandıgım ilaç 1 aylık inş bu sefer tamamen geçerde kurtulurum.

kızlar merhaba, bu gece sabahnamazından sonra bi rüya gördüm hayır olsun inşallah.. Elimde bi bebek var güya yeni doğmuş ama Suan düşününce 3 aylık fakat var toparlar bişey.. Karşımda da erkek kardeşim oturuyor onundaelinde bi bebek.. Bendeki kız ondaki erkekmis ole hissediyorum rüyada.. Sonra bebeği kundaklamaya çalışıyorum ama sevimli bişey oynamaktan yarım yamalak oluyo.. Bebeklerin kimin olduğu hakkında hiçbir fikrim yok rüyada, kardeşler mi onuda bilmiyorum.. Buarada erkek kardeşim 22yaşında evli değil kız arkadaşı bile yok..

Ne diyorsunuz bu rüya hakkında?

kızlar birde idrar yolu enfeksiyonunda idrar yaparken yanma en büyük belirtilerden biridir,bende böyle ortaya çıkmadı kasık agrısı ve batması olarak başladı,hiç yanma olmadı,kendinize dikkat edin,sizlerdede olup anlamayabilirsiniz,çünkü ben hep kasık sancısını batmasını gebelige yorumladım:(

canım sen benden tecrubelisin :16: şimdi doktorumla konuştum cumartesi gel kesesine bakalım dedi ? sonrasında neler olucak , sen nasıl bir sürectesin şimdi ?

cmt günü kesesini gördük bizde,bazı testler verdi onları yap gel kalp atışlarını duyabiliriz o zaman dedi onun haricinde folik asit kullanıyorum bilgin vardır zaten,başkada bişe yok canım

kızlar birde idrar yolu enfeksiyonunda idrar yaparken yanma en büyük belirtilerden biridir,bende böyle ortaya çıkmadı kasık agrısı ve batması olarak başladı,hiç yanma olmadı,kendinize dikkat edin,sizlerdede olup anlamayabilirsiniz,çünkü ben hep kasık sancısını batmasını gebelige yorumladım:(

benimde sol kasığımda ince ince sızlama oluyo 2 hafta olucak nerdeyse ama sadece sol kasık enfeksiyon olabilir mi yani :18:

kız sevmez olurmuyuz hoşgeldişn aramıza ben görmedim liste yapıyordum batını yaz ekleyim listeye canım anlat bakalım kendini şimdi tanıyalım

1,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ama öyle yumurtlama günlerinide pek takip edemiyoruz. Ama ben çok istiyorum hamile kalmayı eşime göre daha var zamanı ama ben olsun istiyorum. kurban bayramı zamanı 9 gün gecikmem oldu idrarda pozitif kanda negatif çıktı sonuç adet oldum. o zamandan beri annelik isteğim hat safhaya ulaştı

BAT BUGÜN!!!!

Back
X