şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Selam Kizlar,
Hafta sonu giremedim ikinci oglum zehirlenmis butun hafta sonu veterinerdeydik, durumu iyilesmezse yarina kadar uyutacaklar. Nolur dua edin iyilessin..

Bu ara nasil idiyor calismalar benim Bat'a iki gun kaldi ama yolda geliyor biliyorum.. :(
Sizler nasilsiniz, guzel guzel umutlarimiz hamis haberlerimiz var mi ?
oooo cok fena bı durum ısallah uyutmazlar kedınmı kopegınmı ? neyden olmus bılıyomusunuz...:18:

yumurtaların belli bir olgunluğa erişince doktor çatlatma iğnesi veriyor sonra. çatlatma iğnesinin 36. saatinde de aşılama yapıyor. aşılamadan bir saat önce erkekten sperm alıyor ve sonra bir kanülle onu senin rahmine yerleştiriyor. ben geçen ay klomenle aşılama yaptırdım tutmadı. ama işlem olarak çok basit

cnm nasıl olucakmış anlatırmısın birazzz..bnde klomen kullanıyorum olmadı gecebilirm belki ondn soruyorumm..asamaları nasıl aşılamanın biraz bilgi :16::16::16::16:

tabi anlatırım.adetin 2 .günü muayene oldum.sonra 5-7 ve 9.günlerde iğneleri oluyorsun .10.gün kontrole çağırıyorlar.Yumurta gelişimi takip ediliyor.12 yada 14. gün tekrar bakılıyor.Yani aslında kişiden kişiye değişiyor bu günler yumurta nın olgunlaşmasına bağlı.
Sonra ovitrelle diye bir iğne var onu veriyorlar göbekten oluyorsun çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra falan eşinle hastaneye gitmen isteniyor ve eşinden örnek alınıyor 2 saat spermler yıkama işleminden geçiyor ve sonra 10-15 dk lık aşılama işlemi yaplıyor.

Gizemmmmmmmm nerdeydin cnm sana bakındım hep hala beklemedemisin bat ne zaman dı senin ? benim adet bitti 4 gün oldu hala halvet fırsatım olamadı :50: ev taşıcaz ya temizlik filan yorgunluktan bitiyoruz enerji kalmıyo bide nedense stresliyim ya sanki adet olucam alaala:44:

tatlıım sorma eşimin annesi rahatsızlandı mağaza bana kaldı çalışıyorum yanii giremedim çok.adet oldum dun bitsin çalışmalara devam edicemmm.kolay gelsin bizde taşıncaz heralde gözümed büyüyo vallaa

bilmiyorum cnm ama benimde 2 haftadır sol kasık agrıyodu batıyodu,devam ederse istersen bi test yaptır.

inş. bişe yoktur yaa sen de hemen iyileşirsin inş.. çok ince sızlıyo ve kısa sürüyo adetken çok ağrımıştı bu olay gebeliğe engelmiymiş enfeksiyon yani ? :44:

inş. bişe yoktur yaa sen de hemen iyileşirsin inş.. çok ince sızlıyo ve kısa sürüyo adetken çok ağrımıştı bu olay gebeliğe engelmiymiş enfeksiyon yani ? :44:
iltihap spermlerin geçişini engelliyor canım ama mucize eseri kalanlarda var engeller demek dogru olmaz ama kısıtlıyor sperm hareketini yavaşlatıyo

tatlıım sorma eşimin annesi rahatsızlandı mağaza bana kaldı çalışıyorum yanii giremedim çok.adet oldum dun bitsin çalışmalara devam edicemmm.kolay gelsin bizde taşıncaz heralde gözümed büyüyo vallaa

aaa yeni ev yeni bebiş inş.... ateş ölçeyi denedin mi şekerim ben alamadım yapamadım :47:

kızlar selamlarrrr, bana cevap yazan oldumu bulamadım ne çok sayfa var hepsini okumayada üşendim doğrusu :1:
bende hal bir gelişme yok bat yok, testlerde birşey çıkmadı kan testim 1.20 çıktı ama utrosonda birşey gözükmedi beklemedeyim yani
denemeleride askıya aldık hamişimdir belki diye
benim kafamı en çok kurcalayan karnımın ve yanlarımın çok büyümesi, 41 kiloyum ve ilk çocuktada böle olmuştu hemen karnım belirginleişyo anneme göre kesin hmileyim doktorlara göre görünmüyo :(

Back
X