şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

oooo cok fena bı durum ısallah uyutmazlar kedınmı kopegınmı ? neyden olmus bılıyomusunuz...:18:

Kopegin canim daha 6 aylik, yaklasik 10 ay oncede 10 yasindaki kopegimi kanserden kaybettim agrilari artinca uyuttular.. Neyden zehirlendigi belli degil ama buyuk ihtimal motor yagi, ama ins. iyi olucak yarina kadar beklicez.. :(((

Kopegin canim daha 6 aylik, yaklasik 10 ay oncede 10 yasindaki kopegimi kanserden kaybettim agrilari artinca uyuttular.. Neyden zehirlendigi belli degil ama buyuk ihtimal motor yagi, ama ins. iyi olucak yarina kadar beklicez.. :(((
kıyamam ben ona yaa acısını bellıde edemıyo ama sahıplerıı oyle ıyı anlıyokı onun cekdıgı acılarıı ısde elden bısey gelmemsıde cok kotuu benımde nataşam vardı mavı rus kedım... eski sahıbıne tasındıgımız ıcın verdık ama cok ozluyoruz gerı almayıda cok ıstıyoruz ısallah gerı alırız senınde bebişin iyileşcek merak etme dualarımız senınle yasasın hayvan severler ...:46:

teşekkürler canım , darısı sizlerin başına inşaallah:16: ben 2 ay üst üste soağn kürü yapmıştım , pko hastasıyım ve prolaktinim yüksekti doktor hormonlarımdaki dengesizlik için beni tedavi etti 1 ay doğum kntrl hapı aldım hormonlarım biraz dengeye geldi tabi bu arada şeker hapı da kullanmaya devam ,sonrasında bu ay ilk klomen denemsini gerçekleştirdik ve yumurta gelişimi gerçekleşti , ve adetim geçikti :52: bat tan 3 gün önce ve 1 gün önce yaptığım idrar testleri negatifti , öle belirgin bir belirtimde yoktu yani herşeyin psikolojik olduğunu düşünüyordum . bizim yumurtlama günlerimi değerlendirme şansımızda çok olmamıştı , o dönemde eşim gripti , en büyük belirtim hala da devam eden midemdeki hazım problemi ne yesem rahatsız oluyorum :50:

süreç böyleydi cnım ve benn gerçekten bugun kist oluşmuştur belki die kan verdim ama sonuç pozitif çok şükür , artık cumartesi kese için doktora gidicem bakalım hayırlısı , dua edin olur mu ........

Canim hayirli olsun bebisin ins. Rabbim hayirli dogumlar nasip eder alirsin bebisini kucagina, saglikla mutlulukla buyutursun.. Kizlar yilmak yok darisi ins. basimiza...

kıyamam ben ona yaa acısını bellıde edemıyo ama sahıplerıı oyle ıyı anlıyokı onun cekdıgı acılarıı ısde elden bısey gelmemsıde cok kotuu benımde nataşam vardı mavı rus kedım... eski sahıbıne tasındıgımız ıcın verdık ama cok ozluyoruz gerı almayıda cok ıstıyoruz ısallah gerı alırız senınde bebişin iyileşcek merak etme dualarımız senınle yasasın hayvan severler ...:46:

Canim kopek bahcede, evde kedimde var benimkide mavi rus Osmanek oda ilk oglum 5 yasinda.. Ins. Body'mizde iylesip bebisimizin ilk arkadaslari olucaklar Rabbim nasip ederse..

seni cuma günü ekledim ama görmemişin :)) inşallah karşısınada hamişle işareti kondururuz bi an önce

inşş... yıvrıııııımmmmm :16: bu arada çalışmaya başlamadım ama bu ay tam olarak 4. denemem ha gayret :34: ilk denemede tutturan arkadaşın yumoşlarınıda tebrik ediyorum :46::46::46:

inşş... yıvrıııııımmmmm :16: bu arada çalışmaya başlamadım ama bu ay tam olarak 4. denemem ha gayret :34: ilk denemede tutturan arkadaşın yumoşlarınıda tebrik ediyorum :46::46::46:
hayy maşallahah 60 kişi olmuşuz ha gayret 100 tamamlayalımm:16:ne bereketli bir topik oldu ben başka topiklerde hiç görmedim :nazar:

kizlar ya bunu hep soruyorum da,emin olamiyorum.gecenlerde kondmun delik oldugunu gorduk de,benim bat 18 ya da 19 subat.bugün belim agriyor.delikden bisey olmaz demi

Selam arkadaşlar yeni üye oldum bende her ay olduğu gibi bu ayda bekliyorum :(
işallah hayırlı gelır burası sana morelını bozma burda stresler huzunler mutlulga donusuyo yerı gelıyoo kahkahalara boguluyoruz derdımızın ortasında... senınde haberını alıcaz allahın izniyle hoşgeldın
Bu sayfa hamiş haberleriyle sallansïn .işallah bebişlerimizin gaz sancılarıni uykusuz gecelerimizide paylaşız.
aaaamiiiiiiiiiiiiinnn :16:
kizlar ya bunu hep soruyorum da,emin olamiyorum.gecenlerde kondmun delik oldugunu gorduk de,benim bat 18 ya da 19 subat.bugün belim agriyor.delikden bisey olmaz demi
valla nesrınınde dedıgı gıbı ıstemıyosan hele kesın olur :1: biz okadar ugrasıyoruz yastıklar dıkılmeler beklemeler aman kacmasınlar falan ... ama bı haber alıyorum ıstemeyen hatun nasıl oldu anlamadım dıyor yanlıslıkla kalıvermısım :18:

Back
X