şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

çok güzel ya çok sevindimmm büyüsün bebişimizz ikizmi geliyo yoksaaa :)

bide bişey sorcam canım bal tarçın çörekotunu sabah akşam alsam yeter dimii ?

yok cnm ikiz değil doktorum değerler normal dedi..ikiz olunca tavan yapıyor... yani heralde değildir :)) bakalım 19 unda belli olcak...amaan ya 1 tane olsunda canım benim sağlıkla kucağıma alayım da yeter :))

canım sabak akşam 1 er kaşık ye... besmele çek.. Rabbim şifa niyetine de ve yut.:) şifa olsun inşallahhh!!!

yok cnm ikiz değil doktorum değerler normal dedi..ikiz olunca tavan yapıyor... yani heralde değildir :)) bakalım 19 unda belli olcak...amaan ya 1 tane olsunda canım benim sağlıkla kucağıma alayım da yeter :))

canım sabak akşam 1 er kaşık ye... besmele çek.. Rabbim şifa niyetine de ve yut.:) şifa olsun inşallahhh!!!

yiyorum valla öğütülmüşle yapınca tadıda hoşuma gitti canım tatlı isteyince atıyorum ağzıma :D

kızlar merhaba:3:
dün bat günümdü,gelen giden bişey yok ama ben her ihtimale karşı hemen sevinmek istemiyorum bi yandan da acaba mı diorum böle karışığım biraz,inşallah hamileyimdir:49: batları gelenler yada yaklaşanlar siz de durumlar nasıl?

inşallah öylesindir canım.. ama geçen ay ben o yanılgıya düştüm 4 gün gecikti batım artık nasıl sevindirik olmuştum sabah test yaptım negatif çıktı olmassa ertesi gün doktora giderşim dedim eve gittim birde baktımki hastalanmışım:53::43:

kızlar şuan doktordan geldim yumurta yok dedi belkide olgunlaşıp çatlamış olabilir dedi test yaptı öğlen sonuçları alacağım bakalım inşallah hayırlısı olur sonra aile planlamasından hemsire rahimden sıvı aldı bu ne içindi bilmiyorum dediğim gibi oda akıntın yoğun dedi iki buçukta sonuçları alacağım dua edin...

yiyorum valla öğütülmüşle yapınca tadıda hoşuma gitti canım tatlı isteyince atıyorum ağzıma :D

Tarçına bayılırım ben :))) evet tadı çok güzel.. bi de tavsiyem her akşam meryem suresini oku ve dua et Rabbim'e.. inşallah bekletmeden nasip eder cnm.. ben 4. okuyuşumda hamile olduğumu öğrendim. 41 kez okunması gerek.. hala okuyorum cnm

inşallah öylesindir canım.. ama geçen ay ben o yanılgıya düştüm 4 gün gecikti batım artık nasıl sevindirik olmuştum sabah test yaptım negatif çıktı olmassa ertesi gün doktora giderşim dedim eve gittim birde baktımki hastalanmışım:53::43:

evet evet bende 2 ay önce 6 gün gecikmişti idrar kan bütün testleri yaptım negatif :19: o yüzden bu kez ümitlenmek istemiyorum bakalım Allah herşeyin hayırlısını versin...

kızlar şuan doktordan geldim yumurta yok dedi belkide olgunlaşıp çatlamış olabilir dedi test yaptı öğlen sonuçları alacağım bakalım inşallah hayırlısı olur sonra aile planlamasından hemsire rahimden sıvı aldı bu ne içindi bilmiyorum dediğim gibi oda akıntın yoğun dedi iki buçukta sonuçları alacağım dua edin...

eger o sıvı 15 gün demediyse sana kültür almış canım akıntını geniş inceleyecekler

yaaa kızlar sabah aceleyle çıkarken bal çörekotunu yemeyi unuttum. akşama bolca yesem sorun olmaz di mi?

Kızlar ilginç bir ağrı var belimde ve kasıklarımda.. Adet olacak gibiyim acayîp ıslakllık hissediyorum sürekli bakıyorum ama hiç bişey yok..

Tarçına bayılırım ben :))) evet tadı çok güzel.. bi de tavsiyem her akşam meryem suresini oku ve dua et Rabbim'e.. inşallah bekletmeden nasip eder cnm.. ben 4. okuyuşumda hamile olduğumu öğrendim. 41 kez okunması gerek.. hala okuyorum cnm

başlicam canım adetim bitsin temizleniyim başllicam..gerçekten çok yardımcı oldun bana çok şey öğrendim teşekkür ederimmm..Allah razı olsun :)

yahu tamam belirti aramak iyi değil ama aramadan da olmuyo ki :) benim BATıma 10 gün var.. sıksık idrara çıkma durumum var :52::37: umut fakirin ekmeği arkadaş.. o bebek buraya gelecekkk!!!! :36::36::emir_bebek::emir_bebek:

öncelikle hayırlı olsun bebeğin. sağlıcakla alkucağına bebeğini.
benim önceki hamileliğimde adetten 1 hafta önce nasıl uykum geliyordu akşam 6 dedi mi yatışa geçiyordum yaz olmasına rağmen.. şimdi o belirtiler yok ama akıntım çok çoğaldı 2 haftadır.... sen de var mı akıntı
aaahh ahhh olmazmı canım kirli akıntı geliyor bide. sarı kahve karışımı.. kahve kalmadı gerçi ama sarı ve kirli oluyor.. ama hep var.. afedersin sanki işiyorum :(( akıntı olmazsa zaten anormal dedi doktor...o nedenle altımda hep bir peçete var :))) bende uyku çok yok göğüslerde de acı yok..daha iki haftalık bebeğim sanırım ondan.. yakında başlar canım uyku :37:

eger o sıvı 15 gün demediyse sana kültür almış canım akıntını geniş inceleyecekler

evet 20 şubatta sonucunu alabilirsin dediler yalnız dün ilişki oldumu diye sordu evet dedim en az üç gün ilişki olmaması gerekiyordu dedi hemşire şimdi sperm çıkabilir dedi ama canım çok yandı bide çok utandım nasıl doğuracağım ben yaaa midem hala bulanıyor:(

evet 20 şubatta sonucunu alabilirsin dediler yalnız dün ilişki oldumu diye sordu evet dedim en az üç gün ilişki olmaması gerekiyordu dedi hemşire şimdi sperm çıkabilir dedi canım çok yandı bide çok utandım nasıl doğuracağım ben yaaa midem hala bulanıyor:(

evet 20 şubatta sonucunu alabilirsin dediler yalnız dün ilişki oldumu diye sordu evet dedim en az üç gün ilişki olmaması gerekiyordu dedi hemşire şimdi sperm çıkabilir dedi ama canım çok yandı bide çok utandım nasıl doğuracağım ben yaaa midem hala bulanıyor:(

smir almışlar canım senden rahimdeki tüm hastalılara bakılır acıyo bende gecen ay yaptırdım normal bir kadının en az 6 ayda bir yaptırması gerekiyor onu.allah vermesin kanser herşeye bakılır bu teste benim temiz geldi şükür inaşşallah seninde temiz gelir

Back
X