Şubat ayında nevşehir

Askeresiii

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
88
49
8
27
Merhaba kızlar

Az önce yılbaşında kapadokya diye bir konu okudum gözüm korktu. Eşim asker biliyorsunuz. 9 şubatta onun yanına gidicem inşallah. Bebegimle beraber gitmeyi düşünüyorum. Emdiği için kimseye bırakamıyorum.

Herkes çok soğuk olduğunu söylüyor ocak ayında. Subattada aşırı soğuk olur mu acaba. Dışarıda gezmeyeceğiz otelde kalmayı düşünüyoruz nevşehir hacıbektaşta veya merkezde. Bebegim için ne gibi önlemler alabilirim.

Hayırlısıyla birşey olmaz inşallah.. hazırlıklı gidin.. Sırt çantasına hazırlayın eşyalarınızı.. bebeğiniz kucağınızda olur... birde çantayla zorlanmazsınız...

Bence bebeğini götürme.gercekten çok soğuk.biz balayına gittik 28 ocak da.-15 derecede turlara katıldık:) deli gibi...simdiki aklım olsa asla gitmem.cunku cidden donmuştuk...m

iç ve doğu anadolu bütün kış soğuk oluyor, kapadokya tarafının ekstra kuru ayazı ve soğuğu oluyor,
ama siz nihayetinde gezmeye gitmeyeceksiniz, otelden çıkmazsınız sorun olmaz. orda yaşayıp bebek büyüten insanlar daha net bilgilendirir tabi.

Abartılacak bir soğuğu yok korkmayin normal kış havası olur. Zaten otelde kalacaksanız hiç dert etmeyin çok güzel oteller var eger Kozaklıyi da dusunurseniz termal oteller var çok nezih sıcacık havuzları falan çok güzel

Canım hacibektas Mayıs'ta bile serin oluyor düşün yani. Bebeğini sıkı giydir. Atkısını beresini tak. Geçen ay gittik sansimiza hava güzeldi ama serindi.Ayrica çok güzel yer oralar eşimin köyü diye söylemiyorum aşığım oralara. Türbeyi ziyaret etmenide öneririm.

geçen sene subat ayında kapadokyadaydım.
soğuktan nefes alamadım
3 kaban üst üstüne giydim 3 tayt bir esofman giydim
gözyaslarım gözümde dondu.

otelden çıkmak azap eziyetti bir de bebekle
yapmayın etmeyin...

Back
X