Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Benimde Bat 12 şubat. adet sonrası ilk denemelere başlayacağız :) bakalım hayırlısı 1 yıl 3 aylık evliyim

Kızlar yaptığınız testte sadece tek çizgi mi çıkıyor silik çizgi de var mi bende sadece bir çizgi çıkıyor
Burada okuduğum yorumlarda bastan beri silik çizgi olanlar vardı benimkilerde mi bi yanlışlık var anlamadim

hangi günlerde yaptın canım. Yani adetin bittikten sonra yapmaya başladın mı hemen. hiç çıkmayabilir. gittikçe belirginleşecektir. Koyu olduktan sonra yine azalmaya başlıyor yine.

Kızlar ben 2 aydır yapıyorum. geçen ay 14. çift çizgiyi gördüm. Bu ay 17. günde. ( denemelere adet sonrası başlıcam ) ön çalışma olsun diye yapmıştım 2 aydır =) şimdi şöyle bir şey duydum. yumurtladıktan 14 gün sonra adet başlıyormuş. Benim adetlerim düzenledir 28 de 1 oluyorum. Şimdi bu ay 17.günde yumurtladıysam yani 3 gün gecikecek mi adetim . Bilgisi olan var mııı ? Resimleri de ekledim testlerin.

Eklentiler

• 20150131_182022.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 20150131_182044.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 89
Cnm hiçbir bilgim yok ama zannetmiyorum gecikicegini sonuçta bilmeden her ay farklı günlerde yumurtluyoruz

Cnm hiçbir bilgim yok ama zannetmiyorum gecikicegini sonuçta bilmeden her ay farklı günlerde yumurtluyoruz
inşallah canım. düzenlidir. bozulmaz umarım. önceden takip etmediğim için yumurtlama günlerimi takip etmiyordum doğal olarak. 2 aydırda sonuç bu. bakalım. asıl bundan sonrası önemlisi

Kızlar ben de dün GG den Laboquik aldım bakalım 1-2 günden gelir. Bu ay tutacakmis gibi bi his var içimde isteyen herkese Rabbim inşallah hayirlisiyla versin.

Kızlar benim yumurtlama günüm geçti simdi bekleme asamasndaym 18-19 şubatta olmam lazim bekliycz bakalm

yok canım ben bu ay adet sonrası başlıcam ya. daha 12 şubatta adet olcam ondan sonra daha çook var. hayırlısıyla önden senin haberini alırız inşallahhh
Ayyy inş yaaa :) bu testlerle ilk ayda hamile kalan çok o yüzden baya heyecanlym bidahaki ayda deniycem sonra doktora gidicem 1 sene olmuş oluyo zaten

Ayyy inş yaaa :) bu testlerle ilk ayda hamile kalan çok o yüzden baya heyecanlym bidahaki ayda deniycem sonra doktora gidicem 1 sene olmuş oluyo zaten

valla ben de cok heyecanlıyım. sanki ilk seferde yapıyosun oluyor gibi dusunuyor ınsan. ama paylasımları gorunce oyle olmadıgını göruyosun. fazla beklemeyiz umarım. ben kan testi yaptırdım tsh b12 demir vs. hepsi normal. ama ayrıntılı gitmedim dra. 3-4 ay olmazsa giderim. umarım gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…