Canım yaptinmi test kusura bakma simdi gördüm mesajiniKızlar sarı akintim başladı reglim gecikmisti hamilelige yormuyorum eşimden test istedim umudum yok ama acaba sabahmi yapsam
Yaptım canm negatif ama hala regli olmadım beklemedeyim belirtimde yokCanım yaptinmi test kusura bakma simdi gördüm mesajini
Belki stres yaptın diye gecikmiştir cnmYaptım canm negatif ama hala regli olmadım beklemedeyim belirtimde yok
6 gün oldu canm stresten ne kadar gecikirkiBelki stres yaptın diye gecikmiştir cnm
Hoşgeldin cnm hayırlısı inş :)Benimde Bat 12 şubat. adet sonrası ilk denemelere başlayacağız :) bakalım hayırlısı 1 yıl 3 aylık evliyim
Kızlar yaptığınız testte sadece tek çizgi mi çıkıyor silik çizgi de var mi bende sadece bir çizgi çıkıyor
Burada okuduğum yorumlarda bastan
beri silik çizgi olanlar vardı benimkilerde mi bi yanlışlık var anlamadim
Bebek günleri derken canım?
Yumurtlama günlerinden mi bahsediyosun
Cnm hiçbir bilgim yok ama zannetmiyorum gecikicegini sonuçta bilmeden her ay farklı günlerde yumurtluyoruzKızlar ben 2 aydır yapıyorum. geçen ay 14. çift çizgiyi gördüm. Bu ay 17. günde. ( denemelere adet sonrası başlıcam ) ön çalışma olsun diye yapmıştım 2 aydır =) şimdi şöyle bir şey duydum. yumurtladıktan 14 gün sonra adet başlıyormuş. Benim adetlerim düzenledir 28 de 1 oluyorum. Şimdi bu ay 17.günde yumurtladıysam yani 3 gün gecikecek mi adetim .Bilgisi olan var mııı ? Resimleri de ekledim testlerin.
inşallah canım. düzenlidir. bozulmaz umarım. önceden takip etmediğim için yumurtlama günlerimi takip etmiyordum doğal olarak. 2 aydırda sonuç bu. bakalım. asıl bundan sonrası önemlisiCnm hiçbir bilgim yok ama zannetmiyorum gecikicegini sonuçta bilmeden her ay farklı günlerde yumurtluyoruz
geliyor hemen canım. ben de geçen hafta almıştım. ertesi gün geldi. ne zaman başlıyosun yapmayaKızlar ben de dün GG den Laboquik aldım bakalım 1-2 günden gelir. Bu ay tutacakmis gibi bi his var içimdeisteyen herkese Rabbim inşallah hayirlisiyla versin.
2 güne geliyo cnm inş içindeki his yaniltmazda olur bu ay senin ve hepimzn ne zaman kullancksnKızlar ben de dün GG den Laboquik aldım bakalım 1-2 günden gelir. Bu ay tutacakmis gibi bi his var içimdeisteyen herkese Rabbim inşallah hayirlisiyla versin.
Cnm sen basladnmigeliyor hemen canım. ben de geçen hafta almıştım. ertesi gün geldi. ne zaman başlıyosun yapmaya
Cnm sen basladnmi
Ayyy inş yaaa :) bu testlerle ilk ayda hamile kalan çok o yüzden baya heyecanlym bidahaki ayda deniycem sonra doktora gidicem 1 sene olmuş oluyo zatenyok canım ben bu ay adet sonrası başlıcam ya. daha 12 şubatta adet olcam ondan sonra daha çook var.hayırlısıyla önden senin haberini alırız inşall ahhh
Ayyy inş yaaa :) bu testlerle ilk ayda hamile kalan çok o yüzden baya heyecanlym bidahaki ayda deniycem sonra doktora gidicem 1 sene olmuş oluyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?