Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Hakkmzda hayırlısı cnm bidahaki ay olmazsa gidip kontrollerini yaptrcam ama dahada ustrlemycem ben birşeyler denemiycem ne zaman olursa artik

Hakkmzda hayırlısı cnm bidahaki ay olmazsa gidip kontrollerini yaptrcam ama dahada ustrlemycem ben birşeyler denemiycem ne zaman olursa artik
aynen. fazla streste kötü etkiliyor canım. gün saymamak lazım. çalışıyor musun sen ? işte vakit çabuk geçiyor. kafan gündüz meşgul oluyor. akşamda zaten saymaya fırsat kalmıyor.

aynen. fazla streste kötü etkiliyor canım. gün saymamak lazım. çalışıyor musun sen ? işte vakit çabuk geçiyor. kafan gündüz meşgul oluyor. akşamda zaten saymaya fırsat kalmıyor.

1 sene oluyor yazmıssın. gözumden kaçmış. 1 senedir mi deniyorsun canım ?

1 sene oluyor yazmıssın. gözumden kaçmış. 1 senedir mi deniyorsun canım ?
Evet cnm 10. Ay bu ay 1 seneye yaklaştı olmadı doğ.kon.hapı kullandım 2 seneye yakin onun etkileri devam ediyor sanırım
Çalışıyorum cnm üniversitede araştırma gorevlisiyim sen ne is yapiyosun

ilacın etkilerini duymuştum canım . biz türk işi korunduk sigorta şirketinde çalışıyorum ben ist-şişli ... teste yeni başlıcaksın bu aay dımı.. ben geçen 2 ay denemek için yapmıştım. malum eve gidince en uygun vakit bizim için. 6 da çıkıyorum 7,30 8 gibi evde oluyorum . zaten yolda gectıgı ıcın zaman wcyede cıkmamıs oluyorum su da ıcmemıs oluyorum. bu ay da oyle yapıcam kısmetse.

Evt cnm bu ay ilk ama yaptım testleri yumurtlama günümüzde yakaladim o gün ve ertesi günü degerlendirdik simdi beklemedeyim 10 gün var daha adetine

Merhaba kızlar. Ben de ovulasyon kullanıyorum. Kızıma da böyle hamile kalmıştım. 1 subat sat.28 subat bat... Adetime biter bitmez 6.gün başladım yapmaya.bugün 9.gün. zaten elimde 20 tane var.bata kadar yapacağım her gün. Erken yumurtlama olabiliyor kaçırmayım dedim. Kızım da 10.gün yumurtlamistim bi ayda.diğerinde 15.günde.

Hoşgeldin cnm ne kadardır bekliyosun kızına testi kullandığın ilk ay mi hamile kaldin
Tecrübeli birini bulmusken ogrenelim

Hoşgeldin cnm ne kadardır bekliyosun kızına testi kullandığın ilk ay mi hamile kaldin
Tecrübeli birini bulmusken ogrenelim
kızıma 2.ovulasyon da hamile kaldım onu 4 ay beklemistim. Bu bebis için de 2.ay im Bu aY. Direkt ovulasyon Ile başladım bu sefer.

selam ben ovu testıne degıl de yumurta takıbıne başlıyorum ınsallah bır sorun yasamadan bebısımız gelır benı de aranıza alın

Kızlar ben kızıma hamile kaldığım ay kur de yapmistim. Inşallah gerek kalmaz ama Marta kalırsa bebis ler sizede öneririm.

bugun adetımın 5. gunu 12. gunumde ılk kontrole gıdecegım bakalım yumuslar olusacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…