Hakkmzda hayırlısı cnm bidahaki ay olmazsa gidip kontrollerini yaptrcam ama dahada ustrlemycem ben birşeyler denemiycem ne zaman olursa artikvalla ben de cok heyecanlıyım. sanki ilk seferde yapıyosun oluyor gibi dusunuyor ınsan. ama paylasımları gorunce oyle olmadıgını göruyosun.fazla beklemeyiz umarım. ben kan testi yaptırdım tsh b12 demir vs. hepsi normal. ama ayrıntılı gitmedim dra. 3-4 ay olmazsa giderim. umarım gerek kalmaz
aynen. fazla streste kötü etkiliyor canım. gün saymamak lazım. çalışıyor musun sen ? işte vakit çabuk geçiyor. kafan gündüz meşgul oluyor. akşamda zaten saymaya fırsat kalmıyor.Hakkmzda hayırlısı cnm bidahaki ay olmazsa gidip kontrollerini yaptrcam ama dahada ustrlemycem ben birşeyler denemiycem ne zaman olursa artik
aynen. fazla streste kötü etkiliyor canım. gün saymamak lazım. çalışıyor musun sen ? işte vakit çabuk geçiyor. kafan gündüz meşgul oluyor. akşamda zaten saymaya fırsat kalmıyor.
Evet cnm 10. Ay bu ay 1 seneye yaklaştı olmadı doğ.kon.hapı kullandım 2 seneye yakin onun etkileri devam ediyor sanırım1 sene oluyor yazmıssın. gözumden kaçmış. 1 senedir mi deniyorsun canım ?
Evt cnm bu ay ilk ama yaptım testleri yumurtlama günümüzde yakaladim o gün ve ertesi günü degerlendirdik simdi beklemedeyim 10 gün var daha adetineilacın etkilerini duymuştum canım . biz türk işi korunduksigorta şirketinde çalışıyorum ben ist-şişli ... teste yeni başlıcaksın bu aay dımı.. ben geçen 2 ay denemek için yapmıştım. malum eve gidince en uygun vakit bizim için. 6 da çıkıyorum 7,30 8 gibi evde oluyorum . zaten yolda gectıgı ıcın zaman wcyede cıkmamıs oluyorum su da ıcmemıs oluyorum. bu ay da oyle yapıcam kısmetse.
Hoşgeldin cnm ne kadardır bekliyosun kızına testi kullandığın ilk ay mi hamile kaldinMerhaba kızlar. Ben de ovulasyon kullanıyorum. Kızıma da böyle hamile kalmıştım. 1 subat sat.28 subat bat... Adetime biter bitmez 6.gün başladım yapmaya.bugün 9.gün. zaten elimde 20 tane var.bata kadar yapacağım her gün. Erken yumurtlama olabiliyor kaçırmayım dedim. Kızım da 10.gün yumurtlamistim bi ayda.diğerinde 15.günde.
inşallah iyi haberler verirsin canım.
Evt cnm bu ay ilk ama yaptım testleri yumurtlama günümüzde yakaladim o gün ve ertesi günü degerlendirdik simdi beklemedeyim 10 gün var daha adetine
İnş cnm hepimiz için aminnn diyoruminşallah iyi haberler verirsin canım.hayırlısıyla olur umarım
kızıma 2.ovulasyon da hamile kaldım onu 4 ay beklemistim. Bu bebis için de 2.ay im Bu aY. Direkt ovulasyon Ile başladım bu sefer.
Hoşgeldin cnm ne kadardır bekliyosun kızına testi kullandığın ilk ay mi hamile kaldin
Tecrübeli birini bulmusken ogrenelim
hoşgeldın canım. umarım bekletmeden gelir bebelerselam ben ovu testıne degıl de yumurta takıbıne başlıyorum ınsallah bır sorun yasamadan bebısımız gelır benı de aranıza alın
inşallah çok bekledım zaten tyetmıstır umarım ınsallah bu ay alırız guzel haberıhoşgeldın canım. umarım bekletmeden gelir bebeler
çörek otu falan mı canım neler yaptınKızlar ben kızıma hamile kaldığım ay kur de yapmistim. Inşallah gerek kalmaz ama Marta kalırsa bebis ler sizede öneririm.
öyle mi ne kadar zamandır deniyorsun. herhangi bir sorun var mı peki ?inşallah çok bekledım zaten tyetmıstır umarım ınsallah bu ay alırız guzel haberı
Evet bal corekotu tarcin kuru yaptım. Çok netlesti ovulasyon günlerim. ..çörek otu falan mı canım neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?