Hoşgeldin cnm aramızaselam ben ovu testıne degıl de yumurta takıbıne başlıyorum ınsallah bır sorun yasamadan bebısımız gelır benı de aranıza alın
Bu ay olmazsa senin kürü deneyelim cnmKendim bal corekotu tarcin kuru, eşime çaksır otu kuru yaptım. Ovulasyon la takip ettim.keçiboynuzu ve incir yedik...
ASLINDA COK SORUN VAR ama 4 dusugum var ıkısı buyuk ıkısı kucuk hamıle kalmada sorun yasamıyorum ama dusuyo rahımagzı yetmezlıgı var hamılelıgım zor gececek ama ınsallah sonuna erecegız bu seferöyle mi ne kadar zamandır deniyorsun. herhangi bir sorun var mı peki ?
hosbulduk canım hepımız guzel haberlelrle cıkarız subattan ınsallahHoşgeldin cnm aramıza
bu ay yumurta takıbındeyım klomen de ıcıyorum zaten olmassa bu ay onumuzdekı ay ben de kur yapacagımEvet bal corekotu tarcin kuru yaptım. Çok netlesti ovulasyon günlerim. ..
Allah şifa versin cnm bu topik bize uğurlu gelir insASLINDA COK SORUN VAR ama 4 dusugum var ıkısı buyuk ıkısı kucuk hamıle kalmada sorun yasamıyorum ama dusuyo rahımagzı yetmezlıgı var hamılelıgım zor gececek ama ınsallah sonuna erecegız bu sefer
ayy ınsallah bakalım hevesle beklıycem bu gunlerı :)Allah şifa versin cnm bu topik bize uğurlu gelir ins
geliyor hemen canım. ben de geçen hafta almıştım. ertesi gün geldi. ne zaman başlıyosun yapmaya
2 güne geliyo cnm inş içindeki his yaniltmazda olur bu ay senin ve hepimzn ne zaman kullancksn
Gelsin anlayamadgn birşey olursa yardımcı oluruz tatlm bende bu ay ilk defa kullandım zor değil zatenCanim valla gelir gelmez yapmam gerekiyo çünkü yarın 10. Gün ama işte ilk kullanıcam inşallah başarılı olurum
Gelsin anlayamadgn birşey olursa yardımcı oluruz tatlm bende bu ay ilk defa kullandım zor değil zaten
durmak yok devamHu huuu testciler nerdesinizzz
Şubat ovucuklarimi huzurlariniza sunuyorum.....
Yorumlarınızı bekliyorumm
Bu arada dün akşam 5 den beri belimde Yaki var. Yarın akşam çıkarırım diyorum.ise yariyor dediler.inşallah yarar. .... birde bu ay kur falan yapmadım ben şimdi incir falan yesem olurmu faydası dersiniz
hoşgeldin canım. 30 gün olduğunu düşünürsek garantiye alman için. 13. günden başlayabilirsin diye yazıyor prospektüste. ama sen bilirsin tabi yine de. adet bitimi başla testlerin fazlaysa. için rahat etsin.Arkadaslar merhaba bende aranıza yeni katildim. 8aylik evliyim buay itibariyle gebelik düşünüyorum ve adetim bu ayin 8 inde basladi 30_35 gun fln sürüyor döngüm. Nezaman teste baslamaliyim sizce elimde 20 tane var 15 inden itibaren baslayayim diyorum ne diyorsunuz
Tesekkur ederiiiimhoşgeldin canım. 30 gün olduğunu düşünürsek garantiye alman için. 13. günden başlayabilirsin diye yazıyor prospektüste. ama sen bilirsin tabi yine de. adet bitimi başla testlerin fazlaysa. için rahat etsin.
testin markasını bilmiyorum ama içlerinde yazıyor canım. tabi önce de başlayabilirsin. sen 8 şubatta olmuştun dimi kaç gün sürer adetin. bittiğinde başla. ama testin az ise. ama adet döngüne göre ( 30 a göre ) 13. gün başlaman gerektiği yazıyor canım.Tesekkur ederiiiimkacinci gün baslamak lazim bunu nasil hesapliyorsunuz
cnm inciri hiç denemdim ben zarar gelmez aslında daha yumurtlamamışsın yiyeblrsn gelişmesini sağlyomuşHu huuu testciler nerdesinizzz
Şubat ovucuklarimi huzurlariniza sunuyorum.....
Yorumlarınızı bekliyorumm
Bu arada dün akşam 5 den beri belimde Yaki var. Yarın akşam çıkarırım diyorum.ise yariyor dediler.inşallah yarar. .... birde bu ay kur falan yapmadım ben şimdi incir falan yesem olurmu faydası dersiniz
hoşgeldin cnm 20 tane varsa 15.inden itibaren başla bencede ne zaman yumurtlycağn belli olmazArkadaslar merhaba bende aranıza yeni katildim. 8aylik evliyim buay itibariyle gebelik düşünüyorum ve adetim bu ayin 8 inde basladi 30_35 gun fln sürüyor döngüm. Nezaman teste baslamaliyim sizce elimde 20 tane var 15 inden itibaren baslayayim diyorum ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?