Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

öyle mi ne kadar zamandır deniyorsun. herhangi bir sorun var mı peki ?
ASLINDA COK SORUN VAR ama 4 dusugum var ıkısı buyuk ıkısı kucuk hamıle kalmada sorun yasamıyorum ama dusuyo rahımagzı yetmezlıgı var hamılelıgım zor gececek ama ınsallah sonuna erecegız bu sefer

Hu huuu testciler nerdesinizzz
Şubat ovucuklarimi huzurlariniza sunuyorum.....
Yorumlarınızı bekliyorumm
Bu arada dün akşam 5 den beri belimde Yaki var. Yarın akşam çıkarırım diyorum.ise yariyor dediler.inşallah yarar. .... birde bu ay kur falan yapmadım ben şimdi incir falan yesem olurmu faydası dersiniz

Eklentiler

• 20150210_134626.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 88
durmak yok devam

Arkadaslar merhaba bende aranıza yeni katildim. 8aylik evliyim buay itibariyle gebelik düşünüyorum ve adetim bu ayin 8 inde basladi 30_35 gun fln sürüyor döngüm. Nezaman teste baslamaliyim sizce elimde 20 tane var 15 inden itibaren baslayayim diyorum ne diyorsunuz

hoşgeldin canım. 30 gün olduğunu düşünürsek garantiye alman için. 13. günden başlayabilirsin diye yazıyor prospektüste. ama sen bilirsin tabi yine de. adet bitimi başla testlerin fazlaysa. için rahat etsin.

Tesekkur ederiiiim kacinci gün baslamak lazim bunu nasil hesapliyorsunuz

Tesekkur ederiiiim kacinci gün baslamak lazim bunu nasil hesapliyorsunuz
testin markasını bilmiyorum ama içlerinde yazıyor canım. tabi önce de başlayabilirsin. sen 8 şubatta olmuştun dimi kaç gün sürer adetin. bittiğinde başla. ama testin az ise. ama adet döngüne göre ( 30 a göre ) 13. gün başlaman gerektiği yazıyor canım.

cnm inciri hiç denemdim ben zarar gelmez aslında daha yumurtlamamışsın yiyeblrsn gelişmesini sağlyomuş

hoşgeldin cnm 20 tane varsa 15.inden itibaren başla bencede ne zaman yumurtlycağn belli olmaz

kızlar bende başladım 30 taneydi test hemen adet sonrası başladım ne olur ne olmaz diye. ama korkum şu; çift çizginin hiç çıkmama yani yumurtlamıyo olma ihtimali olabilirmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…