yok bu ay daha az çalışcam.Olsun canm hemen yeni testlerini al çalışmalara tam gaz devam ✌bu ay inşallah sizin ayınız olur
yok bu ay daha az çalışcam.geçen ay çok çalıştım. sık sık olunca verimsiz oldu. 2-3 gunde 1 denıcem bu ay .
ınsallah ıseöyle
İnşallah canm hadi baklm hayırlısıyok bu ay daha az çalışcam.geçen ay çok çalıştım. sık sık olunca verimsiz oldu. 2-3 gunde 1 denıcem bu ay .
ınsallah ıse yarar
İnşallah canm hadi Bakalım hayırlısı benim de bir iki gün kaldı ama bi belirti yok Gibi beklemedeyimyok bu ay daha az çalışcam.geçen ay çok çalıştım. sık sık olunca verimsiz oldu. 2-3 gunde 1 denıcem bu ay .
ınsallah ıse yarar
Olsun canm hemen yeni testlerini al çalışmalara tam gaz devam ✌bu ay inşallah sizin ayınız olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-testi-kullanip-tecrubeliler-burda.804966/ Buradayız =DEda ve 88yakamoz haricinde diger arkadaslar nerde huuuu huuu
Ben de aynı durumdaım canm takvime bakmaktan yoruldum artk :) bi kaç güne belli olur heralde artk benmkisiCanimm sende var mi bi degisiklik ya hergun hergun soruyorum ama gecmiyor gunler son iki benim bekleme ..umudum yok diyorum ama merak ediyorum iste :)
Canim merak ettim seni var mi bir gelismeBen de aynı durumdaım canm takvime bakmaktan yoruldum artk :) bi kaç güne belli olur heralde artk benmkisi
Canm yok daha şimdilk bişey regl olucam sanrm ama ya bugün olmalıydm ama şimdilk ortam temizCanim merak ettim seni var mi bir gelisme
Bende ayni dun yada bugun olmalydm benim gelen gden yok stres yaptim iyice bel ve hafif kasik agrim hala devam ediyor sende belirti bseler var miCanm yok daha şimdilk bişey regl olucam sanrm ama ya bugün olmalıydm ama şimdilk ortam temiz
Ben de çok stres yaptm ya benm adet belirtilerm basladı ya sabaha olurum büyük ihtimalle benden gecti inşallah senin bebiş haberini alırımBende ayni dun yada bugun olmalydm benim gelen gden yok stres yaptim iyice bel ve hafif kasik agrim hala devam ediyor sende belirti bseler var mi
canım sen gel katıl bize bizimde 1 kişi hariç şubatta olmadı zaten hepimiz devam ediyoruz denemelereBen 18 martta kırmızları görürsem mart ayından ovü testiyle takibe başlıcam..topiği taşır mıyız ki :))
Tamamdır canım :) nerden devam ediyoruz..bu arada 19 mart kırmızı günü oldu benim :)canım sen gel katıl bize bizimde 1 kişi hariç şubatta olmadı zaten hepimiz devam ediyoruz denemelere
Canım geçmiş olsn yeni gördüm msjını ne kadar ki sayısı benm eşimdede varikosel var ama dr olur biraz daha bekleyelim dio sizin sebep neymiş tedaviye başladınız mı sıkma canınıkızlarr eşimin sperm testi sonuçları kötü çıktısayı baya düşük ne zamandır gelip yazamadım moralim baya bozuk
canım eşimdede varioksel varmış 2 gün önce öğrendikCanım geçmiş olsn yeni gördüm msjını ne kadar ki sayısı benm eşimdede varikosel var ama dr olur biraz daha bekleyelim dio sizin sebep neymiş tedaviye başladınız mı sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?