Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

yok bu ay daha az çalışcam. geçen ay çok çalıştım. sık sık olunca verimsiz oldu. 2-3 gunde 1 denıcem bu ay .
ınsallah ıseöyle
yok bu ay daha az çalışcam. geçen ay çok çalıştım. sık sık olunca verimsiz oldu. 2-3 gunde 1 denıcem bu ay .
ınsallah ıse yarar
İnşallah canm hadi baklm hayırlısı benmde bir iki günüm kaldı beklemedeim ama bi belirti yok gibi
ınsallah ıse yarar
İnşallah canm hadi Bakalım hayırlısı benim de bir iki gün kaldı ama bi belirti yok Gibi beklemedeyim

Canimm sende var mi bi degisiklik ya hergun hergun soruyorum ama gecmiyor gunler son iki benim bekleme ..umudum yok diyorum ama merak ediyorum iste :)
Olsun canm hemen yeni testlerini al çalışmalara tam gaz devam ✌bu ay inşallah sizin ayınız olur

Ben 18 martta kırmızları görürsem mart ayından ovü testiyle takibe başlıcam..topiği taşır mıyız ki :))

Canimm sende var mi bi degisiklik ya hergun hergun soruyorum ama gecmiyor gunler son iki benim bekleme ..umudum yok diyorum ama merak ediyorum iste :)
Ben de aynı durumdaım canm takvime bakmaktan yoruldum artk :) bi kaç güne belli olur heralde artk benmkisi

Kızlar kırmızıları görünce koptum topikten biraz var mı güzel haber?

Galiba yok canim.ben de adetin 3. gunundeym. artik bidahaki aya insallah. Galiba daha gunleri gelmedi bazilarimizin.

Canm yok daha şimdilk bişey regl olucam sanrm ama ya bugün olmalıydm ama şimdilk ortam temiz
Bende ayni dun yada bugun olmalydm benim gelen gden yok stres yaptim iyice bel ve hafif kasik agrim hala devam ediyor sende belirti bseler var mi

Bende ayni dun yada bugun olmalydm benim gelen gden yok stres yaptim iyice bel ve hafif kasik agrim hala devam ediyor sende belirti bseler var mi
Ben de çok stres yaptm ya benm adet belirtilerm basladı ya sabaha olurum büyük ihtimalle benden gecti inşallah senin bebiş haberini alırım

kızlarr eşimin sperm testi sonuçları kötü çıktı sayı baya düşük ne zamandır gelip yazamadım moralim baya bozuk

kızlarr eşimin sperm testi sonuçları kötü çıktı sayı baya düşük ne zamandır gelip yazamadım moralim baya bozuk
Canım geçmiş olsn yeni gördüm msjını ne kadar ki sayısı benm eşimdede varikosel var ama dr olur biraz daha bekleyelim dio sizin sebep neymiş tedaviye başladınız mı sıkma canını

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.sizleri takip ediyordum ama dayanamadım

denemede ikinci ayımız bizim.aralık ayında miyom ameliyatı oldum. Allah nasip ederse artık bebek istiyoruz.ben 26 günde bir oluyorum.24 martta adetim bitti dünden itibaren kaçırmayayım diye ovulasyona başladım.çok silik çıkıyor şuan.6 gün var yumurtlamaya takvime göre bakalım gün aşırıda çalışmalar yapıyoruz gelişmeleri bundan sonra yazarım

Canım geçmiş olsn yeni gördüm msjını ne kadar ki sayısı benm eşimdede varikosel var ama dr olur biraz daha bekleyelim dio sizin sebep neymiş tedaviye başladınız mı sıkma canını
canım eşimdede varioksel varmış 2 gün önce öğrendik doktor biraz bekleyelim dedi eğer değerler düzelmezse ameliyat olması gerekiyomuş.
Burada forumda okurdum hep Allah yardımcıları olsun derdim bigün yaşycağım hiç aklıma gelmezdi
proxeed verdi doktor ama hala almadık
eşimle sıkıntı yaşıyorum biraz bu konuda hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor bir an önce ne yaparımda çaresini bulurum diye uğraşmıyo. İlaca hala başlamadı doğal bişeyler yaparız dedik umrunda değil çaba sıfır yani
ona da hak vermeye çalışıyorum belki de bu durum onu üzdü ve şu an bu şekilde atlatmaya çalışıyo ama ben yıpranıyorum bu arada farkında değil.
Evde hiç konusunu açmamaya çalışıyorum bakalım ne kadar sabredicem
Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…