Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Onlar buyuk ihtimalle gec dollenme yasayanlardir. Belirtileri nelerdi biliyor musun ?
yani belirtiler hep var hassasiyet vs diye yazmışlar...ben b,i 8 gün geciktim test yaptrdm 0.1 çıktı ama imkansız diyorum gecikmem ben o kdr ...öyle araştırmıştım 0.1 çıkıp snra artar mı diye ama 2 gün snra hastalanmıştım...her şey kısmet yaaa bilmmiorm

Aynen yaa kismet.. Streste cok bozuyor dengeyi ne kadar cok takmiyoruz desekte bu sayfada sohbet ederken bile takiyoruz

Canm benm gecen ay gecikmşti adetm 5 gün ggecikince baktırmstm ama sonra adet oldm zaten
Hmm bende bir gafta kala test yaptrdim negatifti şaibeli testlerde ciknca yaptrdm tabii ama testler bozuktu bence umudum yok bu ay ama kasik agrilarimin ve bcak saplanr gbi batmalarimin cevabini ariyorum :/

Hmm bende bir gafta kala test yaptrdim negatifti şaibeli testlerde ciknca yaptrdm tabii ama testler bozuktu bence umudum yok bu ay ama kasik agrilarimin ve bcak saplanr gbi batmalarimin cevabini ariyorum :/
Canm senin bi hafta kala ama deişebilir benm geçtikten sonra oldugu için düşük dedi zaten doktor seninkinde hala umut var zaten kırmızıları görene kadar hepimizn umudu var :)

O doğru ama benim umudum kalmadi obur aya sartladim bile kendimi :)
Benim de aslnda hiç belirtim yok ama umudum var hala :) baklm artk test yapmıcam bat ın geçmisini beklemek en doğrusu hayal kırıklığı yaşamamak için tabi kendimi tutabilirsem

Her ay goguslerde asiri hasassiyey olurfu bu ay hic yok dolgun hissediyorum ama agri yok ayy valla dengem bozuldu dusunmekten
Benim de aslnda hiç belirtim yok ama umudum var hala :) baklm artk test yapmıcam bat ın geçmisini beklemek en doğrusu hayal kırıklığı yaşamamak için tabi kendimi tutabilirsem

Eda canim kanama nasil normal adet gibi mi yoksa acik pembe yada kahverengi sekilde mi
normal adet gibi canım. yerleşme filan değil yani. zaten şüphelenecek hiçbişeyim yoktu ki
bak testlerim bitti geldi . hemen yenilerini ısmarlım

Hayrli zaman değilmiş demekki insallah öbür aya guzel haberlerini duyarz canim. Zaten ovulasyon testine baslayanlarda ikinci ayda tutturuyor galiba ama sen yinede kanamaya dikkat et nezanan biter nekadar oluyor flan
normal adet gibi canım. yerleşme filan değil yani. zaten şüphelenecek hiçbişeyim yoktu ki
bak testlerim bitti geldi . hemen yenilerini ısmarlım

Hayrli zaman değilmiş demekki insallah öbür aya guzel haberlerini duyarz canim. Zaten ovulasyon testine baslayanlarda ikinci ayda tutturuyor galiba ama sen yinede kanamaya dikkat et nezanan biter nekadar oluyor flan
inşallah canım . tekrar bır duzen kurayım barı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…