- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
yani belirtiler hep var hassasiyet vs diye yazmışlar...ben b,i 8 gün geciktim test yaptrdm 0.1 çıktı ama imkansız diyorum gecikmem ben o kdr ...öyle araştırmıştım 0.1 çıkıp snra artar mı diye ama 2 gün snra hastalanmıştım...her şey kısmet yaaa bilmmiormOnlar buyuk ihtimalle gec dollenme yasayanlardir. Belirtileri nelerdi biliyor musun ?
Canm benm gecen ay gecikmşti adetm 5 gün ggecikince baktırmstm ama sonra adet oldm zatenBeta hcg degerine ne zaman baktrmistin cnm
Aynen yaa kismet.. Streste cok bozuyor dengeyi ne kadar cok takmiyoruz desekte bu sayfada sohbet ederken bile takiyoruzyani belirtiler hep var hassasiyet vs diye yazmışlar...ben b,i 8 gün geciktim test yaptrdm 0.1 çıktı ama imkansız diyorum gecikmem ben o kdr ...öyle araştırmıştım 0.1 çıkıp snra artar mı diye ama 2 gün snra hastalanmıştım...her şey kısmet yaaa bilmmiorm
Hmm bende bir gafta kala test yaptrdim negatifti şaibeli testlerde ciknca yaptrdm tabii ama testler bozuktu bence umudum yok bu ay ama kasik agrilarimin ve bcak saplanr gbi batmalarimin cevabini ariyorum :/Canm benm gecen ay gecikmşti adetm 5 gün ggecikince baktırmstm ama sonra adet oldm zaten
Canm senin bi hafta kala ama deişebilir benm geçtikten sonra oldugu için düşük dedi zaten doktor seninkinde hala umut var zaten kırmızıları görene kadar hepimizn umudu var :)Hmm bende bir gafta kala test yaptrdim negatifti şaibeli testlerde ciknca yaptrdm tabii ama testler bozuktu bence umudum yok bu ay ama kasik agrilarimin ve bcak saplanr gbi batmalarimin cevabini ariyorum :/
O doğru ama benim umudum kalmadi obur aya sartladim bile kendimi :)Canm senin bi hafta kala ama deişebilir benm geçtikten sonra oldugu için düşük dedi zaten doktor seninkinde hala umut var zaten kırmızıları görene kadar hepimizn umudu var :)
Benim de aslnda hiç belirtim yok ama umudum var hala :) baklm artk test yapmıcam bat ın geçmisini beklemek en doğrusu hayal kırıklığı yaşamamak içinO doğru ama benim umudum kalmadi obur aya sartladim bile kendimi :)
Benim de aslnda hiç belirtim yok ama umudum var hala :) baklm artk test yapmıcam bat ın geçmisini beklemek en doğrusu hayal kırıklığı yaşamamak içintabi kendimi tutabilirsem
Hadi ya önce mi oldu senin sanki bi iki gün daha vardı neyse senin ilk aydı ya canm tabi olsa iyi olurdu ama başındasınız daha önümüzdeki ay inşallah artıkbende size kırmızı bayrak2 gün önce oldum .
evet canım 2 gün önce oldu. aynen hayırlısı zamanı gelmemiş demekHadi ya önce mi oldu senin sanki bi iki gün daha vardı neyse senin ilk aydı ya canm tabi olsa iyi olurdu ama başındasınız daha önümüzdeki ay inşallah artık
bende size kırmızı bayrak2 gün önce oldum .
normal adet gibi canım. yerleşme filan değil yani. zaten şüphelenecek hiçbişeyim yoktu kiEda canim kanama nasil normal adet gibi mi yoksa acik pembe yada kahverengi sekilde mi
normal adet gibi canım. yerleşme filan değil yani. zaten şüphelenecek hiçbişeyim yoktu ki
bak testlerim bitti geldi . hemen yenilerini ısmarlım
inşallah canım . tekrar bır duzen kurayım barı =)Hayrli zaman değilmiş demekki insallah öbür aya guzel haberlerini duyarz canim. Zaten ovulasyon testine baslayanlarda ikinci ayda tutturuyor galibaama sen yinede kanamaya dikkat et nezanan biter nekadar oluyor flan
İnş. :) Buarada iş durumlarin neoldu caniminşallah canım . tekrar bır duzen kurayım barı =)
İnş. :) Buarada iş durumlarin neoldu canim
Cok sevindim canim hadi hayrlisi olsunbelli oldu canım. şimdilik burdayız. sonra devlete geçicez. %99 kalanlar arasındayım tabi 1 yanılma payı var.
sağol canım. her şey sırayla düzenen girer inşallah.Cok sevindim canim hadi hayrlisi olsun
Olsun canm hemen yeni testlerini al çalışmalara tam gaz devam ✌bu ay inşallah sizin ayınız olurevet canım 2 gün önce oldu. aynen hayırlısı zamanı gelmemiş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?