Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

kızlarrr günaydınn var mı belirtisi olan? ben adet olmayı bekliyorum sonra doktor nasıl bi tedavi uygulycak çok merak ediyorum.Eşim dün doktora gitti yarın sperm testi vericek inş kötü bişey çıkmaz kızlar ya

inşallah ıyı haberler alırsınız canım.
benım 3 gun kaldı. sabah geb testı yaptım tek cızgı. belirtim fılan yok. ovu testlerım koyu cıkmaya basladı tekrar dıye merakımdan yaptım sadece

inşallah ıyı haberler alırsınız canım.
benım 3 gun kaldı. sabah geb testı yaptım tek cızgı. belirtim fılan yok. ovu testlerım koyu cıkmaya basladı tekrar dıye merakımdan yaptım sadece
hadi bakalım 3 gün çabuk geçer cnm hem ilk ayın daha senin üzülecek birşey de yok olmazsa

Ayn
Aynen benim de umudum yok test flan hepsini biraktim kasik agrim ara ara devam ediyor ayaklarim cok üsüyor farklilik olarak ama göğüslerimde hassaslik flan yok. Benimde adetim degistigi icin tahmini 3 gunum var..ama gebelige dair en ufak bile umidim yok bakalm önümüzdeki aylar insallah

Benmde edayla bi gün var aramda 4 günüm kaldı sabah gebelik testi yaptım ben de meraktan silik falan cıkar belki dedim ama yine tek çizgi sizin için de herşey iyi olur inşallah canım testlerde bişi cıkmaz

Benmde edayla bi gün var aramda 4 günüm kaldı sabah gebelik testi yaptım ben de meraktan silik falan cıkar belki dedim ama yine tek çizgi sizin için de herşey iyi olur inşallah canım testlerde bişi cıkmaz

4 güne kdr belli olur mu ki çok heyecanlı belki de bat günü netleş,r çizgi bir umut? beta hcg si 0.1 çıkıp snradan hamikle oldgnu öğrenen de var çok...tabi bunlr hep umuttt

4 güne kdr belli olur mu ki çok heyecanlı belki de bat günü netleş,r çizgi bir umut? beta hcg si 0.1 çıkıp snradan hamikle oldgnu öğrenen de var çok...tabi bunlr hep umuttt
Bende artk test için bat gününü beklemeye karar cerdm böyle üzülüyorum her testi yapışımda gecen ay benm bhcg de 2.31 cıkmıstı o zaman umutlanmştm ama olmamıştı inşallah bu ay olur ssenin bat ne zamn var mı belirti faln

Beta hcg degerine ne zaman baktrmistin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…