Şubat ayında transfer olacaklar

Kızlar bende 13 aralıkta yumurta toplandı 26 sında adet oldum şubat ayında ikinci adetten sonra transfer yapılacak bakalım hayırlısı kaç tane toplandı kaçı ulaştı 5 . güne
Aynı tarihler de olmuş 😍

Ultrasonla baktı Doktor bey, rahim kalınlığı 5,5 şu anda. cyclo progynova kullanacağım günde 4 tane. Sabah 2, akşam 2 başka bir şey demedi. Pazartesi kontrol var.
Kistiniz var demekki cyclo progynova verdiğine göre ilk adetiniz mi bu ikinci mi

İnşallah 🥰🤲🏻 İstanbul Tup Bebek Merkezi -Aret Kamar da tedavi görüyorum. Bu 4.denemem olacak benim,daha once baska bir özel merkez ve 2 kez de devlette denemem var ,biraz yorgunum da aslında. Bana corasprin ve folik asit verdiler sadece ,sizin kullandığınız bir sey var mi peki
corasprini neye göre verdi doktorunuz pıhtılaşma mı var?

Zaman su misali hızlı akıyor, inşallah transfer sürecinde buradan haberleşelim 🌸
Evet kesinlikle ,sürecimiz psikolojik olarak zor ,hem destek hem moral de oluyor bu şekilde, surecim başlayınca haber vereceğim, siz de haber verin🥰

Ultrasonla baktı Doktor bey, rahim kalınlığı 5,5 şu anda. cyclo progynova kullanacağım günde 4 tane. Sabah 2, akşam 2 başka bir şey demedi. Pazartesi kontrol var.
Benim de 6 -7 gibi çıkıyor hep. Bir kere 10.5 çıkmıştı, o ay hergun elma ve pancar suyu ictim bilmiyorum o mu etkili oldu. 8den aşağısında transfer yapmıyormuş sanirim Aret hoca hep oyle duyuyorum.

corasprini neye göre verdi doktorunuz pıhtılaşma mı var?
Kan değerlerimde hicbir sorun yok benim, neden verdiler sormadim ,rutin tedavileri bu sekilde diye düşündüm açıkçası.

Rutin öyle, tüp bebek ilaçları kanı pıhtılaştırıyor bu sebeple rutin verilir
Bilmiyordum teşekkürler 🙏🏻 bacaklarimda damarlar da cok belirginlesti bu surecte bu normal mi acaba biliyor musunuz ,cok degisik oldu.

Back
X