- Emoji Skoru
- 208
- Puanlar
- 23
Normal canım ben de 7. Gün olmuştumKızlar ben cumartesi opu oldum ve şu an regl başlangıcı gibi leke geliyo yarın fln regle döncek büyük ihtimal 5 gün sonra olması normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canım ben de 7. Gün olmuştumKızlar ben cumartesi opu oldum ve şu an regl başlangıcı gibi leke geliyo yarın fln regle döncek büyük ihtimal 5 gün sonra olması normal mi
Merhaba, sizinle benim embriyolarımız benzer sayılırİnşallahİstanbul Tup Bebek Merkezi -Aret Kamar da tedavi görüyorum. Bu 4.denemem olacak benim,daha once baska bir özel merkez ve 2 kez de devlette denemem var ,biraz yorgunum da aslında. Bana corasprin ve folik asit verdiler sadece ,sizin kullandığınız bir sey var mi peki
Merhaba ,insallah pozitifi de görürüz bu sefer daha bir heyecanlıyım benMerhaba, sizinle benim embriyolarımız benzer sayılır7-8-8-9 hücreli benimkilerde inşallah şubatta olacak benim transferimde
![]()
Bu kaç hücreli olduğunu size embriyolog mu bilgilendirdi acaba. Bana kalite olarak iyi orta gibi belirttiler hücre sayısı söylenmedi.Merhaba ,insallah pozitifi de görürüz bu sefer daha bir heyecanlıyım benbenim 6 embriyom var dondurulmuş, 4 toplama yaptık. Bir tanesi 4.gün , digerleri 6-8-9-10 hücreli ,ilkini sormadım. 8ler icin hep olumlu seyler goruyorum ama 9 ve 10 hucreliler nasil acaba onla ilgili bilgim yok. Takviye ilac vs kullanıyor musunuz ,yazılanlara bakıyordum ama gözden kaçırmış olabilirim
![]()
Evet embriyolog söyledi ama ben sorunca söyledi bana da aslında. Her gün arayıp gününe uygun gelişti diyordu sadece, sormasam hücre sayılarını söylememişti. Sorabilirsiniz bilgi veriyorlar sorunca neredeydi sizin tedaviniz?Arkadaşlar
Bu kaç hücreli olduğunu size embriyolog mu bilgilendirdi acaba. Bana kalite olarak iyi orta gibi belirttiler hücre sayısı söylenmedi.
Anladım. Ben o detayı sormadım. Beni 1. 3. Ve 5. Gün arayıp bilgilendirme yaptılar. Bahçecideyim ben.Evet embriyolog söyledi ama ben sorunca söyledi bana da aslında. Her gün arayıp gününe uygun gelişti diyordu sadece, sormasam hücre sayılarını söylememişti. Sorabilirsiniz bilgi veriyorlar sorunca neredeydi sizin tedaviniz?
Demir ilacıyla tiroid ilacı kullanıyorum ben folik asit aldırdılar ama daha kullanmaya başla demediler 31 ocakta gonapeptyl iğneye başlıyorum onu bekliyorum bendeİnşallahİstanbul Tup Bebek Merkezi -Aret Kamar da tedavi görüyorum. Bu 4.denemem olacak benim,daha once baska bir özel merkez ve 2 kez de devlette denemem var ,biraz yorgunum da aslında. Bana corasprin ve folik asit verdiler sadece ,sizin kullandığınız bir sey var mi peki
Folbiol vermişti doktorum haftada 2 kere onu kullanıyorum. Omega 3 birde başka hiçbirşey kullanmıyorum. Şöyle söyleyeyim 8 hücreli olanlar tam günüyle uyumlu olarak değerlendiriliyor. 7 hücreli bir tık yavaş 9 ve 10 onlarda bir tık hızlı. 8 olanlar tam istedikleri gibi oluyor ama demek değil ki tutmayacak diğerleri. Ben burda 6 hücreli olup tutan da gördüm. Benim ilk denemem 10 olgun yumurta geldi ama 4 tane 3. Gün embriyosu elde edebildik. 3. Adette gel dediler biran önce gelsin istiyorumMerhaba ,insallah pozitifi de görürüz bu sefer daha bir heyecanlıyım benbenim 6 embriyom var dondurulmuş, 4 toplama yaptık. Bir tanesi 4.gün , digerleri 6-8-9-10 hücreli ,ilkini sormadım. 8ler icin hep olumlu seyler goruyorum ama 9 ve 10 hucreliler nasil acaba onla ilgili bilgim yok. Takviye ilac vs kullanıyor musunuz ,yazılanlara bakıyordum ama gözden kaçırmış olabilirim
![]()
Ben de Aret hocanın hastasıyım. Transfer sürecindeyim inşallah. Bana dekort, coraspirin verdi. Folik aside de devam ediyorum.İnşallahİstanbul Tup Bebek Merkezi -Aret Kamar da tedavi görüyorum. Bu 4.denemem olacak benim,daha once baska bir özel merkez ve 2 kez de devlette denemem var ,biraz yorgunum da aslında. Bana corasprin ve folik asit verdiler sadece ,sizin kullandığınız bir sey var mi peki
Valla canım ben tam 1 ay geciktim daha bugün oldum 2.adet mutlaka gecikiyormusBende şuan ikinci regl bekliyorum bakalım çok heyecanlı heyecandan kesin gecikir benimde 5. Gün embrıyosı 4 tane yumurtam var inşAllah hepimiz için güzel geçen mutlulukla sonuçlananbir şubat olur
Beni de aynı sürecler bekliyor demek ,iğnelere transfer sonrası başlayacaklar sanirim. Tarihiniz belli mi ya da yaklaşık bir tarih var mı ?Ben de Aret hocanın hastasıyım. Transfer sürecindeyim inşallah. Bana dekort, coraspirin verdi. Folik aside de devam ediyorum.
Evet gerçekten tamamen nasip işi bir noktadan sonra ,hic tutmaz denen tutuyor, kesin gözüyle bakılan tutmuyor. İnşallah sizin de 4ünün hepsi de bebektir ,sağlıkla tutunsunlar ya ,insan inanilmaz sabırsızlanıyor haklısınızFolbiol vermişti doktorum haftada 2 kere onu kullanıyorum. Omega 3 birde başka hiçbirşey kullanmıyorum. Şöyle söyleyeyim 8 hücreli olanlar tam günüyle uyumlu olarak değerlendiriliyor. 7 hücreli bir tık yavaş 9 ve 10 onlarda bir tık hızlı. 8 olanlar tam istedikleri gibi oluyor ama demek değil ki tutmayacak diğerleri. Ben burda 6 hücreli olup tutan da gördüm. Benim ilk denemem 10 olgun yumurta geldi ama 4 tane 3. Gün embriyosu elde edebildik. 3. Adette gel dediler biran önce gelsin istiyorum![]()
Yarın kontrol var. Bir tarih verilir diye düşünüyorumBeni de aynı sürecler bekliyor demek ,iğnelere transfer sonrası başlayacaklar sanirim. Tarihiniz belli mi ya da yaklaşık bir tarih var mı ?
Herhangi birsey verdiler mi transfere hazırlık sürecinde size ?Anladım. Ben o detayı sormadım. Beni 1. 3. Ve 5. Gün arayıp bilgilendirme yaptılar. Bahçecideyim ben.![]()
Yaaa cok heyecanlı, bana da haber verir misiniz süreciniziYarın kontrol var. Bir tarih verilir diye düşünüyorum![]()
Yarın çıkar çıkmaz yazacağım sizeYaaa cok heyecanlı, bana da haber verir misiniz sürecinizi![]()
Hayırlı haberlerle gelin inşallah,bekliyorumYarın çıkar çıkmaz yazacağım size![]()
Zaman su misali hızlı akıyor, inşallah transfer sürecinde buradan haberleşelimEvet gerçekten tamamen nasip işi bir noktadan sonra ,hic tutmaz denen tutuyor, kesin gözüyle bakılan tutmuyor. İnşallah sizin de 4ünün hepsi de bebektir ,sağlıkla tutunsunlar ya ,insan inanilmaz sabırsızlanıyor haklısınız![]()