Şubat ayında transfer olacaklar

@Rose_75aa tek embriyotransfer 28 şubattest 10 mart
@bohem876aaTransfer 3 marttest 12 mart
@Punkierellaa1. Kalite 2 embriyotransfer 28 şubattest 11 mart
@damlacikolatasi3. Gün tek embriyotransfer 23 şubattest 10 mart
@aray53Transfer 26 şubat
@TombikhurremTransfer 2 mart
Canım 5 BC transfer oldum

Benimde mide hassasiyetim aksine akşamları başlıyor sabahları falan gayet normalim oruç tutamıyorum zaten bu süreçte dün fark ettim sürekli ara öğünler yapmama rağmen akşam iftar saatine doğru ölüyodum açlıktan sanki psikolojik olduğunu düşünüyorum ama hiç böyle de olmamıştım
Benim adet ağrısına benzer ağrım oluyor arada 2-3 dk sürüp geçiyor sende böylr birşey var mı? Galba biraz mide hassasiyetide başladı

Canım ne durumdasın? Daha çok başındayız ama günlük rutinde vücudunda bir değişiklik oldu mu? Benim dün ağrım vardı bıgün yok. Ev süpürdüm ondan mı ağrım acaba:(
Benim ilk 2-3 gün iğne batmasına benzer ağrım vardı kasıklarımda onlar geçti 3. Günden sonra bugün t+5. Günüm

Aynen hepimizin yardımcısı olsun 2-3 ten sonra benimde azaldı bence

Test yaptım bu arada hiçbirşey çıkmadı hergün yapıp güncellicem zaten 5 te çıkmasını pek beklemiyordum

Test yaptım bu arada hiçbirşey çıkmadı hergün yapıp güncellicem zaten 5 te çıkmasını pek beklemiyordum
Eğer tutunduysa daha bugün hcg hormonu yeni yeni salgılanmaya başlıyormuş o yüzden çıkmaması çok çok normal

Bugün embriyo ne yapıyor? (T+5)
👉 Eğer embriyo gelişimi planlandığı gibi ilerliyorsa:

✅ Rahim duvarına tutunma (implantasyon) büyük oranda başlamış veya tamamlanmak üzere
✅ Embriyo artık rahimle bağlantı kuruyor
✅ Minik hücreler plasentanın ilk yapılarını oluşturmaya başlıyor
✅ hCG hormonu yavaş yavaş kana geçmeye başlıyor
Yani bugün itibarıyla vücudun artık “hamilelik sinyali” almaya başlayabilir.

5. Gün zaten testte çıkması zor sanırım belki ikiz falan olsa olurdu silik bile olsa ama bu arada 5.gün embriyosu mu

5. Gün zaten testte çıkması zor sanırım belki ikiz falan olsa olurdu silik bile olsa ama bu arada 5.gün embriyosu mu
Evet 5. Gün embriyosu 2 adet 1. Kalite :) hcg daha yeni kana geçiyorsa idarar geçmesi 1-2 günü bulacak heralde yani tutundularsa :/

Evet 5. Gün embriyosu 2 adet 1. Kalite :) hcg daha yeni kana geçiyorsa idarar geçmesi 1-2 günü bulacak heralde yani tutundularsa :/
İnşaAllah güzel haberler alırsın yarın da olmayabilir ama 7.gün çok okudum çizgi gören

Selam kızlar benim sonucum olumsuz maalesef doktorum DNA testi istedi onu yapacağız bakalım sizin süreçlerinizi merakla bekliyor olacağım .Umarım benimde bir gün güzel haber vermek nasip olur

6. Günden merhaba bugünkü testimde negatif

Selam kızlar benim sonucum olumsuz maalesef doktorum DNA testi istedi onu yapacağız bakalım sizin süreçlerinizi merakla bekliyor olacağım .Umarım benimde bir gün güzel haber vermek nasip olur
Üzüldüm.. elbet vardır her şeyin bir zamanı en kısa zamanda güzel haberler paylaşırsınız inşallah♥️

Back
X