Şubat ayında transfer olacaklar

Nasılsın ne durumdasın belirtilerin yok mu hala?
Yok hiçbir şeyim kalmadı yapay zeka çok normal olduğunu söylüyor ama bilmiyorum kafaya takmamaya çalışıyorum tek sıkıntım geceleri uyuyamıyorum sıcaklık basıyor sürekli sizde durumlar nasıl?

Yok hiçbir şeyim kalmadı yapay zeka çok normal olduğunu söylüyor ama bilmiyorum kafaya takmamaya çalışıyorum tek sıkıntım geceleri uyuyamıyorum sıcaklık basıyor sürekli sizde durumlar nasıl?
Evet ara ara banada ateş basıyor bencede çok normal illaki belirti olması gerekmiyor bu arada rahime yerleşmeden sonra belirtiler azalıyormuş zaten belki sizinki öyledir şuan :)))

Evet ara ara banada ateş basıyor bencede çok normal illaki belirti olması gerekmiyor bu arada rahime yerleşmeden sonra belirtiler azalıyormuş zaten belki sizinki öyledir şuan :)))
Bu arada yaşınız kaç?

Canım ne durumdasın? Daha çok başındayız ama günlük rutinde vücudunda bir değişiklik oldu mu? Benim dün ağrım vardı bıgün yok. Ev süpürdüm ondan mı ağrım acaba:(
Selam canım süpürge yapmayı yasaklıyor doktorlar ben de yeni ögrendim baya sıkıntı oluyormuş baskı oluyor rahime evde biri varsa ona yaptır ya da bırak kirli kalsın ev

Ay inşallah ya iyi düşünelim iyi olsun🌸🌸

Bugün T+9 kızlar 🙏

Eklentiler

• IMG_2614.webp
    IMG_2614.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar merhaba 2 Mart pazartesi transfer oldum da dün kasik ağrısı bel ve bacak sızlama vardı benimkisi doğalsiklus iğnesiz bugün de yoğun başağrısı var hiç botle birşey oldumu

Kızlar merhaba 2 Mart pazartesi transfer oldum da dün kasik ağrısı bel ve bacak sızlama vardı benimkisi doğalsiklus iğnesiz bugün de yoğun başağrısı var hiç botle birşey oldumu
Benimde doğal siklus ile olmuştu çok normal bunlar bol su tüketmeye calis baş ağrısı hafifler ılık duş da alabilirsin bende hergun duş almistim ilaç kullanmamak icin rahatlatıyor baya

Yaa pozitif çok tebrik ederim inşallah kanda da değeriniz yüksektir ne zaman kan vereceksiniz?
Normalde Salı günü test günüm ama yarın hastanede iğnem var Promester gitmişken test vermeyi de düşünüyorum ☺️🙏

Arkadaslar benim 2 gün önce T7 de bthcg 27 çıktı bugün T9 da 41.5 çıktı doktorum pazartesi tekrar istedi böyle ilerleyen varmı naisl artislariniz siizn

📊 İstatistiksel olarak (5. gün embriyo)

Pozitif gebeliklerin yaklaşık:

• %10–15 → 6. gün pozitif
  • %25–30 → 7–8. gün pozitif
  • %40–50 → 9–10. gün pozitif
  • %10–15 → daha geç pozitif

Yani 6. gün negatif olanların önemli bir kısmı 9–10. gün pozitifleşebilir.

Kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kızlar benim 2.transferim ilkinde bende 5.günden vermeye başladım ve alt üst oldum şuan 6.günüme gireceğim ve cesaret edemiyorum kendinizi çok sıkman bence zaten varsa sizinledir beklemek çok zor benim kadar sabırsız biri varmidir bilmiyorum bir günde 2 kere 3 kere beta verdim diyebilirim günlük gittim gittim verdim ama negatifti bunda da doğal siklus oldu bel kasık ağrısı var bacak sizlamasi ama dinlememeye çalışıyorum

📊 İstatistiksel olarak (5. gün embriyo)

Pozitif gebeliklerin yaklaşık:

• %10–15 → 6. gün pozitif
  • %25–30 → 7–8. gün pozitif
  • %40–50 → 9–10. gün pozitif
  • %10–15 → daha geç pozitif

Yani 6. gün negatif olanların önemli bir kısmı 9–10. gün pozitifleşebilir.

Kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Canım bence vücuttan vücuda değişiyor benim arkadaşım 4.gün öğrendi diğeri 11.günde değişiyor kendinizi çok sıkman beklemek çok zor biliyorum bende o bekleyenlerden biriyim ama sabır çiçektir ve birgün açacaktır

Canım bence vücuttan vücuda değişiyor benim arkadaşım 4.gün öğrendi diğeri 11.günde değişiyor kendinizi çok sıkman beklemek çok zor biliyorum bende o bekleyenlerden biriyim ama sabır çiçektir ve birgün açacaktır
4.günde idrar testiyle mi öğrendi çok şaşırtıcı gerçekten Allah isterse oluyor

Back
X