Ben de olumsuzluğa düşmeye başladım ağrım sızım yok oldu sanki içten içe üzülüyorum6. Günden merhaba bugünkü testimde negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de olumsuzluğa düşmeye başladım ağrım sızım yok oldu sanki içten içe üzülüyorum6. Günden merhaba bugünkü testimde negatif
Ayyy sakın düşmeyin. Ben de aynı şeyleri yaşadım. İlk başlardaki belirtilerin hiç biri kalmamıştı. Her şey olacağına varıcak. Kaçıncı gündesiniz transfer sonrası ?Ben de olumsuzluğa düşmeye başladım ağrım sızım yok oldu sanki içten içe üzülüyorum
8 den önce yapmayın çıkmaz daha üzmeyin kendinizi6. Günden merhaba bugünkü testimde negatif
Bilmiyorum bazı kişilerin çıkıyor ondan denemek istedim8 den önce yapmayın çıkmaz daha üzmeyin kendinizi![]()
Benim de ağrı mağrı yok halsizlik bile yokBen de olumsuzluğa düşmeye başladım ağrım sızım yok oldu sanki içten içe üzülüyorum
Ağrı olması belirti değil zaten çoğu belirti ilaçlardan onlara vücut alıştıktan sonra ağrı azalabiliyormuş benimde o kasıkslrıma bıçak saplanması gibi ağrım geçti adet ağrısı var sadece baya yoğunBen de olumsuzluğa düşmeye başladım ağrım sızım yok oldu sanki içten içe üzülüyorum
Hayırlı olsun benimde T+8 bugün. Testlerim de sizin gibi silik çıktı. Pazar beta baktıracağım.Kızlar bakar mısınız 26 Şubat transfer im dün ve bugün iki tane test yaptım henüz kan testine daha var Salı günü beta. Rica etsem bakar mısınız
Hayırlı olsun sizinde benim de beta normalde Salı günü ama pazar yapcam testHayırlı olsun benimde T+8 bugün. Testlerim de sizin gibi silik çıktı. Pazar beta baktıracağım.
Yok yok canınızı sıkmayın. Herkesin durumu farklı oluyor. Son gün test yapıp negatif çıkıp da kanda pozitifi gören bile oluyor. Ama siz 8-9u bekleyin en azından.Bilmiyorum bazı kişilerin çıkıyor ondan denemek istedim
T+6 bugün sizin pozitif sanırım yeni mi belli oldu?Ayyy sakın düşmeyin. Ben de aynı şeyleri yaşadım. İlk başlardaki belirtilerin hiç biri kalmamıştı. Her şey olacağına varıcak. Kaçıncı gündesiniz transfer sonrası ?
Aa bilmiyordum son gün negatif çıkıp pozitif göreni keşke transfer yapılırken belli olsa pozitif mi negatif mi olacağıYok yok canınızı sıkmayın. Herkesin durumu farklı oluyor. Son gün test yapıp negatif çıkıp da kanda pozitifi gören bile oluyor. Ama siz 8-9u bekleyin en azından.
Merhaba sizin tuttu muMerhaba Perşembe günü mü transfer oldunuz bende dün transfer oldum tek 4ab transfer oldu
Kaçıncı gününüzBenim şuan makat kısmınabir ağrı vuruyor bu normalde adet dönemlerinde olur bana böyle birşey yaşayan var mı?
T+6Kaçıncı gününüz
Merhaba evet tuttu şükürMerhaba sizin tuttu mu
Sizin bellimiMerhaba sizin tuttu mu
Benim geçen hafta pazar günü belli oldu. Evde hiç test yapmadım. 11. Günde kan verdim.T+6 bugün sizin pozitif sanırım yeni mi belli oldu?
Nasılsın ne durumdasın belirtilerin yok mu hala?T+6 bugün sizin pozitif sanırım yeni mi belli oldu?