- Emoji Skoru
- 138
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin inşallahMerhaba sürecinizde kolaylıklar diliyoruminşallah sonu güzel haberler ile devam eder
bende şubatta transfer olacağım bu dönemde en güzel şey konuşmak dertleşmek oluyor burdan birbirimize güzel haberler veririz inşallah
Opu dan sonra ciddi bir kabızlık yaşıyorum sizde de oldu mu? Ya da geçirenler varsa ne tavsiye edersiniz gaz sıkışması batmaları var karnımdaKızlar selam bende bugün opu oldum yumurtalar vs ne olur artık gün gün öğreneceğim ama hemşireler adetin 2. Gününde gelirsiniz transfer için muayene olursunuz dedi bilemiyorum nasip belki şubatta belki martta
Opu dan sonra ciddi bir kabızlık yaşıyorum sizde de oldu mu? Ya da geçirenler varsa ne tavsiye edersiniz gaz sıkışması batmaları var karnımda
Benim de batmalar var sürekli dokununca acıyo göğüs uçlarım inanılmaz hassasBen ilk gün çıktım tuvalete sonrasında bende aynı şeyi yaşıyorum karnımın içinde ağrı acı var resmen hala geçmedi gaz sancıları çok ve kasıklarıma dokunamıyorum
yok muhtemelen bir döngü daha beklenir ve o döngünün 19. günü transfer yapılırsuan bu regl zaten yapay bir siklus gibi düşünebilirsiniz dr lar bunu gerçek bir regl saymıyor
![]()
Bir hafta 10 güne anca düzeliyor ben pantolon bile giyememiştim opu sonrası bir süre karnımın acısından, kabızlık için bol su için kefir tüketin iyi gelir şişkinlik falan çok normal
Aynı şekilde tüm belirtilerimiz göğüs ucu hassasiyeti bende de var inanılmaz derecedeBenim de batmalar var sürekli dokununca acıyo göğüs uçlarım inanılmaz hassas
Pcos ile alakalı birşey demediler banaYarın tekrar ararlar en son 4 gün arayıp en kalitelileri donduruyoruz derler sizde de sanırım pcos var benimde vardı
O kadar çok yumurta toplayınca tek seferde pcosta oluyorPcos ile alakalı birşey demediler bana
Evet benimde 14 adet toplandı çok toplanınca iki siklus bekleniyor ben şimdi ikinciyi bekliyorum bir kaç güne olurum inşAllahDoğrudur o zaman ilk reglimde transfer düşünmez doktorum muhtemelen
Ay çok sevindim inşallah sağlıkla sizinle olurHerkese selamlar
Kontrolden yeni geldim.
Transfer günüm belli oldu: 9 Şubat
Transfer günüme kadar olan süreçte Estrofem tablet verildi, iki tablet ile başlayıp dozu artarak kullanacağım.
Sonra kan tahlili olacakmış ve progesteron fitil başlayacakmış.
9 Şubat büyük günçok heyecanlandım
![]()
Ay çok sevindim inşallah sağlıkla sizinle olurson adetinizi opu dan kaç gün sonra oldunuz
![]()