Merhaba benim duzensiz biraz. 18 24 subat arasi olmam gerek. Kasik agrim var bel agrim var. Ama hicbir sey bilmiyorum. Gunlerde gecmiyorMerhaba arkadaşlarşubat ayı bitmeden hamile olduğunu öğrenmek iateyenler toplanalımolumlama yapalım.adetime 3 gün var.erkem gebelik testi yaptım negatif ama umıdumu yitirmek istemiyorum. İnşallah adet olmam .benim gibi olanlar olumlu enerjimizi gönderelim.ve şubat çıkmadan hamileyiz diyelimmm ALLAH'IM INŞALLAH
MerhabaMerhaba benim duzensiz biraz. 18 24 subat arasi olmam gerek. Kasik agrim var bel agrim var. Ama hicbir sey bilmiyorum. Gunlerde gecmiyor
Aslında önerilen bu türden yazıları okumamak ve fazla düşünmemek.hani unuttuğun anda karşına çıkar dedikleri türden.ama bunu başarmak zorValla psikolojikmen ne okusam aksami ayni belirtiyo yasiyorum. O yuzden cok umutlandirmiyor beni belirtiler
Keesinlikle ama ceza verdim kendime test yapmayacam 25 ine ladarAslında önerilen bu türden yazıları okumamak ve fazla düşünmemek.hani unuttuğun anda karşına çıkar dedikleri türden.ama bunu başarmak zor
Yapmayın bencede ben bugün erken gebelik testi yaptım pişman oldum.yanlış sonuc verebiliyormuş.şimdide acaba hamilemiyim diye düşünürken birde erken gebelik testi yanlış sonuc verir mi diye düşünmeye başladımmm.Keesinlikle ama ceza verdim kendime test yapmayacam 25 ine ladar
Ayy kızlar ben bu ay aşılama yaptırdım hiç umudum yok adet belirtilerim başladı çünkü ama bir yandan da acaba diyorum deli gibi belirti arıyorum, off ne zormuş.Keesinlikle ama ceza verdim kendime test yapmayacam 25 ine ladar
Adetine ne kadar var canım? Belirtilerin neler önceki gebeliğinde nelerdi?Ben 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim. Gecen eylulde dis gebelik gecirdim deger dusukken igne ile sonlandirildi. Bu ay yeni basladik. Digeride ilk denemede tutmustu ama dis gebelikmis. Bakalim rabbim hayirlisini versin
Canım 8 gün geçtiyse olabilir belirtilerin neler?İnşallah olmayız kızlar benimde 8 gün geçti bugün test yaptım negatif umarım olmam belirtide yok arada ağrı giriyo o kadar
Canım kaç gün geçti test yaptın mı?Kizlar benimde bat geçti ama bazen böyle gecikme oluyo heran adet olacak gibiyim sancım var umudum azalıyor
2 gün geçti canım test yapmadim yarin alip yapmayı düşünüyodum ama sancim var belkide yarina kadar olurumCanım kaç gün geçti test yaptın mı?
Haftasonuna doğru test yaparsan çıkar herhaldeCanim ben kanamayla fark ettim tek hatirladigim gogsum cok cok erken agirmaya baslamisti. Normalde bi hafta once agirmaya baslar. Adetim bir hafta sarkiyor. Gecen 18 ocakti. Bu ay 18 24 arasi olmam lazim
Belirtin var mı peki?2 gün geçti canım test yapmadim yarin alip yapmayı düşünüyodum ama sancim var belkide yarina kadar olurum
7 gün boyunca hiç bi belirtim yoktu bugün sadece bi iki kere karnıma ağrı girdi bide arada akşamşarı ateş basıyo psikolojikmidir bilmiyorum olsa çıkardı heralde silik bile olsaCanım 8 gün geçtiyse olabilir belirtilerin neler?
Adet sancisindan başka bişey yok canımBelirtin var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?