şubat hamişleri

selamm:) ben ıkı hafta sonra gidecem doktora bende sabırsızlanıyorum cinsiyeti için ben erkek ismi olarak yiğit ve poyraz ismini cok begeniyorum allahım bebegine saglık versin canım:)

Selam kızlar,

işlerin yoğunluğundan bayaaadır uğrayamadım bende buralara..
geçtiğimiz hafta bizde bebişimizin cinsiyetini öğrendik- kızımız olacak
bu haberi aldıktan sonra sardı bizi bir isim bulma telaşı- sanki iki gün sonra doğacakmış gibi-
internetten araştırıyoruz tabi bizde , birçoğumuz yaptığı gibi, ama aklımız karıştı bu yüzden bir hayli...
Koymayı düşündüğümüz iki isim vardı
Belinay ve Sude... ama şimdi kararsızız... :44:

kızlarrr merhaba nasılsınızzz ??? herkese hayırlı haftalarrrr
sizlere bişiler sorucam kızlarrr ben 13 haftalık hamileyim doktorum kan hapı olarak ferro sanol verdi o iyi
magnezyum olarak magnorm ve vitamin olarak nevcal d3 verdi 10 gündür içiyorum ama bitti dediğim bulantı ve kusmalarım bu 2 ilaç sayesinde geri geldi
ilaçları içtikten sonra hemen çıkıyor hem ilaç hem yediklerim yararlı olsun derken hiç fayda görmüyormuyum bilmiyorum kafam çok karışık 2 gündürde içmedim daha iyiydi beslenmem sizlerde bu ilaçları kullanan varmı yan etkileri sizlerde nasıl acabaaa

selam kızlar.bende dün öğrendim.kızım olacak inş.sağ salim.allah kucaklarımıza vermeyi nasip etsin .bakalım isim araştırmadık daha.

ben daha öğrenemedim cinsiyetini. tam bi şey söyleyemem dedi dr. önümüzdeki ay garanti olur galiba. ama fotoğrafında çok güzel çıkmış. maşallah.... :))))))

ben daha öğrenemedim cinsiyetini. tam bi şey söyleyemem dedi dr. önümüzdeki ay garanti olur galiba. ama fotoğrafında çok güzel çıkmış. maşallah.... :))))))

ya ben de bişey sorcam doktor banakan surupları ve magnezyum olarak ciğnenen tabletlerden verdi cok zorlanıyorum icerken ya bunların bu sekildemi kullanılması lazım

ya ben de bişey sorcam doktor banakan surupları ve magnezyum olarak ciğnenen tabletlerden verdi cok zorlanıyorum icerken ya bunların bu sekildemi kullanılması lazım

merhaba canım,
bende bu vitamın ve kan hapları ile ilgili ilk başta sıkıntı yaşadım. bana doktorum vitamin olarak elevit verdi, kan için ise moltofer vermişti onu içemedim mesela, hep içerken boğazıma takılıyordu öğürüyordum. kan hapını daha sonra doktorum ferro sanol olarak değiştirdi -bu kapsül daha kolay içebiliyorum. magnezyum olarak ise mangorm efervesan tablet verdi suda eritilip içiliyor. elevit te hala sorun yaşıyorum arada, bazen yutamıyorum tabletler baya büyük olduğu için, o zaman ikiye bölüp yeniden deniyorm. sende içerken zorlanıyorsan ki ben ilk verilen kan hapında çok kötü oluyordum, o zaman bunu beklemedn doktoruna söyle derim, mutlaka kullanabileceğin başka türde vardır.
bebişlerimiz için bu içmelere katlanacağız

merhabalar kızlar,
Bende buradayım.. 18. haftamıza girdik allaha şükür.ikili test sonucum iyi çıktı allaha şükür 3lü teste gerek yok dedi dr. onun yerine aft yaptırdık oda çok iyi çıktı allaha şükür. cinsiyetimizde belli oldu .. prensesimiz geliyooooo.. ismide hazır :) masalımız geliyor.. eşimi ikna edebilirsem masal ada olucak ama .. o çok ısrarlı sadece masal olması için.. bakalım.. onun dışında herşey yolunda.. bi sıkıntımız yok.güzel bir hamilelik geçiriyorum..56 yla hamile kaldım şuan 58 im.2 kilo almışım.. dr bu ay 1 kilo al dedi :) bakalım öyle olabilecekmi? allahtan aşerme yok.onun dışında çatlak oluşumu yok ama ben şimdiden kakao yağı sürmeye başladım..ama 2 aydır vaselinin kakao yağı losyonunu kullanıyordum..henüz bebeğime birşey almaya başlamadım. odasını ve eşyalarını 7. ayda almayı düşünüyoruz ..inş herşey yolunda giderde sorunsuz bir hamilelik .. sorunsuz bir doğum ve sağlıklı bir bebişimiz olur.. hepimiz için dileğim bu.. benden haberler böyle..şimdilik

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende cinsiyetini öğrendim erkek dedi dr bir kızım var 4 yaşında inş birde oğlum olacak :) banada dr kan hapı ve vitamin verdi kan hapı ferplex vitamin de decavit verdi rahatlıkla hapı yutuyorum kan ilacıda içiliyor şmdilik iyiyim kızımda zor yutuyordum bunda rahatım 15 . haftaya kadar bulantım oldu artık olmuyor rahatım :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. yaa ben bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum.. benim bebeğim hiç hareket etmiyor galiba.. yani artık baya bir büyüdüler öyle değil mi? sonuçta 14 cm civarında baştan popoya az değilki.. nasıl hissetmiyorum içimdeki en güzel şeyi...

Günaydın tatlım,
bebişin emin ol ki gerektiği kadar hareket ediyordur ancak kasları daha çok güçlü olmadığından hissedemiyor olabilirsin harektelerini
bende 18. haftamad yeni yeni hissetmeye başlamıştım, doktora gittiğimizde ultrasonda kıpır kıpır görüyordük nasıl hissedemiyorum diyordum ama bebişim büyükdükçe güçlendikçe kendini daha çok hissetiriyor sende hiç endişelenme canım, önceleri çok hafif oluyor eminim bir kaç güne kadar sende hissetmeye başlayacaksın bebişini

arkadaşlar ben bebeğimi kaybettimm allah sizlerinkine ömür versinnn

allah sabır versin canım.. rabbim inşallah hayırlı bi evladın olmasını nasip eder.. söylenecek çok bişi yok aslında
bu duyguyu yaşamadım ama 50 gün düşük riskiyle yaşadım kanamalar filan. kaybetme ihitmali bile çok
acı veriyorken insana, kaybetmek yıkar sanırım.. çoçuğunuz var mı bilmiyorum ama umudunu kaybetme hep dua et.

arkadaşlar ben bebeğimi kaybettimm allah sizlerinkine ömür versinnn

canım başın sag olsun galiba biraz zor ulasmıssın hamilelige canım hepımız ımtıhan dunyasındayız ben dogduktan sonra kaybettim eminim cok kotusundur ama canım unutma beterin beteri var saglam durmaya calış.(inş tekrar hamile olur saglıkla alırsın bebegini kucagına

benimde canım sıkkın aslında.son gittiğimde bebeğimin kafasında koroid plexus kistine benzer ama o deilmiş ventrikülde olabilirmiş.4 boyutlu ultrason yaptır istersen...böle bir konuşma.kafam karıştı.ii şeyler düşünmeye çalışıorum.allah büyük inş.en iisini hayırlısını sağlıklısını verir.dua edin lütfen bana.23. de gitçem 4 boyutlu ultrasona.
allah sabır versin sanada.allah evlatla imtihan etmesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…