şubat hamişleri

merhaba bende aranıza yeni katıldım.2.bebeğime hamileyim.sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim.3 senede herşeyi unutmuşum sanki.kitaplarımı açıp bakıyorum ne yemem gerekiyor ne yapmamam gerekiyor diye.mide bulantılarım azalmaya başladı ama halsizlik ve uyku hali çok kötü.akşam yemeği yer yemez uyuya kalıyorum.en iyi ihtimal 10 da uyumuş oluyorum.kasık ağrılarım ilk zamanlarda oıluyordu ama geçti.şu anda halsizlik ve uyku dışında bir sıkıntım yok çok şükür.bi de nerde doğum yapacağım sıkıntısı yaşıyorum((

allah yardımcımız olsun:)hayırlı olsun:)bende o sıkıntıyı yaşıyorum..nerde doğum yapacağım nasıl yapacağım? birşey sorsam size? ilk doğumunuz nasıldı?çok mu sancıyor? nasıl bir sancı? biraz korkuyorum sanırım

benim ilk hamileliğim sorunluydu 34 haftalık doğdu bebeğim.tansiyonumu düşüremedikleri için sezeryanla doğum yaptım.dikişlerim biraz ağrısa da insan çocuğunu görünce hepsini unutuyor.kolay doğum olur inşallah..

taşekkür ederim inşallah hepimizin kolay olur

ayyyy bende mi gitsem acile yaaa :))))) daha 15 gün var kontrole.....

walla git tatlım.. hem için rahatlıo hem de cok zevkli.. dr da iyi çıkarsaşansına .. düşün işte bize cinsiyete kadar yorum yaptı.. herseyine baktık bebeğimizin :))))))

Selam arkadaşlar nasılsınız ? ben bugün test sonuçlarımı aldım 0 mIU/ml 0.0-0,5 dr hamile değilsin dedi idrar testi çift çizgi hala adet olmadım ama hamile değilim dr tekrar kan testi yaptır dedi sağlık ocağında yaptırdım dışarda yaptırmamı istedi şaşırdım kaldım bu nasıl oluyor anlamadım başka bişimi var diye endişe ediyorum ne olur bana bişiler yazın moralim bozuldu çok (

uzulme kan testi yaptır bazen idrar tahlilinde çıkmayabilir hayırlısı inşallah istediğin gibi olur sonuç sevgiler

şubat hamişleri nerdesiniz kızlar??
biliyor musunuz bu hafta sonu tekrar dr a gittim dr um bana %51 erkek dedi.. :))) hayırlısı inşallah..
kesin değil ama bizde sanki ultrasonda bişeyler grdük gibi :)))) hehehehehe... ikili testimide yaptırdım.. bu salı sonucunu alıcam Allah ın izniyle

maşallah maşaallah:):) valla kimse girmiyor bu topige nedendir anlamadım:) ??
hayırlı olsun... acildeki de erkek demişti hayırlısıyla sağlıklı olsun inşallah ama erkek heralde ya:)
allah hayırlı sonuçları da nasip etsin:)
ben bu aralar kolaya fena dadandım iki gündür içiyorum
göğüslerimde damarlanmalarım başladı:)
dün kahve renkte kan geldi
doktora gtmeye korkuyorum

canımm kola içme... çok zararlıymış.. benimde nasıl canım çekio anlatamam sana ama napıyım tutuyorum kendimi..
bu arada bende de küçücük lekelenme gibi bişey olmuştu 1 hafta önce falan dr a tel açtım hemen.. devam etmezse sorun yok dedi.. sonra gelmedi.. zaten kontroldede bişey çıkmadı.. ama rahim büyürken olabiliyormuş lekenlenmeler

bugün de ağrı gibi bıçak batması gibi birşey hissettim ama ilk defa bu kadar net hissettim..
korktum...ama doktora gitmek istemiyorum progesteron falan başlar
kola içmeyeceğim ayrandan falanda korkuyorum bozuk olur falan diye hep dışardan yemek zorundayım ne yapmamı önerirsin canım serinlemek için?
sende sorun olmadığı için çok mutlu oldum:) :) inşallah benimde hemen geçer lekelenmem

Slm guzel hammisler... Bende subat hammisiyim..2 . Bebisime .. Insallah sag salim kucagimiza almakta mutlulugumuzu paylasmakta nasip olur..

en son cumartesi gittiğimde dr um 3 hafta sonra gel artık dedii.. demek oluyor ki bana acil kapıları gözüktü :))) çünkü ben okadar dayanamam :)))))

Canim soguk meyve sulari icebilirsin veya buz gibi limonata. En iyi yapacagin sey aslinda su icmek en az 3 litre gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…