merhaba bende aranıza yeni katıldım.2.bebeğime hamileyim.sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim.3 senede herşeyi unutmuşum sanki.kitaplarımı açıp bakıyorum ne yemem gerekiyor ne yapmamam gerekiyor diye.mide bulantılarım azalmaya başladı ama halsizlik ve uyku hali çok kötü.akşam yemeği yer yemez uyuya kalıyorum.en iyi ihtimal 10 da uyumuş oluyorum.kasık ağrılarım ilk zamanlarda oıluyordu ama geçti.şu anda halsizlik ve uyku dışında bir sıkıntım yok çok şükür.bi de nerde doğum yapacağım sıkıntısı yaşıyorum((
allah yardımcımız olsun:)hayırlı olsun:)bende o sıkıntıyı yaşıyorum..nerde doğum yapacağım nasıl yapacağım? birşey sorsam size? ilk doğumunuz nasıldı?çok mu sancıyor? nasıl bir sancı? biraz korkuyorum sanırım
benim ilk hamileliğim sorunluydu 34 haftalık doğdu bebeğim.tansiyonumu düşüremedikleri için sezeryanla doğum yaptım.dikişlerim biraz ağrısa da insan çocuğunu görünce hepsini unutuyor.kolay doğum olur inşallah..
bende hamileyim ikinci bebegime :))
kızlar aranızda hiç rahmine saniyelik bıçak batması gibi bir batma hisseden var mı?
bana arada oluyor.. durup dururken, kasık ağrısı falan değil ama.. böyle bir anda bir kaç saniye süren bir bıçak saplaması ve bitiyor..
kızlar ben ne yaptım biliyor musunuz? cuma akşamı kafama çok tatktım die, saat gece 22:00 de özel bşr hastanenin aciline gittim ve bebeğimi gördüm hemde oynarken :)) ohh dedimm.. dr da çok tatlıydı baya bir inceledi bize bebeğimizin he yerini gösterdi hatttaaaaa sanırım ben bir erkek görüyorum dedi:))) eşimde öyle olduğunu söylüyor... :))) ama tabi kesin emin değiiliz... bakalım kısmet artık
Selam arkadaşlar nasılsınız ? ben bugün test sonuçlarımı aldım 0 mIU/ml 0.0-0,5 dr hamile değilsin dedi idrar testi çift çizgi hala adet olmadım ama hamile değilim dr tekrar kan testi yaptır dedi sağlık ocağında yaptırdım dışarda yaptırmamı istedi şaşırdım kaldım bu nasıl oluyor anlamadım başka bişimi var diye endişe ediyorum ne olur bana bişiler yazın moralim bozuldu çok(
bugün de ağrı gibi bıçak batması gibi birşey hissettim ama ilk defa bu kadar net hissettim..
korktum...ama doktora gitmek istemiyorum progesteron falan başlar
kola içmeyeceğim ayrandan falanda korkuyorum bozuk olur falan diye hep dışardan yemek zorundayım ne yapmamı önerirsin canım serinlemek için?
sende sorun olmadığı için çok mutlu oldum:) :) inşallah benimde hemen geçer lekelenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?