şubat hamişleri

Bende dun ikili test icin doktora gitmistim..zaten onceden kan vermistim ve boynunu olctuler sonucum cok iyi cikti. Doktorum bundan iyisi olmaz zaten dedi.
Bide 90% erkek dedi. Bende zaten bastan erkek diye hissediyorum (aslinda kiz istiyordum) iki oglum var cunku :) Ama ucuncu pasam yolda yani :)

KIZLARRRR Merhabaaa ilk önce hepinizin bebişleri hayırlı olsunn ALLAHım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin ve tüm isteyen kullarınada tez zamanda nasip etsin inşallahhh

Ben aranıza yeni katıldım bende 20 şubatta son adetimi gördüm ve arkasında hamiş kaldım çok şükür 25 yaşındayım ilk bebişimiz bende heyecanla bekliyorum bişi olursa die arada korkuyorum ALLAHa dua ediyorum öle işte 11+2 deyim şimdi şimdiden hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn

bende şubat hamişiyim.. 14 şubat sevgililer gününde öğrendim hamile olduğumu..
17 haftatımızı bitirdik çok şükürr.. bir de üstüne ikizizD
tüm hamişlerin allah yardımcısı olsun
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

Bende Şubat hamişiyimm :) Hepimiz inş hayırlısıya bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-10-2012

Hamileliğimin 16. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 168 gün kaldı.

Sadece iki hafta içinde bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ve ağırlığı yaklaşık 100-110 gr. oldu. Hamileliğinizi desteklemek için artan kan hacminizden dolayı damarlarınızın daha belirgin ve görülebilir olduğunu fark edebilirsiniz. Normal doğum yaptığınızda kaybedilen kan miktarı, yaklaşık olarak kan bağışında kullanılan bir ünite kan miktarı kadardır.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 110 gr. - Yaklaşık boyu : 10.1 cm. (Baştan Popoya)

Bütün hamilelere hayırlı olsun inş. Saglıklı sıhhatlı alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
bende 14+4 hamileyim ikinci mutlulugum:)

kızlar günaydın.. dün dr umu aradım ve test sonucumu kendisinden öğrendim.. maşallah ikili testim güzel çıkmış.. ancak dün sanırım üşütmüşüm.. sabah kadar baş ağrısı ve miğde bulantısı çektim.. her kusmam da kasıklarıma sancılar giriodu.. şimdi iyyiyim maşallah ama bu durum beni çok korkuttu.. aranızda hiç böyle olan var mı? bebğim iyidir inşallah.. onu merak ediyorum..

cnm benımde oldu ıkı gun once ne uyuyabıldım ne oturabıldım once asırı bas agrısı sankı mıgren gıbıydı sonrada asırı ve sonu lavabod bıten bulantılarım ama doktorum bunların cok cok normal oldugunu soyledı bnde cok korktum ama 2 gunde gectı cok sukur :)

bende de aynı belirtiler vardı:) ama onlar normal kızlar:) ayy normalde hepimizde olması rastlantı ama:) herkeste aynı bulgular var bu topiğe yazan bu durum o kadar hoşuma gidiyor ki:) iyi ki kkya üye olmuşum:) lekelenmem azaldı kızlar bu arada bebeğe giysi alan var mı ben daha hiçbirşey almadım da
eşim daha almayalım diyor..
yarın da evi taşıyacağız nasipse yine kimse yok eşim ve ben nasıl halledeceğiz bilmiyorum yeni ev sahibi de boyatayım evi dedi depremden dolayı evde biraz hasar var ama sadece duvarlarda çok hafif boyalar hafif çatlamış az hasarlı vermişler.. bugün yarın boyanacak yarın akşama doğru da taşınacağız.. o kokuyu nasıl çekeceğim bilmiyorum ya.. inşallah pazartesiye kadar halledebiliriz.. ama yine de mutluyum başka çarem yok

bu arada ikili testleri iyi çıkan arkadaşlar çok mutlu oldummm:):) hayırlı olsun

bu arada ikili testleri iyi çıkan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun:) inanın çok mutlu oldum

bu arada ikili testleri iyi çıkan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun:) inanın çok mutlu oldum

demek normal.. bunu duyduğuma sevindim.. benim 5 günüm rahat geçiosa ertesi günüm böyle oluooo... migren gibi bir ağrı.. sanki beynim yerinden çıkıcak ve inanılmaz bir bulantı.. neyseki geçti.. bebeklerimiz iyi olsunda hepimizin bençekmeye razıyım

canım cok cok dikkat et kendıne :) cok zordur yanlız ev tasımak:) evet galıba hepımızın belırtıler aynı bole olunca ınsan cok mutlu oluyo bu zorluklar herkeste varmıs dıye rahat nefes alıor ınsan:)

bende razıyım ve cok heycanlıyım ıns cok cabuk gecer zaman da bır an once alırız bebeklerimizi kucagımıza:):87:

Yaa kızlar bebeğini hissedebilen var mı hiç? ben kk da okudum arşivlerde.. bebeğini 12. haftada hissedebilen bayanlar vardı.. bende tık yok.. hatta tiyolar vermişler
Bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları:

• Yatağa uzanın ve rahatlayın,

• Şekerli birşeyler için,

• Yüzükoyun yatın,

• Bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın,

• Karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. İşe yarayacaktır.

Ben kendimi dinlediğim zamanlarda nefesimi tutup elimi karnıma koyunca sanki bebeğimin kalp atışlarını hissediyorum gibi geliyor ama tabiki de emin olamıyorum.. sizede oluyor mu? yani artık baya da büyüdü bebeklerimiz 7-8 cm cetvele bakıp duruyorum :)))) hiçte küçük değiller aslında.. değil mi? BİNLERCE KEZ MAŞALLAH her birimizinkine

masallah canım ama sen yınede dıkkat et nefesını de tutma bebegımızın saglıgı ıcın:) bende daha tam olarak bısey hıssedemıyorum ama cok yaklastıık:)

kızlar herkese günaydın.. gercekten bebeğimin içimde minik seğirmelerini hissediyorum.. böyle küçücük kıpırtılar oluo sanki içimde.. işte bu benim meleğimin kımıl kımıl kımıldamaları :))))

merhabaa
maşallah allah nazardan saklasın
çok mutlu oldum sizin adınıza
ben daha doktora gitmedimm

yaaa kızlar walla size kızıyorum... nerelerdesiniz hepiniz?? kesin bir çoğunuzun bebeğinin cinsaiyeti de belli olmuştur artık... nasıl gidiyor hamilelik? ben 05/05 de doktora gitmiştim en son... ve oğlumu tekrar görmek için sabırsızlanıyorum.. özledim onuuuu hemde cok :)))) isminide düşündük bu arada.. ama halen kararsısız sizin aklınıza gelen güzel bir erkek ismi olursa burda yazın kızlar bana.. umarım buralardasınızdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…