kızlar günaydın.. dün dr umu aradım ve test sonucumu kendisinden öğrendim.. maşallah ikili testim güzel çıkmış.. ancak dün sanırım üşütmüşüm.. sabah kadar baş ağrısı ve miğde bulantısı çektim.. her kusmam da kasıklarıma sancılar giriodu.. şimdi iyyiyim maşallah ama bu durum beni çok korkuttu.. aranızda hiç böyle olan var mı? bebğim iyidir inşallah.. onu merak ediyorum..
cnm benımde oldu ıkı gun once ne uyuyabıldım ne oturabıldım once asırı bas agrısı sankı mıgren gıbıydı sonrada asırı ve sonu lavabod bıten bulantılarım ama doktorum bunların cok cok normal oldugunu soyledı bnde cok korktum ama 2 gunde gectı cok sukur :)
bende de aynı belirtiler vardı:) ama onlar normal kızlar:) ayy normalde hepimizde olması rastlantı ama:) herkeste aynı bulgular var bu topiğe yazan bu durum o kadar hoşuma gidiyor ki:) iyi ki kkya üye olmuşum:)lekelenmem azaldı kızlar bu arada bebeğe giysi alan var mı ben daha hiçbirşey almadım da
eşim daha almayalım diyor..
yarın da evi taşıyacağız nasipseyine kimse yok eşim ve ben nasıl halledeceğiz bilmiyorum yeni ev sahibi de boyatayım evi dedi depremden dolayı evde biraz hasar var ama sadece duvarlarda çok hafif boyalar hafif çatlamış az hasarlı vermişler.. bugün yarın boyanacak yarın akşama doğru da taşınacağız.. o kokuyu nasıl çekeceğim bilmiyorum ya.. inşallah pazartesiye kadar halledebiliriz.. ama yine de mutluyum başka çarem yok
demek normal.. bunu duyduğuma sevindim.. benim 5 günüm rahat geçiosa ertesi günüm böyle oluooo... migren gibi bir ağrı.. sanki beynim yerinden çıkıcak ve inanılmaz bir bulantı.. neyseki geçti.. bebeklerimiz iyi olsunda hepimizin bençekmeye razıyım
Yaa kızlar bebeğini hissedebilen var mı hiç? ben kk da okudum arşivlerde.. bebeğini 12. haftada hissedebilen bayanlar vardı.. bende tık yok.. hatta tiyolar vermişler
Bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları:
• Yatağa uzanın ve rahatlayın,
• Şekerli birşeyler için,
• Yüzükoyun yatın,
• Bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın,
• Karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. İşe yarayacaktır.
Ben kendimi dinlediğim zamanlarda nefesimi tutup elimi karnıma koyunca sanki bebeğimin kalp atışlarını hissediyorum gibi geliyor ama tabiki de emin olamıyorum.. sizede oluyor mu? yani artık baya da büyüdü bebeklerimiz7-8 cm cetvele bakıp duruyorum :)))) hiçte küçük değiller aslında.. değil mi? BİNLERCE KEZ MAŞALLAH her birimizinkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?