şubat hamişleri

selam anneler ve onların güzel melekleri benim batım yarın ama bende bu ay biraz farklı şeyler oldu sizler tecrübelisiniz cevap verirseniz sevinirim
adetime 1 hafta kala adet sancısı gibi sancılarım oldu ara ara halada devam ediyor önceden adete yakın koyu akıntım olurdu şimdi ise yumurta akı gibi akıntım var göğüslerim önceden ağrıyodu bu ay hiç ağrımadı bel ağrım var ve miğdem ağrıyo 2 gündürki sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bide arasıra sol kasığımda batma hissediyorum allah hapenize kolay doğum nasip etsin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

canım bende de aynı söylediklerin oldu, adet ağrısı gibi ağrı, adetlenecekmiş gibi bie his, kasıkta batma... hatta hala ara ara oluyor, ama dün testim poizitif çıktı. bence sen bir test al ve yap, inşallah olumlu bir sonuç çıkar.

ay inşallah canım ya valla içime su serptın inşallah bende hamileyimdir canım allahım seni ve meleğini korusun çok teşekkür ederim canım

canım hıç bellı olmuyor.tabı kışı anlıyor ama coğuda pıskolojık olarak yaşıyor.en kesın sonuç doktora gıdıp kesenın gozukmesı.işh hayırlı haberler alırsın.

canım bellı bır surek bebişinin kafası once donecek aşağıya doktor normal gozukuyor der.donmezse zaten dırek sezeryan .dondukten sonra son haftalarda catı muanesı yapacak normal doğura bılırmıısn dıye tabı ıdrar tahlılı bır sorun varmı dıye sonrada bebişin kılosuda etkılıyo annenın boyu da cok kısa olmayacak.ama ıstısnaı durumlarda olabılır normal gozukur ama cocuk kanala gırmez sancı olmaz.mesela ben şuan 39+5 gunluk hamıleyım bırazdan doktora gıdeceğım çatı muanesı yapacak gunumun dolmasına 2gun var ama bende sancı yok.şimdiye kadar normal gıdıyordu bakalım ne dıyecek.

canım merhaba benimde adetimden bir hafta önce adet agrısı gibi başladı belim kasıklarım göğüslerim herşey aynıydı adetimden 3gün önce test yaptırdım dün doktora gittim 4haftalık hamileymişim insallah sende hamilesindir..

tatlım benim dün 5+2 di doktor keseyi gördü ama bebek daha görünmez tabi daha bizi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı ve bebeği görmek için.

ben 4 gün önce yaptım çıktı canım

cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar inşallah bende şubat hamişi olarak bu sayfaya ve aranıza katılırım dua edin lütfen hamişlerin duası kabul olur inşallah

merhaba kızlarr..sat 25 ocak..28 günde bir düzenli adet oluyordum.bugün ayın 25i ve sanırım 2 yada 3 günlük bir gecikmem var..ama idrar testi negatif sonuç verdi gerçi ben bir iki dakika bekledim ve attım testi :) acemilik işte..acaba negatif çıkması normalmi..umarım aranıza katılırım bendee...

merhaba hanimlar bende subat hamisiyim. 6+3 olduk valla hepimiz arka arkaya dogurucaz Allahin izniyle burada guzel haberler paylasmak dilegiyle.... darisi bekleyen hanimlarin basina insallah.

merhaba hanimlar bende subat hamisiyim. 6+3 olduk Valla hepimiz arka arkaya dogurucaz allahin izniyle Burada guzel haberler paylasmak dilegiyle.... Darisi bekleyen hanimlarin basina insallah.

bende geldim bu n-kez kesin haberlerle bende 4 haftalık hamişim keseyi de gördük bile çok şükür allah herkese nasip etsin hiç bir belirtim yok ya hala inanamıyorum :) Oleyyyyyy bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alalalım inş...

canim benim cok sevindim tebrik ederim. Allah hayirla ve saglikla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
bende de hic belirti yok daha bende inanamiyorum ilerde baslar artik belirtiler.

şubat hamişiyim bende yarın görecegiz keseyi bakalım görünecekmi yalnız 2. Bebeğim ikinci çoçuğu olacaklar oğlum var 3.5 yaşında braz gaza ihtiyacım var korkuyorum kararsızım

Son düzenleme:
cok guzel olmus arkadasim, sakin canini sIkma iki cocuk arasinda olmasi gereken cok guzel yas araligi olucak bence. bak ilk bebisin 3,5 yasinda olmus masallah. bununda ustesinden gelirsin Allahin izniyle. benimde ilk hamileligim insallah bende 2.yi bir iki sene araliklarla simdiden dusunmeye basladim bile

bende şubat hamişiyim kızlar. yarın keseyi görmeye gidicez. tahlilleri filan yaptırıcam inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

bende şubat hamişiyim kızlar. yarın keseyi görmeye gidicez. tahlilleri filan yaptırıcam inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

cnm ne güzelll kese bile mutluluk veriyor insana bende geçen cuma gördüm keseyi haftaya cuma kalp atışı için gidicez

merhaba bende cts testle öğrendım hamile oldugumu kızlar am adoktora 2 hafats onra gdııcem dayanıcam mecbur baska ızın alamam ıste cunku su an 4+6 yız
şubat hamişiyim bende yarın görecegiz keseyi bakalım görünecekmi yalnız 2. Bebeğim ikinci çoçuğu olacaklar oğlum var 3.5 yaşında braz gaza ihtiyacım var korkuyorum kararsızım

canım bende ıkıncı bebegım olacak ınsallah bende karısık duygular ıcındeyım üstelik benıjm oglum 21 aylık daha esım cok ıstedıgım ıcın hamıle kaldım bende alısıcam zamanla

bende tahminen 7 haftalık hamileyim kızlar,yarın dr gidicem ozaman net öğreniim.benimki plansız oldu ilk etapta çok sinirim bozulsada şimdi onu bir an önce kucaklamak isitiyorum.çok değişik bir duygu.ilk kez kendimi değerli hissettim

selam kızlar,ben folik asit kullanmayı bıraktım yaa.kullanmak istemiyorum.eskiden ilaçmı vardı sanki gebelikte:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…