yok adetime 1 gün yok adetimi 3 gün geçti sat 22 ocak
selam anneler ve onların güzel melekleri benim batım yarın ama bende bu ay biraz farklı şeyler oldu sizler tecrübelisiniz cevap verirseniz sevinirim
adetime 1 hafta kala adet sancısı gibi sancılarım oldu ara ara halada devam ediyor önceden adete yakın koyu akıntım olurdu şimdi ise yumurta akı gibi akıntım var göğüslerim önceden ağrıyodu bu ay hiç ağrımadı bel ağrım var ve miğdem ağrıyo 2 gündürki sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bide arasıra sol kasığımda batma hissediyorum allah hapenize kolay doğum nasip etsin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
canım bende de aynı söylediklerin oldu, adet ağrısı gibi ağrı, adetlenecekmiş gibi bie his, kasıkta batma... hatta hala ara ara oluyor, ama dün testim poizitif çıktı. bence sen bir test al ve yap, inşallah olumlu bir sonuç çıkar.
canım hıç bellı olmuyor.tabı kışı anlıyor ama coğuda pıskolojık olarak yaşıyor.en kesın sonuç doktora gıdıp kesenın gozukmesı.işh hayırlı haberler alırsın.selam anneler ve onların güzel melekleri benim batım yarın ama bende bu ay biraz farklı şeyler oldu sizler tecrübelisiniz cevap verirseniz sevinirim
adetime 1 hafta kala adet sancısı gibi sancılarım oldu ara ara halada devam ediyor önceden adete yakın koyu akıntım olurdu şimdi ise yumurta akı gibi akıntım var göğüslerim önceden ağrıyodu bu ay hiç ağrımadı bel ağrım var ve miğdem ağrıyo 2 gündürki sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bide arasıra sol kasığımda batma hissediyorum allah hapenize kolay doğum nasip etsin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
kesinlikle normal bendede inanilmaz derecede gaz oluyor..kabizlik ilk aylarda olmustu bende...simdi artik kabiz olmuyorum..kizlar size bir sorum var...dr kacinci ayda aciklar sizce normal dogummu yoksa sezeryanla olcagini bn 29.haftama giriorum yarin sizce söylermi yeni randevumda..yoksa doguma yakinmi söyleyebilir...
selam anneler ve onların güzel melekleri benim batım yarın ama bende bu ay biraz farklı şeyler oldu sizler tecrübelisiniz cevap verirseniz sevinirim
selam kızlar, bende aranıza katılmaktan çok mutluyum... hamile olduğumu dün yapmış olduğum test ile öğrendim. bugün itibarı ile 5 hafta 4 günlük hamileyim. yarın doktor randevum var, çok heycanlıyım. bu haftalarda doktor birşeyler görebiliyor mu? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
merhaba hamile bayanlar rabbim hayırla kucagınıza almayı nasip etsin :) benim size bir sorum var dün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım evde negatif çıktı bu ayda farklı olrak gögüs ağrısı geç başladı siz ne zaman idrar tsti yapmıştınız bilgi verirseniz sevinirim.
merhaba hanimlar bende subat hamisiyim. 6+3 oldukValla hepimiz arka arkaya dogurucaz allahin izniyle Burada guzel haberler paylasmak dilegiyle.... Darisi bekleyen hanimlarin basina insallah.
bende geldim bu n-kez kesin haberlerle bende 4 haftalık hamişim keseyi de gördük bile çok şükür allah herkese nasip etsin hiç bir belirtim yok ya hala inanamıyorum :)Oleyyyyyy bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alalalım inş...
bende şubat hamişiyim kızlar. yarın keseyi görmeye gidicez. tahlilleri filan yaptırıcam inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.
şubat hamişiyim bende yarın görecegiz keseyi bakalım görünecekmi yalnız 2. Bebeğim ikinci çoçuğu olacaklar oğlum var 3.5 yaşında braz gaza ihtiyacım var korkuyorum kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?