- Konu Sahibi erguvan12345
-
inşallah olmaz ama heralde olmaz cunku ınsan bılmeden ılk aylarında neler yapıo.dr.larda ılk aylarda içtiğimiz ilaçlara fazla takılmıolarmıs.
Umarım dediğin gibidir, keşe bunu anlayacak bir test olsa
hiç kafana takma canım hamile kaldığımızı anlamdan önce yaptığımız bu tür şeylerin hiçbir etkisi yok eğer içini daha da rahatlatmak istiyorsan uzman tv'de kağan kocatepenin konu ile ilgili videosu var izleyebilirsin
erguvan sen ne kadarlık hamilesin
en azından dinlenmen lazım
selam kızlar aynı soruyu başka bölüm de sordum ilgilenen olmadı
5 hafta+2 günlük hamileyim geçen çarşamba (4,5 haftalık) dr gittim keseyi göremedik haftaya gel dedi.Kasık ağrılarım azaldı ama 2 gündür alttan çok cılız ama sürekli ve rahatsız edici iğne batmaları oluyor.acaba düşük belirtisi olabilir mi çok korkuyorum...Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
kan tahlilinde hsg 1350 çıktı4.5 haftalıkken normalmi? offfff herşey geliyor aklıma dış gebelik olabilirmi
Merhaba canım, bu tarz ağrılar olabiliyormuş diye biliyorum, benim de senin ağrılarına benzer ağrılarım oluyor, ben çok üstüne düşmüyorum çokta endişelenmiyorum,senin de eğer ağrıların çok fazla ise bi doktora görün ve sor istersen...için rahatlar,rahat edersin canım...kimse soruma cevap vermeyecekmi benneyaptımkibenneyaptımki
Merhaba kızlar.. Benim sat 17 Şubat, 5 hafta + 5 günlük hamileyim..Martın 23 ünde doktora gittik ve keseyi gördük,Doktro iki hafta sonra tekrar gelin kalp atımına bakalım dedi..İnşallah hayırlısı olur kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?