Şubat-Mart Hamileleri:Yaşadığımız sorunlar,merak ettiklerimiz,dikkat etmemiz gerknlr

selam kızlar aşılamanın 15 günü değerim 38.acaba bugünlerde neler yiyerek beslenmeleyim yardımcı olurmusunuz

bana yardım edin lütfen..
normalde 6+1 olmamız lazım ama doktor daha küçük dedi ve progestan kullanıyorum düşük riski varmış..
progestan kullanan varmı

normalde 6+1 olmamız lazım ama doktor daha küçük dedi ve progestan kullanıyorum düşük riski varmış..
progestan kullanan varmı

öncelikle tebrik ederim canım allah sağlıklı sıhatlı bebişlerimizi kucamıza almayı nasip etsin.aralık 2009 da kesesi oluşmayan bi düşük yaptım sancısız ve kürtajsız yani.doktor hemen hamile kalabilirsin büyük vücudunu dinlendirecek bi düşük deildi demişti 2 ayda tekrar 8 haftalık hamileyim şuan.bu düşük nedeniyle bende PROGESTAN adlı yumuşak kapsulden kullanıyorum banada 6 haftamda verdi.bu ilaç genelde düşük yapan ve hamileyken kanaması olup düşük riski taşıyan gebelere veriliyor.şuan 8 haftamdayım ve allaha şükür bi şikayetim yok.sende doktoruyun verdiği ilaçları kullan taktir allahın canım üzülme kafana takma.kendine ve bebişine iyi bak.

benim sat 14 şubat ama kese görünüyor da sat uyumlu degil bebek dedi doktor kötü bşy mi bu

genelde doktorlar adet başladı günden hesap ediyor canım.adet başladı gün hamile kalınmaz.14 şubat adet başlangıcınsa doktora göre 6+2 günlük hamilesin ama birde döllenme gününe göre hesap edersen normal.2 hafta sonra kalp atışını duyarsın doktora gittiğinde.sanırım önlem olsun diye verdi sana bu ilacı.içini ferah tut.sitres yapma.

progestan kullanan varmı

merhabalar bende progestan kullanıyorum.aşılama yapıldığı günden beri.hamileyim daha çok yeni.doktorum kullanmaya devam et dedi.çoğu kadın kullanıyor.çok korkulacak bir şey yok bence.doktoruna gitmeyi ihmal etme ama

merhaba kızlar bende 7+4 günlük hamileyim bende progesteron jel kullanıyorum dün bebeğimin kalp atışlarını duydum çook mutluyum Rabbim herkese nasip etsin ve bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

kızlar son adet tarıhım 25 subat.. dun doktora gıttık.. kan testi pozitif ama hiç bir şey görümedi.. doktor haftaya gel dedi..

Bende cumartesı ogrendım...4 haftalık dedı doktorum ama hesaplayıcılara göre ve benım hesaplamama gore suan 5 haftalık hamıleyım... Persembe gunu gıdecegım keseyı gormek ıcın...Insallah gorurummm

Bende cumartesı ogrendım...4 haftalık dedı doktorum ama hesaplayıcılara göre ve benım hesaplamama gore suan 5 haftalık hamıleyım... Persembe gunu gıdecegım keseyı gormek ıcın...Insallah gorurummm

tebrik ederim canım inş sağlıklı sıhatlı ve huzur dolu geçirirsin hamileliğini.doktorum 4 hafta dedi, bana göre 5 haftalık demişsin.doktorlar genelde 2 hafta önde hesap ederler.sen hangi günden hesap ediyosunda doktora göre 1 hafta önde hesabın.

bende aynı sen gibiyim cuma günü öğrendim cumartesi doktora gitiim bana cumartesi günü3+6 dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı ultrasonda görmek için Allah hepimize hayılısını versin inşallah çok heyecanlıyım ama karnımda acayip şişlik var anlamadım gitti....

son regl tarıhıme gore hesapladım cnm...Doktorumda zaten regl tarıhımı sormadı kan değerıme gore 4 haftalık dedı :)

Hayırlısı olsun cnm...Yarın kontrole gıdecegım bende ve korkumda yok değil... O şişlik bende de var cnm gaz birikmesıymıs,korkma :)

slm kızlar.. bende hamileyim.. 4 haftalık... inşallah haftaya keseyi görecegiz.. hiç bir şey görünmedi... kaçıncı haftada gördünüz keseyi kızlar..

slm kızlar.. bende hamileyim.. 4 haftalık... inşallah haftaya keseyi görecegiz.. hiç bir şey görünmedi... kaçıncı haftada gördünüz keseyi kızlar..

hayırlı olsun cnm.ben son adet başlangıç tarihine göre 5+3 günlükken gittim doktora keseyi göründü.2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi.7+3 günlükken gittiğimde kalp atışını duyduk.

selam arkadaşlar bende dün evde test yapıp çift çizgiyi gördüm.sat 26 şubattı.Bugün kan testi yaptırıcam.sonrada bir doktora görünürüm.ınşallah sağlıklı bir gelişim oluyordur.

meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım.12 haftalık hamileyim herşey yolunda gidiyor şimdilik formu okudum baştan sona ve herkes acemi benim gibi ama kızlar şunu söylemek gerekirse hamilelik çok zor bir süreç insan sürekli endişe içinde geçiriyor testler de dahil bende önümüzdeki hafta ikili tarama testi yaptıracam eğer sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplarım kızlar yalnız hafta sonları internete girmiyorum.hafta içleri işte giriyorum kendinize iyi bakın

sağolun kızlar da pazartesi günü gitcem doktora kalp atışını kesin görmemiz lazım dedi tam olarak kalp atışı ne zaman görünüyor bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…