- Konu Sahibi erguvan12345
-
bana yardım edin lütfen..
normalde 6+1 olmamız lazım ama doktor daha küçük dedi ve progestan kullanıyorum düşük riski varmış..
progestan kullanan varmı
benim sat 14 şubat ama kese görünüyor da sat uyumlu degil bebek dedi doktor kötü bşy mi bu
bana yardım edin lütfen..
normalde 6+1 olmamız lazım ama doktor daha küçük dedi ve progestan kullanıyorum düşük riski varmış..
progestan kullanan varmı
Bende cumartesı ogrendım...4 haftalık dedı doktorum ama hesaplayıcılara göre ve benım hesaplamama gore suan 5 haftalık hamıleyım... Persembe gunu gıdecegım keseyı gormek ıcın...Insallah gorurummm
Bende cumartesı ogrendım...4 haftalık dedı doktorum ama hesaplayıcılara göre ve benım hesaplamama gore suan 5 haftalık hamıleyım... Persembe gunu gıdecegım keseyı gormek ıcın...Insallah gorurummm
son regl tarıhıme gore hesapladım cnm...Doktorumda zaten regl tarıhımı sormadı kan değerıme gore 4 haftalık dedı :)tebrik ederim canım inş sağlıklı sıhatlı ve huzur dolu geçirirsin hamileliğini.doktorum 4 hafta dedi, bana göre 5 haftalık demişsin.doktorlar genelde 2 hafta önde hesap ederler.sen hangi günden hesap ediyosunda doktora göre 1 hafta önde hesabın.
bende aynı sen gibiyim cuma günü öğrendim cumartesi doktora gitiim bana cumartesi günü3+6 dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı ultrasonda görmek için Allah hepimize hayılısını versin inşallah çok heyecanlıyım ama karnımda acayip şişlik var anlamadım gitti....
slm kızlar.. bende hamileyim.. 4 haftalık... inşallah haftaya keseyi görecegiz.. hiç bir şey görünmedi... kaçıncı haftada gördünüz keseyi kızlar..
son regl tarıhıme gore hesapladım cnm...Doktorumda zaten regl tarıhımı sormadı kan değerıme gore 4 haftalık dedı :)
bende sandımki sen ilişkiye girdin tarihten eminsin o yüzden sana göre 5 haftalık.yani bu duruma göre adetin bittikten sonraki hangigünki ilişkiden hamile kaldını biliyomusun.şu yüzden soruyorum hani yumurtlama günü 14. gün 2 öncesi ve iki gün sonrası hamile kalma şansı yüksek günler diyorya doktorlar.bu tezden emin olmak için soruyorum.yani canım lafın özü adetin bittikten kaçgün sonra hamiş kaldın?cevabın için şimdiden tşk ler
kimse soruma cevap vermeyecekmi benneyaptımkibenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?