Doğuma Hazırlık Subat ta dogum yapcak olanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayse2121

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
301
4
16
Almanya
Subatta dogum yapcak olan arkadaslarim hazirliklar ne alemde bende kismetse subatta dogurcam 30+6 hamileyim siz nekadarlik oldunuz nasil geciyor hamilelik :)

Subatta dogum yapcak olan arkadaslarim hazirliklar ne alemde bende kismetse subatta dogurcam 30+6 hamileyim siz nekadarlik oldunuz nasil geciyor hamilelik :)

merhaba,benim de 28 şubat görünüyor doğum..hazırlıklar devam ediyo bitmiş değil açıkçası ve bu beni panikletiyor.beşik ana kucağı bebek arabası haricinde herşeyimiz var diyebilirim.sizin ne durumda?

bizim hersey hazir odasi giyimler yikandi ütülendi kismetse kizim gelcek Lina sultanimizi bekliyoruz 😍😍 benim 25 subat ama sezeryan olduğum için subat basi bayada 2. haftasi olur galiba 😊😊

Benimde 2şubat sezeryan la alıcam inşallah 2.oğlumu Yamanımızı kucağıma.ufak tefek eksiklerimiz kaldı gecelik pijama süsü şekeri kıyafetlerini yıkamadım henüz 1-2güne onlara başlıcam.rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi inşallahhhh.amin.

Benimde 15 subatta olucak.
İnşallah hazırlıklar bitmedi daha doğum çantamıda hazırlamadım, bu aralar hazırlıcam son bikaç eksik kaldı.
Ve en önemlisi teyzesi gelicek 3 haftaya onu beklioruz o gelse kafam tahat olucak. Annemde subatta gelecek şimdi keşke daha erken alsaydık biletlerini;(

bende subatta doğum yapıcam kısmetse doktor 1 subat olarak gözüküyor su anda dedi inş normal doğum olur,beşiğimiz geldi kıyafetlerimiz yıkandı ütülenip yerleşicek çantalar hazırlanıcak bakalım hayırlısıyla

rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayi nasip etsin cnm

selam kızlar bende şubatta doğum yapacam ama daha hiçbirşey almadık desem yeridir sadece 1 hastane çıkışı ve hediye gelen 5 li takımımız var ben 33 yada 35.haftada alamayı palnlıyorum daha doğrusu ben hareket edemediğim için liste yapacam eşim alacak umarım çok geç olmaz....

selamlar. benimde 6 şubat olarak görünüyor. bebeğim ters duruyormuş yarın ki kontrolde de ters görünürse sezeryan olacağım sanırım

benimde şubatın 2.haftası gibi olacak bebeğim nasipse.Allah sağsalim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

slm kızlaar. benim oğluşum da 5 şubatta gelecek dünyaya Allah'ın izniyle. Sezeryan olursa daha erken olabilir tabi ama normal doğumdada gecikebilir. paşamın keyfini beklicez yanii :) ben de bir kaç eksik dışında çoğu şeyi hazırladım sayılır. ayy çok heyecanlıyım bir an önce doğsun istiyorum hem hamilelik gittikçe zorlaşıyor hem de artık kucağıma almak öpmek istiyorum bebişimi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh..

hamile arkadaşlar gebeliğinzn ilk haftalarında ağzınızda boğazınızda acımsı bir tat oluştumu

Gözün Aydın canım..nasıl arttı o su bende en çok ondan korkuyorum suyum azalır farketmezsem diye:26:

teşekkür ederim canım.. doktorum su içmekle ilgisi yok dedi ama ben bol bol içtim ve dinlendim. bir de doktor bebek strese girince su yu azalır demişti. kafana bir şey takıyorsan rahatlat kendini dedi. o konuda da dediğini yaptım.
umarım sağlıcakla gelir bebişlerimiz

Merhaba, bende subatin 20 sinde dogum yapicam ama bende hiçbir hazirlik yapmadim. hiçbirsey almadim. ne yapcam bilmiyorum.

şubat 7 gözüküyor doğum ama oğlum beklemicek galiba bu ara çok sık sancılanıyorum dün kontrolümz oldu oğlum kanalada girmiş hayırlısıyla alalım sıpalarımızı kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…