Subatta dogum yapcak olan arkadaslarim hazirliklar ne alemde bende kismetse subatta dogurcam 30+6 hamileyim siz nekadarlik oldunuz nasil geciyor hamilelik :)
merhaba,benim de 28 şubat görünüyor doğum..hazırlıklar devam ediyo bitmiş değil açıkçası ve bu beni panikletiyor.beşik ana kucağı bebek arabası haricinde herşeyimiz var diyebilirim.sizin ne durumda?
Subatta dogum yapcak olan arkadaslarim hazirliklar ne alemde bende kismetse subatta dogurcam 30+6 hamileyim siz nekadarlik oldunuz nasil geciyor hamilelik :)
bende subatta doğum yapıcam kısmetse doktor 1 subat olarak gözüküyor su anda dedi inş normal doğum olur,beşiğimiz geldi kıyafetlerimiz yıkandı ütülenip yerleşicek çantalar hazırlanıcak bakalım hayırlısıyla
selamlar. benimde 6 şubat olarak görünüyor. bebeğim ters duruyormuş yarın ki kontrolde de ters görünürse sezeryan olacağım sanırım
bebeğim tersti,suyum azdı. geçen gün kontrole gittim.hem suyum artmış,hem bebeğim dönmüş.. çok mutluyummm:)))
hamile arkadaşlar gebeliğinzn ilk haftalarında ağzınızda boğazınızda acımsı bir tat oluştumu
Gözün Aydın canım..nasıl arttı o su bende en çok ondan korkuyorum suyum azalır farketmezsem diye:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?