- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
haftaya pazarmı
hee. . .test gunun 25subat deel mı? Yapalım ısteee pazar gunuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya pazarmı
hee. . .test gunun 25subat deel mı? Yapalım ısteee pazar gunuuu
sonradan dahil oluyorum konuya ama herkese selamlar
tüp bebek tedavisi için iğnelere başlayalı 1 hafta oldu
bugün yumurta toplama günü belli olacak karından iğneler yüzünden karnım mor mor oldu.
allah hepimizin yardımcısı olsun
ben şuan hiç birşey hissetmiyorum bu doğal değil sanırım
heyecan yok, mutluluk yok
sadece panik bir haldeyim diyebilirim.
bu konuda konuşmak istiyorum ama çevremdekilerinde acıyarak bakışları beni sinir ediyor.
Benim dün test günümdü.8 gün negatif çıkmıştı.Dünde negatif çıktı.Yaşadığım acıyı anlatacak kelime bulamıyorum kızlar.Eve gelmek istemedim.Deli gibi sokaklarda dolaştım.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok acı.
aslında 24 şubat ve hastanemin labaratuarı kapalı olduğu için 25 şubat p.tesi dediler ama ben cuma yapsam olmamı hatta şimdi yapsam
kımseyı umursama. . .kendını esını ve bebıslerını dusun. . . Daha dogmayan karnında bıle olmayan bebıslerını dusun mutlu ol. . . .bu surecte pozıtıf enerjı ccok onemlı . . .stres cok etkılıyo cunku bebıslerı. . .basına bısey gelse herkes on dk uzulur unutur gıder esın cocukların bakı kalr. . .sen panık yapma. . . Mutlu olmaya calıss. . .herkesı herseyı salla gıtsıınn. . . Hersey bebıslerımız ıcıııınnn:) kendınden bahsetsene. . .nerde tedavn kac yasndasn vs
evet bende oyle düşünüyorum dediklerinede çok haklısın ama kulak asmamak çok zor dokunsan ağlayacak durumdayım yada patlamaya hazır bomba
neyse diyarbakırdayım 32 yaşımdayım 1,5 yıldır buradayım anca doktora karar verip anca işlemlere başlayabildik
daha neler kızz. . .moralın bozulur. . .bence pazartesıyı bekle. . .
Benim dün test günümdü.8 gün negatif çıkmıştı.Dünde negatif çıktı.Yaşadığım acıyı anlatacak kelime bulamıyorum kızlar.Eve gelmek istemedim.Deli gibi sokaklarda dolaştım.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok acı.
eşimde öyle diyo en iyisi p.tesiyi beklemek inşallah sonuç pozitif çıkar beraber yapacaz ama
inşallah inşallah artık haberler arka arkaya gelecek inşallah
5 ci gün embriyoları 10cu gün kanda bakılıyor canım idrarda benim çıkmadı kan daha kesin
meleğimmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh inşallah rabbim enkısa zamanda nasip etsin benimle biirlikte can çekiştiniz valla sen nihal fatma ve bütün kızlar allah razı olsun nihalin duydugu ses fatma duydugu andaki ses tonu senin duydugun andaki ses tonun inan kulaklarımda kendiniz gibi sevindiniz bol bol namaz kılıp dua edecem sizlere iyiki varsınız
canımsınız ya hepiniz candan mutlusunuz inşallah rabbim sizede nasip eder
naber fıstıkım senin sonuç ne zaman:26:aaayy ben ozel hastanelerınbırınde yaptırırım pazar gunu dayanamaaaammmm. . . .ozel hastanelern laboratuvarları acık degılmıdııırrr?
Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bende opu ya gidiyorum dua edin canlar Allah'a emanet olun
çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bende opu ya gidiyorum dua edin canlar Allah'a emanet olun