• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

sonradan dahil oluyorum konuya ama herkese selamlar

tüp bebek tedavisi için iğnelere başlayalı 1 hafta oldu

bugün yumurta toplama günü belli olacak karından iğneler yüzünden karnım mor mor oldu.

allah hepimizin yardımcısı olsun

ben şuan hiç birşey hissetmiyorum bu doğal değil sanırım

heyecan yok, mutluluk yok
sadece panik bir haldeyim diyebilirim.

bu konuda konuşmak istiyorum ama çevremdekilerinde acıyarak bakışları beni sinir ediyor.

kımseyı umursama. . .kendını esını ve bebıslerını dusun. . . Daha dogmayan karnında bıle olmayan bebıslerını dusun mutlu ol. . . .bu surecte pozıtıf enerjı ccok onemlı . . .stres cok etkılıyo cunku bebıslerı. . .basına bısey gelse herkes on dk uzulur unutur gıder esın cocukların bakı kalr. . .sen panık yapma. . . Mutlu olmaya calıss. . .herkesı herseyı salla gıtsıınn. . . Hersey bebıslerımız ıcıııınnn:) kendınden bahsetsene. . .nerde tedavn kac yasndasn vs

Benim dün test günümdü.8 gün negatif çıkmıştı.Dünde negatif çıktı.Yaşadığım acıyı anlatacak kelime bulamıyorum kızlar.Eve gelmek istemedim.Deli gibi sokaklarda dolaştım.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok acı.

geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım benim ya çok üzüldüm

kızlar bende bişey sorucam ?

devlet hastnelerinde tüp bebek yapmak için neden 23 yaşının doldurulması bekleniyor ? :26:

günaydın aarkadaşlar crinone jel nasıl kullanılıyor ya offff değişik bişimiş bu

kımseyı umursama. . .kendını esını ve bebıslerını dusun. . . Daha dogmayan karnında bıle olmayan bebıslerını dusun mutlu ol. . . .bu surecte pozıtıf enerjı ccok onemlı . . .stres cok etkılıyo cunku bebıslerı. . .basına bısey gelse herkes on dk uzulur unutur gıder esın cocukların bakı kalr. . .sen panık yapma. . . Mutlu olmaya calıss. . .herkesı herseyı salla gıtsıınn. . . Hersey bebıslerımız ıcıııınnn:) kendınden bahsetsene. . .nerde tedavn kac yasndasn vs

evet bende oyle düşünüyorum dediklerinede çok haklısın ama kulak asmamak çok zor dokunsan ağlayacak durumdayım yada patlamaya hazır bomba

neyse diyarbakırdayım 32 yaşımdayım 1,5 yıldır buradayım anca doktora karar verip anca işlemlere başlayabildik

evet bende oyle düşünüyorum dediklerinede çok haklısın ama kulak asmamak çok zor dokunsan ağlayacak durumdayım yada patlamaya hazır bomba

neyse diyarbakırdayım 32 yaşımdayım 1,5 yıldır buradayım anca doktora karar verip anca işlemlere başlayabildik

sen bıze takıııllll kııızzz :) ne stres kalır ne bısey. . . .cılgınlar gıbı eglenıyoruz bız burda. . Hehe :)

:kkk:
Benim dün test günümdü.8 gün negatif çıkmıştı.Dünde negatif çıktı.Yaşadığım acıyı anlatacak kelime bulamıyorum kızlar.Eve gelmek istemedim.Deli gibi sokaklarda dolaştım.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok acı.

Üzme kendini her şey takdir ilahi inşallah olacakkkkk bozma moralini

eşimde öyle diyo en iyisi p.tesiyi beklemek inşallah sonuç pozitif çıkar beraber yapacaz ama

aaayy ben ozel hastanelerınbırınde yaptırırım pazar gunu dayanamaaaammmm. . . .ozel hastanelern laboratuvarları acık degılmıdııırrr?

inşallah inşallah artık haberler arka arkaya gelecek inşallah

5 ci gün embriyoları 10cu gün kanda bakılıyor canım idrarda benim çıkmadı kan daha kesin

meleğimmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh inşallah rabbim enkısa zamanda nasip etsin benimle biirlikte can çekiştiniz valla sen nihal fatma ve bütün kızlar allah razı olsun nihalin duydugu ses fatma duydugu andaki ses tonu senin duydugun andaki ses tonun inan kulaklarımda kendiniz gibi sevindiniz bol bol namaz kılıp dua edecem sizlere iyiki varsınız

canımsınız ya hepiniz candan mutlusunuz inşallah rabbim sizede nasip eder

amiin fatoşum çook dua et bize .....
öyle mutlu oldum ki görmden bilemezsin mutluluğumu sanki kendim onca negatiften sonra pozitif almış gibi sevindim
kardeşim seni hiç tanımıyo ama o bile çook sevindi
bu gece mutluluktan uyumamışsındır kesin bebişlere iyi bak canım
artık boy boy resimlerini çekip atarsın buraya:emir_bebek:

Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))

Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))

:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bende opu ya gidiyorum dua edin canlar Allah'a emanet olun

:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bende opu ya gidiyorum dua edin canlar Allah'a emanet olun

allah kolaylık versin güel güzel yumoşların toplansın inşallah hadi bakalım:)

Back
X