şubat ta tüp bebek:)

aman destina hayırlısı şaka bi yana da ben bebişlerden başka bişey düşünemiyorum

durum çok fena

şimdi öğle arasına çıkıyorum bi yere gidicem orada senin içinde dua ederim valla içimden geldi

allah hayırlı evlatlar versin sağlıklı sıhatli kısmetli mutlu çocuklar nasip etsin isteyen herkese

görüşürüz

yok yaa. . .olması gerekıyo demı :( tutunma kanaması olmadı hıc. . . Tutunamadılar mı bana gözümün nuru yavrularımm

hemen psikopata bağlama yavrum fatoş hiç bişey hissetmiyorum belirti yok diyodu güzel haberini aldık inşallah seninde öyle olur ağzını yidiğim :16::16::16:

aman destina hayırlısı şaka bi yana da ben bebişlerden başka bişey düşünemiyorum

durum çok fena

şimdi öğle arasına çıkıyorum bi yere gidicem orada senin içinde dua ederim valla içimden geldi

allah hayırlı evlatlar versin sağlıklı sıhatli kısmetli mutlu çocuklar nasip etsin isteyen herkese

görüşürüz
AMİNNNNNN kuzum allah razı olsun bacı hepimize inşallah

ewt akşam çatlatma iğnesi var hayırlısı inşahlar sanırım 7 8 yumurta saydı az mı acaba

doktor iyi dedi ama bakalım hepsinin içi dolu mu dedi

yumurtacıkları seviyorum her akşam her sabah her öğlen her aklıma geldiğinde

Nasıl yaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaa şimdi farkettim ki benim elim sürekli karnımda yumurtacıkları seviyorum :))))))))

kızzz sen türbeyemi gidiyon aklıma direk adile naşit geldi al sana bi göbek ver bana bi bebek :9::9::9::9:

oy allahım affet

EY RABBİM, Sen umanı umutsuzluğa düşürmezsin,sen senden isteyeni geri çevirmezsin ey ismi deva,zikri şifa ve itaati zenginlik olan!Sermayesi ümit vesilahı ağlamak olanbu kullarına maddi manevi şifa ol,Sana yönelen kalblerimizi boşçevirme AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

sabırsızlıkla yavrularımı beklıyorum teyzesııı :-p dua et bızee . . . sızın sorun neydı? Hangı ılacları verdı ılk etapta

amiin ncm insaAllah =)

bizim morfoloji sorunu vardı cnm esimin..
bnde birsey gözükmeksizin, yinede yumurtalarım biraz küçük görüyünomus dün dr um öle dedi, ve bunu büyütüp kaliteli hale getirmek için iğnelerimi daha önce de olduğu gibi, olmaıs gereknden fazla veriyolar bana..

ilk etapta ;
folik asit, yasmin, biteral, tedradox.. tabi bunlar bitince gerisi gelicek :)
biteral iki kutu, esimle ben içiyoruz, biri benm biri esimin.
ve merkeze bu ilaçların bitiminde gititğimizde, esimde tedradox içmeye baslıycakmıs..
ve tabi esimin tahlil sonuçları istanbuldan gelicek. o sonuçlar göre blki esime farkıl ilaçlar da uygulanabilir.sonuçlara bağlı..
ve bnden de kan pıhtılasması için kan alındı, bunun sonucu da istanbuldan gelicek ve duruma göre histereskopi yapılcak..
ve bütün ilaç , iğne paralarını biz cepten ödücekmişiz :P

artık bu saat den sonra ... sabır sabır yaa sabırrr (sarkısını)
birde ... para , para , para.. varlığı bir dert.. yokluğu yara (sarkısını)
söyliycem :29::29::29:

ssende neler kullanılmısıt ilk etapta cnm

Son düzenleme:
ikinizi de çok tebrik ederim.. :29:gözünüz aydın..insaAllah sonuna kadar güzel haberler alırnsınız sağlıklan..:nazar:
fatoş cnm seni iki kere tebrik edeyim, malum ikizmis.. :1:
Rabbim bizleri de sizler gibi sevinenlerden eylesin insaAllah:nazar:

ikinizi de çok tebrik ederim.. :29:gözünüz aydın..insaAllah sonuna kadar güzel haberler alırnsınız sağlıklan..:nazar:
merhaba canım berru_bugra nında ikiz

merhaba canım berru_bugra nında ikiz

:53::53::53::53:aaaa hay maşşaAllahh.. :nazar::nazar::nazar:ay ben bilmiordum özr..
aman Allahım çokk sevindimmm.. bizlere de umut olsun bu haberler insaAllah, burası bence ikiz topiği olsun, hepimiz böle çifter çifter sevinelim yaraBbiimm.. :16::16::16:

Back
X