• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

tranferden sonra eve gelince banyo yaptınız mı yapsam mı yapmasam mı karar veremedim

tranferden sonra eve gelince banyo yaptınız mı yapsam mı yapmasam mı karar veremedim

yapma canım.yapıpda acabalarla gezinmektense yapmadan 2-3 gün evde pis otur daha iyi.hem banyo yapılmaması lasım diye okumuştum.bunca sıkıntı sitres oluyorsun bide banyo düşünme.hakkında hayırlsı olsun.

Canim ilk 3gun banyo yapma ben 4cu gun yaptim ama ilik su ile sicak suyla yapmamak lazim vucut gevsedigi icin onerilmiyor hizlica ilik su ile yap ben bir dakikada cikiyordum birkere sampuan yapip ciktim ne yalan soyleyim 4gunde bir yaptim bugunde yapacam resmen saclarim kece gibi oldu

kızlaaarr hıckırık tuttu kesın benı anıyosunuzzz, bılıyorum ozledınız amaaaa muge anlı ya daldım unuttum sızı kusura bakmayııınn :)

meleğim:emir_bebek::emir_bebek: geçen gece geldi yine çook mutlu oldum onu görünce:53:
hiç bitmesin hiç uyanmıyayım istedim ama :14:
her rüya gibi
bitti yine....:43::43::43:
Insallah melegim en kisa zamanda kavusursun ben cani gonulden dua ediyorum rabbim en kisa zamanda kavusursun yavruna biliyorum beklemek zor seninde benimde koskoca 6yilimiz var bekledigimiz innsallah en kisa zamanda kavusursun meleklerine

Canim ilk 3gun banyo yapma ben 4cu gun yaptim ama ilik su ile sicak suyla yapmamak lazim vucut gevsedigi icin onerilmiyor hizlica ilik su ile yap ben bir dakikada cikiyordum birkere sampuan yapip ciktim ne yalan soyleyim 4gunde bir yaptim bugunde yapacam resmen saclarim kece gibi oldu

:9:oooooooo FATOŞ hanım gelmiş:10: hoşgeldin kız unuttun bizi buldun ikizleri....:emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlaaarr hıckırık tuttu kesın benı anıyosunuzzz, bılıyorum ozledınız amaaaa muge anlı ya daldım unuttum sızı kusura bakmayııınn :)
bende tiryakiydim bir aralar ama bıraktım artık kız bebişlerde müge anlıyı doğmadan tanıyacak yawwwwww:52:
Insallah melegim en kisa zamanda kavusursun ben cani gonulden dua ediyorum rabbim en kisa zamanda kavusursun yavruna biliyorum beklemek zor seninde benimde koskoca 6yilimiz var bekledigimiz innsallah en kisa zamanda kavusursun meleklerine

inş fatoşum sağol canım nasılsın varmı belirtiler:26:

canım benim 3. gün emriyosuydu, sizlerin hikayelerinide okumaya çalıştım ama kafam hiçbirşey almıyor kişiler durumlar karıştı birbirine :(

canımm 12.gun test yap sen . . .5.gun embryosu olsaydı 10.gun yap derdım ama 12.gun yap ıns guzel sonuclar alırsın. . .yas kactı sorunneydı senın

puffy68 ınsaallaaah sevıncten kutlama yapmaktan unutmustur bıze haber vermeyı :)

bebişlerimle beraber biz geldik bu gün tedirgin bir gece geçirdik sanki hastalanacakmış gibi ama çok şükür bir şey yok sonra dua ettik hepimize ve pufyy ye siz nerdesiniz ne yapıyorsunuz
nasılsınız:emir_bebek::emir_bebek:(şu zamanı ileri saramayık değilmi):emir_bebek::emir_bebek:

Back
X