• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Kızlar benim dondurulmuş blastosist transferiydi.9. gün değerim 38 çıktı,düşük gibi görünüyor ama doktorum 9. gün ve dondurulmuş embriyo için normal dedi.2 gün sonra tekra test yapalım artması gerekiyor dedi. Tüm tüp bebeklerde 2 gün sonra tekrar test yapıyoruz dedi.Dondurulmuş olduğu için ancak kendine geliyordur dedi.Böylellikle mutlu ve heyecanlı bekleyiş bAşladı,yarın tekrar test yapılacak.Dün gece az miktarda kanama oldu ama geçti 1-2 ün coraspini kes zaten yarın test yapılacak dedi.Haliyle biraz endişeliyim ama rahat olmaya çalışıyorum.

Eşimin sperm sayısı az ama tedavide anlaşıldı ki benimde yumurtalarım ancak ilaç dozunu arttırınca gelişti.

Dua edin kızlar,bebeğim sıkı sıkı tutunsun bana...

bak benı fecı tahrık edıyosunuuzzz :) bugun 8.gunummm gıdıp test yapıcam heeee :) çıldırdım ıyıceeeeee. . . . Catlıycaaamm

bak benı fecı tahrık edıyosunuuzzz :) bugun 8.gunummm gıdıp test yapıcam heeee :) çıldırdım ıyıceeeeee. . . . Catlıycaaamm

İdrar testi yapma bence,değerin 100 ün altındaysa idrarda çıkmıyor bildiğim kadarıyla boşu boşuna kendiniz üzmüş olursun.

Son düzenleme:
selamlar ballarım, canlarım.. cigerlerim.. nassınız bakimm :1::1::1:

Cumanız hayır ve bereketli olsun insaAllah..Rabbim bugün yapılıpta kabul oluncak dualar arasında, bizlerin de yapmıs olduğumuz dualarımıza, Peygamber Efendimiz(sa.v.) ' in yüzü suyu hürmetine, kabul eyler insaAllah, bizlerin de yüzleri gülsün, muradlarımıza erelim, hayırlısınla, sağ-salim kucaklarımız ve evlerimiz şenlensin insaAllah.. bu çektiğimiz sıkıntılarımızı unutturacak miniciklerimizle, mutlu-mesut yaşayacağımız günler nasip eylesin insaAllah..(Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn).... :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

günün duasını da yaptık çok sükür.. simdi gelelim alıntılarıma birseyler demeye :1:ee nassınız bakim herkesler iyidir umarımm :29:

naber kız fıstık nerlerdesin hiç görünmüyon kk da:37:

sen çok mu görünüyon kız, takibimdesin valla, buradan çok diğer topiktesin maşşallah :51::51::51:

günaydııınnn
günaydııınnn
günaydııınnn :) nasılsınız canlarııımmmm. . . Bebıslerım ve ben cok mutluyuzzz yıneee. . . . Kavusmamıza az kaldı ınsaallaaaahhh :) pazar gunu test vaaarr. . . ..dua edıınn
iyiyiz cnm.. sende insaAllah yüzü gülenlerden olursun cnm..Rabbim hepimizi güldürsün insaAllah :16:
Herkese gunaydinnnn hayirli cumalarrr.. bende carsamba gorucem keseyi yine vakit gecmiyorrr ;)

sanada hayırlı cumalar berru.. güzel günler yakında, insaAllah Rabbim nasip eder :16:

Çok teşekkür ederim canım.26 aylık bekleyiş sona erdi inşallah,dua edin sağlıkla devam etsin.Sıkı sıkı tutunsun bebeğim bana...

Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

umutluyum, cnm gözün aydın..tebrik ederim...
Rabbim bekleyişini son buldurmuş insaAllah daha güzel haberlerinle bizlerle olursun.. amiin cnm bizlerede çok dua et
:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI----------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

ftmaydn... cnm nasıl gidiyor bebisli günlerr :16:hersey yolundadır umarım...:nazar: şu listende bizlerde insaAllah mavi boncuklu günlerimizi de görürüz :16:
yeter ki Rabbim OL desin, ve bizlerinde yüzü gülsün sizler gibi
:29:

Hepinize her gün Ya Varis okuyup,dua edicem,Allahım isteyen herkese versin,Bizde sağlıkla kucağımıza alalım.

umutluyum_ben....., cnm senin bu nickinde biraz benim nicke benzediği için kendime bu kez kinde pay çıkarıyim diyorum.. :1:bnde umut81 olaraktan..
Rabbim umularımızı boşa çıkarmasın insaAllah, gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz..Allahım bu sıkıntılarımızı unutturacak günler görmeyi nasip eylesin..:nazar::nazar::nazar:
bizlerede bol bol dua et cnm.. amiin cnm amiin.. :16:

Son düzenleme:
Canım yapma,bende ilk denememde senin gibiydim,uyuyamıyordum geceleri,her gün ağlıyordum negatif sonuç aldım.Dondurulmuşlarla 2. denememde hep olumlu düşünmeye çalıştım,Zaman zaman tabi ki korktum hatta en son testten önceki gece olmak üzere 1-2 kere ağladım ama yinede hep olumlu olmak için çaba sarfettim.Çok şükür dün pozitif sonuç aldım.Yarın tekrar test yaptırıcam,katlanarak artması gerekiyormuş,dün akşam az miktarda kanamam oldu,heyecandan nasıl ölmüyorum hayret ediyorum ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum.Allahım benimkine sağlık versin,sizinkilerde sımsıkı tutunsun inşallah...

amin inşallah RABBİM hepimizin gönlüne göre versin sende inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI----------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

49.nisaemre-------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

Arkadaşlar sonucum pozitif,Rabbime şükürler olsun,bende hamileyim,yarın test tekrarı yapılacak,yükselmiş mi diye.Dün akşam birkaç damla kanamam oldu ama kesildi,içimi rahat tutmaya çalışıyorum.umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.

Fatmacım seni de tebrik ederim,Listedeki durumumu değiştirirsin artık :)

canım benim hayılı olsun gözün aydın çok sevindim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::30::30::30::30:

heehh şimdi oldu göbeğim çatladı ya günlerdir liste yapılıo bende varım demekten bi hal olmuştum çoookkk teşekkürler sesimi duydun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52:

slm kızlar sizi takip ediyorum maşallah çok eğlencelisiniz yorumlarınızı tebessümle okuyorum :)
pozitif alan arkadaşalrı kutluyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
negatiflerede üzülmeyin dicem ama bende aylardır bu laftan sıkıldım
ne olursa olsun hayat devam ettikçe ümitler bitmez
sonuç bekleyenlerde inş. mutlu sona ererler
size bikaç sorum olcak tecrübelerinize dayanarak
ben pkoluyum 3aydır klomende 2yumurta büyüdü çatladı ama gebelik olmadı
aşılamada hem maddi hem zaman kaybı görüyorum düşünmüyorum şans çok düşük
haziranda inş. tüp bebek düşünüyoruz
siz çocukken kızamık oldunuzmu? dün kuzenime dr çocukluğunda kızamık olmadığın için aşı yapcaz 6ay korunmak zorundasın demiş
bide kendime ve eşime kromozom testi yaptırmam gerekiyomu tüpten önce
bide kan pıhtılaşma testine gerek varmı sizler yaptınızmı bunları tüp bebek tedv.den önce
şimdiden tşkler :)

canlarım nasılsınız ??????? :16::16::16:
mehlikaerva 3000 ya varis okudum canım allah kabul etsin kuzum

Cumanız hayır ve bereketli olsun insaAllah..Rabbim bugün yapılıpta kabul oluncak dualar arasında, bizlerin de yapmıs olduğumuz dualarımıza, Peygamber Efendimiz(sa.v.) ' in yüzü suyu hürmetine, kabul eyler insaAllah, bizlerin de yüzleri gülsün, muradlarımıza erelim, hayırlısınla, sağ-salim kucaklarımız ve evlerimiz şenlensin insaAllah.. bu çektiğimiz sıkıntılarımızı unutturacak miniciklerimizle, mutlu-mesut yaşayacağımız günler nasip eylesin insaAllah..(Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn).... :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

günün duasını da yaptık çok sükür.. simdi gelelim alıntılarıma birseyler demeye :1:ee nassınız bakim herkesler iyidir umarımm :29:

sen çok mu görünüyon kız, takibimdesin valla, buradan çok diğer topiktesin maşşallah :51::51::51:

iyiyiz cnm.. sende insaAllah yüzü gülenlerden olursun cnm..Rabbim hepimizi güldürsün insaAllah :16:

sanada hayırlı cumalar berru.. güzel günler yakında, insaAllah Rabbim nasip eder :16:

Rabbim bekleyişini son buldurmuş insaAllah daha güzel haberlerinle bizlerle olursun.. amiin cnm bizlerede çok dua et

ftmaydn... cnm nasıl gidiyor bebisli günlerr :16:hersey yolundadır umarım...:nazar: şu listende bizlerde insaAllah mavi boncuklu günlerimizi de görürüz :16:

umutluyum_ben....., cnm senin bu nickinde biraz benim nicke benzediği için kendime bu kez kinde pay çıkarıyim diyorum.. :1:bnde umut81 olaraktan..
Rabbim umularımızı boşa çıkarmasın insaAllah, gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz..Allahım bu sıkıntılarımızı unutturacak günler görmeyi nasip eylesin..:nazar::nazar::nazar:

aaaaaaaaaa demek peşime düştün heeeeee:27::30::30::30:
yavrum burda kimseyi bulamıyom fatoş gelmiyo nihal falan da yok bende oraya gidiyom geziyom kk da:27::27:

[/QUOTSürekli dua edicem canım,sizde bana dua edin sağlıkla kucağıma alayım.

yatak döşek yatıyom kızz çok pirişanım öhöhöhöhöh

adete kadar geçse bari yawwww

sen nerelerde takılıyon de bakim kızzzzzz
daha geçmedimi senin grip:2:
:2:
yok canım ya sizi buralarda bulamayınca başka topiğe gidiyom geziyom yani kk da:9::10:
canım sende face varmı:44:

Canım Bursa' da hangi merkez ve hangi doktor acaba
ben bursada fakültede yaptırdım daha önce jimerde aşılama yaptırdım olmadı malesef:50::50::50:

ben de bursa da yaptırdımm aşılamamı acıbadem de şahin zeteroğlu idi doktorum...ama biz de fakülte hastanesine karar verdik eşimle......28 şubat test günüm ama 28 şubata gelmeden görücem kırmızılarııı...barış bey nasıl bi doktorrr çok yoğun mu...ilgi nasıll fiyatlar nasıl...mart başında randevu alıcazz inş.. tüp bebek mi aşılama mı olur 2. denememiz barışbey le konuştuktan sonra karar veririz sanırımm...sen de biraz bahseder misin... yadımcı olur musun bana...

daha geçmedimi senin grip:2:
:2:
yok canım ya sizi buralarda bulamayınca başka topiğe gidiyom geziyom yani kk da:9::10:
canım sende face varmı:44:

nezleyi atlattım tam diye seviniyodum bu seferde boğaz ağrısı başladı yaww
kötü toklu gibi hastalıktan kurtulamıyom deli oluyom kızzzz tam tedaviye başlıycak zaman yaaa
bu arda face yok benim

Back
X