şubat ta tüp bebek:)

mehlikacım benim transferim cuma olduya hiç birşey hissetmiyorum batma falan yok biraz şikinlik var okadar endişelensemmi acaba senin bu günlerde nasıloldu kuzum ya varmı batma kramp merak ettim:emir_bebek::emir_bebek:

Canim bu gun sizin sevincli haberlerinizle umutlandim. Bize bu guzel haberleri verdiginiz icin tesekkurler , Allah mutlu ve huzurlu bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin , Saglikla bebegini kucagina al buyuk ve mutlu bir aile olun insallah.
Allaha emanet olun...

canım benim düsün düğün icin ALLAH razi olsun rabbim sizede nasip etsin insallah..

mehlikacım benim transferim cuma olduya hiç birşey hissetmiyorum batma falan yok biraz şikinlik var okadar endişelensemmi acaba senin bu günlerde nasıloldu kuzum ya varmı batma kramp merak ettim:emir_bebek::emir_bebek:

arasıra kucuk batmalarım var bıde asırı vajınal kasıntı ve kurulukk. . . .dayanılmaz acı cekıyoruuummm. . .

bıde kac embrıyo transfer edıldı ve kacıncı gun?

nmg 2010 nasılsın canım ne zaman başlıyorsun tedaviye hayırlısıyla inşallah:34:Nihalim geçmişi okumadan sordum yukarda yazmışsın canım kusura bakma güzelim yaa(:

sorun değil canım tekrar başlayacam tedaviye ama tedavi öncesi doktorum histereskopi ve genetik tahliller istiyor onları yaptırdıkdan sonra başlayacam tekrar canım... seninde tutunur yavruların sıkıca sana inşalllahhh.

sorun değil canım tekrar başlayacam tedaviye ama tedavi öncesi doktorum histereskopi ve genetik tahliller istiyor onları yaptırdıkdan sonra başlayacam tekrar canım... seninde tutunur yavruların sıkıca sana inşalllahhh.
sağol tatlım herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul eder canım hepimizin:16::16:

:53::53::53::53:aaaa hay maşşaAllahh.. :nazar::nazar::nazar:ay ben bilmiordum özr..
aman Allahım çokk sevindimmm.. bizlere de umut olsun bu haberler insaAllah, burası bence ikiz topiği olsun, hepimiz böle çifter çifter sevinelim yaraBbiimm.. :16::16::16:

tabi teyzesi ikiz benim bebislerim :nazar: darısı ınsallah sızlere ınsallah..

hayalimdi. . .hamile kaldıgımda kucuk şirin bi bebek patıgını ıcıne tatlı duygusal bı not yazarak esımın ıs yerıne kargoyla gondermek. . ona surprız yapmak. . . Onu sevınce bogmak sasırtmak. . . .ama test gunum bellı. . .ya hamıleyım yada degılım. . .ya cok sevınıcez yada cok uzulucez. . .esıme surprız yapma ıhtımalım 0 artıkk :(

Taze anneler bebişleriniz hayırlı , sağlıklı, sıhhatli, mutlu, kısmetli olsun inşallah

Allah olmayanlarada versin gönüllerindekini hayırlı etsin inşallah

Amin

hayalimdi. . .hamile kaldıgımda kucuk şirin bi bebek patıgını ıcıne tatlı duygusal bı not yazarak esımın ıs yerıne kargoyla gondermek. . ona surprız yapmak. . . Onu sevınce bogmak sasırtmak. . . .ama test gunum bellı. . .ya hamıleyım yada degılım. . .ya cok sevınıcez yada cok uzulucez. . .esıme surprız yapma ıhtımalım 0 artıkk :(

bende telefonda soyledım cnm calısıyodu esim benımde aklımda cok sey vardı ama olmadı,hic üzülmüyosun sonucun güzel olsun o size doya doya yeter..

bende telefonda soyledım cnm calısıyodu esim benımde aklımda cok sey vardı ama olmadı,hic üzülmüyosun sonucun güzel olsun o size doya doya yeter..

ama yıllardır hayal ettıklerı ıcınde kalıyo ınsanın. .. oyuzden 10.gun mu ogrensem dıyorum. . .yada 9. Gunu . . .surprız olsa. . . Net sonuc alamaz mıyım kı

Back
X