şubat ta tüp bebek:)

neden bende hamılelıgın 5.haftası ıcerısınde dıyor daha 4 ancadır yani :)

son adet tarihini doğru yazdın değilmi berru tekrar kontrol et olmazsa sen söyleyince dikkat ettim .
kalp atışlarını duymadık haftaya gidicez 7.haftada dedi doktorumuz bakalım heyecanla bekliyoruz eşimle
inş bir sıkıntı olmadan kalp atışlarını duyarım inş.............

iyi olmana sevindim aslandefne umarım herşey yolunda gidiyodur

sabırlı ol canım gününde yap testini hepimizin hayalleri oluyor ama ne yapalım bizim kaderlerimizde böyle şükürki yine evlat sahibi olma şansımız var o yüzden üzülme mehlika
pozitif güzel haberi alınca zaten unutuyosun seviniyosun güzel haberlerini bekliyorum mehlika dualarım seninle cnm

evet sağ tarafta kist var aynı ilacı vedi.benim rahim kalınlığı normalden az çıkıyor hep . bu sebeple ölçtür dedi.tedaviye balıkesirden bursaya gidiyorum. oradaki dr ölçsun dedi 7 altında çıkarsa başka biryey yapacakmış. 7 yi geçerse adet olunca gel iğnelere başlayalım dedi.. inş tertemiz gideriz tabii birde benim kalınlaşma sorunum var şükret valla..

slm kızlar ben yeni katıldım aranıza benimde kist vardı ameliyat olduğum için rezevlerim azalmış kisti nasıl boşaltıolar merak ettim şimdi

kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.

kızlar 11 ci gün degerim 389 bugun kendim kagıda çıkartıp baktım telefonda almıştım haberi
11ci gün 389
13cü gün 775
doktorum artış iyi dedi haftaya kese görmek için gidecegim
rabbim herkeze bu mutlulugu yasatsın inşallah

merhaba arkadaslar...

benımde bugun doktorla gorusmem vardı ancak gidemedik bazı aksaklıklar cıktı..pers.ins gidicez bakalım

simdi benım aklıma takılan soruları sizlere sormak istiyorum..

doktor demiştiki düşen bebegımın kromozon analizini yapmamız gerekiyor diye bu tahlıl sonucu ne kadar sürer acaba?

adetin 2.günü gidilmesinin amacı hormonlara baktırtmak için mi?

birde bu süreç ne kadar zaman alıyor acaba? artık beklemek istemiyorumda ben :43::43: mesea basvurudan 2ay sonra aşılama mı yapılıyor?

çok soru sordum farkındayım kusura bakmayın kızlar...

dün canımı baya sıktılar geneee... ilk hamişlikten sonra neden niçin niyee gibi aptal saptal sorulara kemküm diyerek geçiştirmekle meşguldumm:23::23: neden olmadı allah neden olmadı...elinin körüü sananeee be kadınnn dicekktimm nerdeysee :47::47::14::43:

Can sıkıntım geçsin diye film seyredeyim dedim aglamaktan komaya girdim anasını satım :(((

merhaba arkadaslar...

benımde bugun doktorla gorusmem vardı ancak gidemedik bazı aksaklıklar cıktı..pers.ins gidicez bakalım

simdi benım aklıma takılan soruları sizlere sormak istiyorum..

doktor demiştiki düşen bebegımın kromozon analizini yapmamız gerekiyor diye bu tahlıl sonucu ne kadar sürer acaba?

adetin 2.günü gidilmesinin amacı hormonlara baktırtmak için mi?

birde bu süreç ne kadar zaman alıyor acaba? artık beklemek istemiyorumda ben :43::43: mesea basvurudan 2ay sonra aşılama mı yapılıyor?

çok soru sordum farkındayım kusura bakmayın kızlar...

dün canımı baya sıktılar geneee... ilk hamişlikten sonra neden niçin niyee gibi aptal saptal sorulara kemküm diyerek geçiştirmekle meşguldumm:23::23: neden olmadı allah neden olmadı...elinin körüü sananeee be kadınnn dicekktimm nerdeysee :47::47::14::43:

hoşgeldin canım bildlklerimi söyliyim
kromozom analizini bilmiyom kuzum
adetin 2. yada 3. günü hormonları kontrol için gerekli ogünlerde en doğru sonuç çıkıyo
sen aşılama yaptırmakmı istiyosun ????
eğer sıkıntı yoksa adetin 2. yada 3. günü ilaçlara başlarsın tatlım
benimde 4 seneye geldi evleneli aynı muhabbetlerden hiç kimseyle mecbur kalmadıkça görüşmüyorum annesigille bile eşim bana destek çıkıyo sağolsun

kızım siz yine iyisiniz. . . Ben müge anlıyı izliyorum ben napıyımmm ayooolll :)

bana anne olmak nasip olmıycak sanırım
bugün opum vardı,2 yumurtadan birisi boş çıkmış,diğerindende çok umutlu değildi doktor.döllenemeyebilirmiş.

bugün opum vardı,2 yumurtadan birisi boş çıkmış,diğerindende çok umutlu değildi doktor.döllenemeyebilirmiş.

canım benim sıkm canını bunda dğilse öbür denemede inşallah olcak kuzum yaa kıyamam
senin yumurta rezervi ne alemdeydi

Canım hemen öyle umutsuzluğa kapılma.. gün doğmadan neler doğar .. pes etmek yok inatla devam edeceksin bu yola...

kıyamam yaa . . . :( vardır bı hayır hayatmm yaa ınsallah saglıkla gelısır o yumosuuunnn. . .

Back
X