Protestan iyne yaptiriyormusun
"""""Merhaba canim , progestan igne yaptiriyorum her gun 2 ampul hatta oye bir haldeyimki oturamaz durumdayim...
ben uzmuyorum daaaaa onlar cok yaramaz teyzesıııı :) kaynımda batıp duruyolaaarr. . . .ıns tutunurlar annecıklerıneee. . . .kucuk sevgılılerım benımmm. . . .
""""""Anne hiperaktif bebisleri ne olacak ki:)))
benim yumurtacıklar 20mm olmuş perşembeye toplama var
doktor beklediğimden iyi dedi
anlamadım ne bekliyordu acaba
neyse seme gibi oluyorum o muayeneye gidince soracaklarımı da unutuyorum
""""""Selam , cok guzel buyumusler insallah guzel embryolariniz olur.
Bu arada butun doktorlara ayni galiba benimkide her seyde bekledigimden daha iyi deyip durdu hatta bende ne var diye sonunda komplekse girdim :)))
26 şubat test gunum. . .ama o gune kadar nasıl dayancam bılmıyorumm. . . .5.gun ebrıyosu olunca erken yapsam cıkar mı kı dıyorumm. . .
""""""Otur oturdugun yerde bekle sabirli ol son gune kadar , benim test gunum persembe bak sabirla bekliyorum hemde sanci ve akintilara ragmen , su gunlerin tadini cikar :)))
ewt akşam çatlatma iğnesi var hayırlısı inşahlar sanırım 7 8 yumurta saydı az mı acaba
doktor iyi dedi ama bakalım hepsinin içi dolu mu dedi
yumurtacıkları seviyorum her akşam her sabah her öğlen her aklıma geldiğinde
Nasıl yaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa şimdi farkettim ki benim elim sürekli karnımda yumurtacıkları seviyorum :))))))))
"""""7 - 8 yumurta sayisi cok iyi , insallah hepsi dolu cikar ve dollenir , bende transferden bu yana sizin gibiyim elim hep karnimda ve hep konusuyorum minislerimle.....
Kizlar bisey sorucam yardmci olurmsnz canlarim.bugun transferimin 8. gunu ve burnum kaniyo sizce coraspinle alakali olabilirmi hic olmazdi burun kanamam
"""""Canim kesinlikle coraspinle alakalidir , esim stendli oldugu icin uzun suredir coraspin kullaniyor birazda burun damarlarinda zayiflik varmis ve surekli burnu kaniyor , kanama artarsa doktorunla gorus derim....
canım benim düsün düğün icin ALLAH razi olsun rabbim sizede nasip etsin insallah..
"""""İnsallah.......
kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.
"""""""Emanet bebisleriniz bolunsun bolunsun kocaman olsun insallah , hayirli transfer yasamanizi dilerim...
kızlar 11 ci gün degerim 389 bugun kendim kagıda çıkartıp baktım telefonda almıştım haberi
11ci gün 389
13cü gün 775
doktorum artış iyi dedi haftaya kese görmek için gidecegim
rabbim herkeze bu mutlulugu yasatsın inşallah
""""""Dualarin icin tesekkurler , bran once keseni gormeni dilerim....
kızım siz yine iyisiniz. . . Ben müge anlıyı izliyorum ben napıyımmm ayooolll :)
""""""Bende izliyorum muguyu ,o kadar kavga varki senin benim bebisler bir cikacak avaz avaz kavga ede ede , edepsiz olacaklar :)))
Meryem süresi okumanızı rica ediyorum Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun. Hastaneden aradılar 3 tane yumosum oluşmuş yarın sabah 09:30 da transferim olucak Allah'ın izni ile bebeklerim dualarla gelsin inş annelerine
""""""Canim transferin simdisen hayirli olsun , ben her gun yasin ve meryem okuyup buralarda tanidigim tanimadigim herkese gonderiyorum , kabul olur insallah...
her gün yasin, meryem suresi okuyorum ben yarın senin için de okurum bu arada yarın benim de transferim var allah yolumuzu açık etsin bebişlerimizi getirelim onlara iyi bakaım annesi :)
"""""Sizinde transferiniz hayirli olsun , size tutunsun hic birakmasinlar insallah...
canmm benim de rezev problemim var bu ay tüp bebek yaptırıcaz RABBİM herkezin yardım um necısı olsun ama merak ediyor ne kadar sürede azalıo rezev şimdi ilkinde tutmassa ikincisine dahadamı azalacak birde hayıt tohumu polen falan dene meryem suresinde de geçiyor ya KÜN VEYE KÜN ol deriz oluverir die fsh 125 olanın bile oluomuş senin kaçtı ben bu amh yi yaptırmadım
Canim merhaba rezerv problemi olan biri olarak bilgilerimi paylasmak isterim.
Her kadinin dogumundan itibaren belli yumurta sayisi var , regl olma ile bu rezerv eksilmeye basliyor , yas ilerledikce rezerv azaliyor. Bazen rezerv azligi kisinin gecirdigi rahim hastaliklariyla olmasi gerekenden daha once azaliyor , malesef rezerv arttiramiyoruz tip buna care bulamadi , fakat yumurta kalitesini arttirabilirsin yada o ay olusacak yumurta sayisini arttirabiliyorsun. Bunun icin genelde kurler ve dhea hormonu oneriliyor. Bu arada rezervin azalma suresi senin yasam kalitenle alakali duzenli yasiyorsan , sigara ve kahveden uzak duruyorsan , saglikli besleniyorsan rezervin daha saglikli azaliyor ama asiri stres uzuntu durumuda rezerv cabucak tukeniyor. Fsh dusurmenin en iyi yolu kurler kadar iyi ve kaliteli yasam , acik havada duzenli spor ,benim yasim 44 ve fsh 8,15 hic bir ilac kullanmadim kur yapmadim sadece duznli yasamaya dikkat ettim birde huzur ve mutluluk pozitif dusunce cok onemli. Umarim yarcimci olabilmisimdir....