şubat ta tüp bebek:)

haydi kizlar tablomuzu doldurmak icin asagidaki bilgileri bekliyorum

Yas
Sehir/Ülke (Ülke - yurtdisi katilimcilari icin. mesela ben :))
Kacinci deneme
Problem
Transfer edilen embriyo sayisi
Klinik
Durum
Sonuc

melikaerva (sehir eksik) ve bilgecebuk bilgilerini tabloya girdim digerlerini de bekliyorum.

bıdenemcımm. . . Ben zonguldakta oturuyorum ama ankara da tedavı oluyorum. . yanına nazar boncugu hamıslere bebıs vs de koy canısııımmmm :) ayy sagol yaa ıns tez zamanda bebısın oluurr

kızzz oturduğum yerde benide paniklettin haaaaa 5. gün embriyosu çok güzel daha ne istiyon bacım

okadar sarsılmadan bişey olmaz bizim evham yaptığımıza bakma normalde transferden sonra normal hayatına dön diyolar biz garanti olsun die yatıyoz

benim normal hayatımda kalmadı evde oturmaktan patladım hep yat uyu başka bişey yapmadım ama yine çıkmadı ters giden birşeyler var

benim normal hayatımda kalmadı evde oturmaktan patladım hep yat uyu başka bişey yapmadım ama yine çıkmadı ters giden birşeyler var

tatlım herkes belirti görcek die bişey yok

ağır iş zaten yapma ama günlük ne biliyim evin içinde yürü ufak tefek işlerini yap ve sakin ol lütfen

Yas
Kacinci deneme
Problem
Klinik
Durum
Sonuc

melikaerva (sehir eksik) ve bilgecebuk bilgilerini tabloya girdim digerlerini de bekliyorum.

ilk hamile kalan ben oldum bu arada burda hehe...nazar boncuğumu lütfen unutmayın rabbim evlat isteyen herkese versin....
kaçıncı deneme:ilk deneme
problem:eşimde ağır oligoastenozoospermi
transver edilen embriyo sayısı:tek embriyo
klinic :BURSA A.R.T. Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi
durum:keseyi gördük :)
sonuç:6haftalık gebeyim

Son düzenleme:
kafayı yemeden kafayı bir toparlıyım başka şeyler düşünmeye çalışıyım yine olmuyooor olmuyoor olmuyor

valla kuzumm sabah saatlerı olaydı muge anlı bırebırdı ama ne yazıkkı aksam oldu. . . Kım kımınle kacmıs kım kımı oldurmus kım kımınle nerede ne yapmıs hepsı mugecıgımde. . . .katılı bulmaya calısırken zaman nasıl gecıyo anlamıyon :)

Yas
Kacinci deneme
Problem
Klinik
Durum
Sonuc

yaş 29
şehir kayseri
1 aşılama 1. tüp bebek denemesi
problem morfoloji ve ileri hızlı düşüklüğü
transfer edilen embriyo
klinik acıbadem
durum
sonuç (inşallah pozitif )

Yas
Kacinci deneme
Problem
Klinik
Durum
Sonuc

yaş 24
şehir istanbul
kaçıncı deneme ilk deneme
problem iki tüp tıkalı
transfer sayısı 1
özel batı bahat hastanesi
durum transferi yapıldı
sonuç kafayı yedi

yaş 24
şehir istanbul
kaçıncı deneme ilk deneme
problem iki tüp tıkalı
transfer sayısı 1
özel batı bahat hastanesi
durum transferi yapıldı
sonuç kafayı yedi

Yas 25
Sehir istanbul
3.deneme tüp bebek
Problem . Yok ama nedense bebekler tutulmuyor
Transfer sayısı. 2
Istanbul tüp bebek merkezi
Durum. Transfer yapıldı
Sonuc. Bilinmiyor...

Hepinize merhaba:3: Allah tedavilerinizin olumlu bir şekilde sonuçlanmasının nasip etsin inşallah.
Topiğinizi ara ara takip ediyordum ama hiç yazmamıştım, ben de şu an tüp tedavisi görüyorum. Bugün ikinci kez doktora gittim yumoş takibim devam ediyor,
Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah.
Klinik: Pembe- Mavi
Durum: Tedavi devam ediyor.
Daha önce iki tüp denedim, şimdi hamdolsun bir kızım var ama daha fazla geç olmadan bir bebişimiz daha olsun istedik Mevla' dan...Bakalım hayırlısı inşallah...

Son düzenleme:
canlarım super gıdıyosunuzzz. . . . Herkes bılgılerını yazsın hadıııı :) lıste guncellenıyooo

beklemek degıl bu kasıntı yanma ve kuruluk benı olduruceeekkk. . . . Ahh progestan aaahh aahh :(

Back
X