Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydi kizlar tablomuzu doldurmak icin asagidaki bilgileri bekliyorum
Yas :39
Sehir/Ülke:İSTANBUL
Kacinci deneme :1 DENEME
Transfer edilen embriyo sayisi :2
Klinik:MEDİKAL PARK /BAHÇELİEVLER
Durum :REZERV AZLIĞI
Sonuc: TRANSFERİ YAPILDI(6 GÜN SONRA MUTLU HABERİ PAYLAŞACAĞIZ İNŞALLAH)
Canım listeye benide eklermisin teşekkür ederim tatlım.![]()
iyiyiz canım hoşgeldiniz bizde bekliyoruz selamımızı bir alan olurmu diye ama tık yok topikte neğörüyonuz bakembız geldık teyzelerııııı :) bebıslerım sızı cok ozlemııısss deee, babamızdan ızın alddık sızınle muhabbet etmeye geldııkk :) nasılsınıızzzz bakalııımmm . . .
iyiyiz canım hoşgeldiniz bizde bekliyoruz selamımızı bir alan olurmu diye ama tık yok topikte neğörüyonuz bakem![]()
haydi kizlar tablomuzu doldurmak icin asagidaki bilgileri bekliyorum
Yas
Sehir/Ülke (Ülke - yurtdisi katilimcilari icin. mesela ben :))
Kacinci deneme
Problem
Transfer edilen embriyo sayisi
Klinik
Durum
Sonuc
melikaerva (sehir eksik) ve bilgecebuk bilgilerini tabloya girdim digerlerini de bekliyorum.
Yas : 44
Sehir : İstanbul
Deneme sayisi : 2
Problem : Yastan kaynakli rezerv azligi
Transfer edilen embriyo sayisi : 2
Klinik : Memorial Sisli
Durum : Transfer yapildi
Sonuc : yarin belli olacak :)))))
Aaaa maşallah bitmiş günün Hayırlısıyla pozitif haberini verirsin yarın inş kutlama yaparız![]()
bız geldık teyzelerııııı :) bebıslerım sızı cok ozlemııısss deee, babamızdan ızın alddık sızınle muhabbet etmeye geldııkk :) nasılsınıızzzz bakalııımmm . . .
Evet sonunda bitti ama bir sor bana nasil bitti :))))
Hayirlisiyla yarin guzl haberler veririm insallah dualarinizi eksik etmeyin ne olurrrrr
Pisttttttt sirine ne haber ? Ne yaptin bakalim bu gun dogumgunu kizi ?
Topik diliyle sorayim kocisin ne suprizler yapmis bakalim :))))
Haklısın canım benim ilk günüm nasıl bekliycem diyorum Allah yar ve yardımcın olsun inş hayırlı haberlerle gelirsin
aahh ah :) bı araba çeksin altıma cok isterdm ama kolye almış kocişciimm :) pasta falan filan.. siz napıyonuuuzzz bakalımmm....
Transferin hayirli olsun , minislerin siki siki tutunsun birakmasin seni , dualarin icinde tesekkurler....
Aslinda benim 12 gunum su gibi akti gitti nasil gecti anlamadim , sebebini anlatayimda mehlikacigim makara yapsin benimle :))))
Transferin 2. Gunu kabiz oldum doktorun verdigi barsak duzenleyici ilaca basladim , bu seferde ishal oldum , ilaci kestim tekrar kabiz oldum ama ne kabiz barsaklarim tepisti iceride yani o kadar , tekrar ilaca basladim bu sefer yine ishal oldum derken tarih tekerrurden ibaret surdu gitti bu durum , ben bagirsak hareketlerimle didisirken bir baktim zaman gecmis :))))
Sen bebisleri yap o zaten araba ceker sana , ama buyuk ihtimal bebek arabasi .....
Ben ve bagirsak hareketlerim gecinip gidiyoruz iste , karnimda bir ejderha var gibi dogalgaz boru hatti gibiyim...
lütfen cevap verinnnnnnnn
yumurta kalitesini arttıran bir ilaç